Turist vizesi reddi - sizce itiraz etmeli miyim ?
-
- Yeni Üye
- Vize Durumu: Henüz Yok
- Vize Türü:
- Vize Statüsü: -
- Ruh Hali: Belirtilmedi
- Burcu: -
Turist vizesi reddi - sizce itiraz etmeli miyim ?
Vize reddi almisim ama red sebeplerinden birisi aldigim Maas ile bordromdaki tutar uyusmazliklari ki bunun sebebi kisa calisma ödenegi ve bunu dilekcede aciklamistim. Digeri 11/09 da hesabima giren para burada da altin alim satimi yapiyordum hesabim üzerinden ama son 6 aylik döküm üzerinde bir cok buna benzer islem var (bunu aciklamamistim) bir digeri 7 lira bulunan hesabim, bu hesabimi dökümanlarin arasina koyma sebebim maasimin düzenli yattigina dair bir kanit olsundu ama bunu da aciklamadim bucsekilde dilekcede. Sizce itiraz etmeli miyim
-
- Yeni Üye
- Vize Durumu: Henüz Yok
- Vize Türü:
- Burcu: -
Re: Turist vizesi reddi - sizce itiraz etmeli miyim ?
Olayin sicakligiyla hizlica yazdim ama daha sonradan baktigimda itiraz hakkim olmadigini gördüm. Soruyu söyle degistereyim, yeniden basvuru yapmali miyim ?cengizhan17 yazdı:Vize reddi almisim ama red sebeplerinden birisi aldigim Maas ile bordromdaki tutar uyusmazliklari ki bunun sebebi kisa calisma ödenegi ve bunu dilekcede aciklamistim. Digeri 11/09 da hesabima giren para burada da altin alim satimi yapiyordum hesabim üzerinden ama son 6 aylik döküm üzerinde bir cok buna benzer islem var (bunu aciklamamistim) bir digeri 7 lira bulunan hesabim, bu hesabimi dökümanlarin arasina koyma sebebim maasimin düzenli yattigina dair bir kanit olsundu ama bunu da aciklamadim bucsekilde dilekcede. Sizce itiraz etmeli miyim
-
- Acemi
- Vize Durumu: Var
- Vize Türü:
- Burcu: Koç
Re: Turist vizesi reddi - sizce itiraz etmeli miyim ?
bir sure rahatsizdim yeni girdim foruma
red sebeplerini curutucek nedenler ile tekrar basvuru yap
itiraz etme derim
red sebeplerini curutucek nedenler ile tekrar basvuru yap
itiraz etme derim