ege olumlu sonuc almaniza cok sevindim.
Neden 3 yil, ben de merak ettim. Yazim hatasi bile olabilir?
Sonucu paylasirsaniz, bilgimiz olur.
Selamlar
2.5 Yıllık Yerleşim vizenizi bitmeden önce 2.5 yıl daha uzatmak için FLR-M Vizesi Almak
-
- Yeni Üye
- Vize Durumu: Henüz Yok
- Vize Türü:
- Vize Statüsü: -
- Ruh Hali: Belirtilmedi
- Burcu: İkizler
Re: 2.5 Yıllık Yerleşim vizenizi bitmeden önce 2.5 yıl daha uzatmak için FLR-M Vizesi Almak
Slm arkadaşlar geçen hafta bende Flr-m uzatma başvurumu yaptım geçen salı günü de parmak izine gittim.parmak izine gittiğim yerden mail geldi yukledigim evrakların home office iletildigine dair.Fakat home officeten mail gelmedi dosyamin incelemeye baslandigina dair.sizce mail gelmemesi normalmi? Turkiyeden basvurdugumda mail gelmişti.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba eksik birseymi yaptım mail gelmemesi normalmi?
-
- Paylaşımcı
- Vize Durumu: Var
- Vize Türü: Settlement
- Vize Statüsü: Vizesini Aldı
- Burcu: Yengeç
Re: 2.5 Yıllık Yerleşim vizenizi bitmeden önce 2.5 yıl daha uzatmak için FLR-M Vizesi Almak
Tiffany90 ben de sadece araci sirketten evraklarimin home office e gonderildigine dair mail almistim.
Home office, sonuc icin bana mail atti .
Umarim guzel haberler alirsiniz.
Selamlar
Selamlar
-
- Yeni Üye
- Vize Türü:
Cok teşekkür ederim LYLALyla yazdı:Tiffany90 ben de sadece araci sirketten evraklarimin home office e gonderildigine dair mail almistim.
Selamlar
Merhaba, ilk brp başvurumu 8eylülde yaptım. Hala bekliyorum. Duyduğum kadarıyla da bekleme süresi 8haftaya kadar çıkabiliyormuş. Brp yi almadan şirketi de kuramıyorum. Bu durum uzatma bşaburumu etkilermi ?
Bekleme süresi ve ilk uzatma vizesi için bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Bekleme süresi ve ilk uzatma vizesi için bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
-
- Paylaşımcı
- Vize Türü: UK vatandasi
- Ruh Hali: Cesaretli
- Burcu: Aslan
Evet normal home office ten mail gelmiyor.Tiffany90 yazdı:Slm arkadaşlar geçen hafta bende Flr-m uzatma başvurumu yaptım geçen salı günü de parmak izine gittim.parmak izine gittiğim yerden mail geldi yukledigim evrakların home office iletildigine dair.Fakat home officeten mail gelmedi dosyamin incelemeye baslandigina dair.sizce mail gelmemesi normalmi? Turkiyeden basvurdugumda mail gelmişti.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba eksik birseymi yaptım mail gelmemesi normalmi?
Karar verdiklerinde mail atiyorlar
-
- Acemi
- Vize Türü:
- Burcu: -
Herkese merhaba 2. 2.5 yillik evlilik vizesine basvuru yapacagim istenilen evraklar ucret nereden basvuru v.s gibi şeyleri paylasabilirmisiniz veya nerden bulabılırım teşekkürler
-
- Hareketli
- Vize Türü: Yerleşim Vizesi
- Ruh Hali: Dost
serapkorkmaz yazdı:Herkese merhaba 2. 2.5 yillik evlilik vizesine basvuru yapacagim istenilen evraklar ucret nereden basvuru v.s gibi şeyleri paylasabilirmisiniz veya nerden bulabılırım teşekkürler
Herkese merhabalar..
Benimde aynı şekilde (FLR-M) 2. + 2.5 yıllık başvuru zamanım yaklaşıyor.. Evrakları hazırlayan başvuru yapan kişi hangi evrakları hazırladı neler yaşadı tecrübesini bizimle paylaşırsa çok mutlu olurum. Bu süreçte Stres, kafa karışıklığı çok oluyor bunları azda olsa rahatlatmak açısından bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler

-
- Yeni Üye
- Vize Türü:
- Burcu: Boğa
İngiltere de Türk Ehliyeti 12 ay kullanılabiliyormuş. Hatmettiğim ama çalışmakla alakalı bir şey bulamadığım bir soruya cevap arıyorum bilen lütfen yazsın.. amazon flex& uber vs.. delivery yapabilirmiyim. Gider gitmez bir araba alıp bu işe girmek istiyorum ki en azından adapte olana kadar bi akar olsun hemde öyle garsonlukla falan parçalanmim istiyorum.
Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim ya da orada bunu kendine iş edinmiş gel kardeşim ben senin işini çözerim diyen ajanslar ya da abiler var mıdır
Teşekkürler
Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim ya da orada bunu kendine iş edinmiş gel kardeşim ben senin işini çözerim diyen ajanslar ya da abiler var mıdır

-
- Hareketli
- Vize Türü: Yerleşim Vizesi
- Ruh Hali: Dost
Merhabalar. Vizem mayıs ayında bitiyor Nisan sonu gibi FLR-M vizesine başvuracagım.. A2 İngilizce Certifikamı 1 ay önce aldım Fakat adres evrakları hakkında kafama takılan bir kaç soru var eger yardımcı olursanız çok sevinirim...
Faturalarımızı eşim online ödüyor kendi adına, bende ev kirasını ödüyorum internet bankacılığından ama fatural için evimize fatura kagıdı gelmiyor online çıktı alıp dekont vs scan edip yollasam sorun olurmu?
(fakat , Tax mektubu ikimizin adına ve Ev kontratı ikimizin adına ve ikimizin imzası var)
Zorlu bir süreç avukat yada danışman olmadan kendim başvurmak istiyorum,Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Faturalarımızı eşim online ödüyor kendi adına, bende ev kirasını ödüyorum internet bankacılığından ama fatural için evimize fatura kagıdı gelmiyor online çıktı alıp dekont vs scan edip yollasam sorun olurmu?
(fakat , Tax mektubu ikimizin adına ve Ev kontratı ikimizin adına ve ikimizin imzası var)
Zorlu bir süreç avukat yada danışman olmadan kendim başvurmak istiyorum,Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim