Türk Ehliyetinin Bulgaristan"da full Bulgar ehliyetine değiştirilmesi
Re: Türk Ehliyetinin Bulgaristan"da full Bulgar ehliyetine değiştirilmesi
metin valla geçen sene BE sınavını geçtim. Geçen ayda ehliyetin arkasına BE yi işlettirmeye gittiğimde o kısa siyah saçlı kadın aynı muameleyi yaptı. O kadar masrafa girdik masrafı bırak zaman harcadım. 2 senedir yürüyorum bedeviler gibi . Beyi ehliyetin arkasına işlettiremedim diye araba almadım daha. Aşırı gerginim. bana bi e-mail atabilir misin ? [email protected]
-
- Paylaşımcı
- Vize Durumu: Var
- Vize Türü:
- Vize Statüsü: -
- Ruh Hali: Belirtilmedi
- Burcu: Koç
tabiki mailde atarim sorun degil ama burdanda yazayim bu sorunu yazan arkadaslar icin. ehliyeti kaybettim diye gidip belge alabilir belge ile beraber sinavi orda gectiginize dair belge ilede basvurabilirsiniz. esim ehliyetini kaybetmisti kat`a gittik ingiltere`de yasiyoruz dedi esim dedi o zaman ordan cikaricaksiniz. dedim nasil olucak kayip ettik ehliyeti bi evrak verdiler onunla burda gitti esim basvurdu ve aldi. yani bu yontemede basvurabilirsiniz. o kadin cok fena arkadasim orda ise girdi inat etti kaldi 6 ay o derece yani. kadin taktigina takiyor vermiyor. beni bile didik didik etti ki diplomami ordan almama ragmen 50 soru. plovdivte ne yaptin sofia`da ne yaptinHusnu910 yazdı:metin valla geçen sene BE sınavını geçtim. Geçen ayda ehliyetin arkasına BE yi işlettirmeye gittiğimde o kısa siyah saçlı kadın aynı muameleyi yaptı. O kadar masrafa girdik masrafı bırak zaman harcadım. 2 senedir yürüyorum bedeviler gibi . Beyi ehliyetin arkasına işlettiremedim diye araba almadım daha. Aşırı gerginim. bana bi e-mail atabilir misin ? [email protected]

-
- Paylaşımcı
- Vize Türü:
dostlar son gelismelerden size bahsedeyim
- Kircaali artik kesinlikle 6 ay sarti ariyor giris cikislara bakiyorlar sinirdan.
- 10 gun once bende ehliyeti degisime gonderdim. benden de udostoverenie istediler agir vasita CE olmasina ragmen. bulgaristan kat aradim artik ingiltere icin evrak vermediklerini nedenide avrupa birliginde olmadigi icin. burda dvla aradim almanya icin alsam kabul edermisiniz dedim evet dediler. pazar gunu gidiyorum bg`ye sizi yine gelismelerden haberdar ederim.
size tavsiyem bu isleme hic bulasmamaniz. daha oncede belirttim zaten bunu. bu konuyu acma amacim benim gibi basvuranlar icindi.
- Kircaali artik kesinlikle 6 ay sarti ariyor giris cikislara bakiyorlar sinirdan.
- 10 gun once bende ehliyeti degisime gonderdim. benden de udostoverenie istediler agir vasita CE olmasina ragmen. bulgaristan kat aradim artik ingiltere icin evrak vermediklerini nedenide avrupa birliginde olmadigi icin. burda dvla aradim almanya icin alsam kabul edermisiniz dedim evet dediler. pazar gunu gidiyorum bg`ye sizi yine gelismelerden haberdar ederim.
size tavsiyem bu isleme hic bulasmamaniz. daha oncede belirttim zaten bunu. bu konuyu acma amacim benim gibi basvuranlar icindi.
Merhaba.Konu disi olcak ama ben bulgaristan dogma buyumeliyim.Ehliyet sinavlarimi herseyi bulgaristanda gectim . Ehliyeti iceriye 7 hafta once gonderdim ama daha eve mektup yollamadılar.Bilen var mı niye ?
-
- Paylaşımcı
- Vize Türü:
su anda ehliyet degisim suresi 6 ila 10 hafta arasi suruyor. ben 1-2 kez aradim benimde bu hafta ile beraber 7 hafta olacak.Seid yazdı:Merhaba.Konu disi olcak ama ben bulgaristan dogma buyumeliyim.Ehliyet sinavlarimi herseyi bulgaristanda gectim . Ehliyeti iceriye 7 hafta once gonderdim ama daha eve mektup yollamadılar.Bilen var mı niye ?
MetinBuca yazdı:su anda ehliyet degisim suresi 6 ila 10 hafta arasi suruyor. ben 1-2 kez aradim benimde bu hafta ile beraber 7 hafta olacak.Seid yazdı:Merhaba.Konu disi olcak ama ben bulgaristan dogma buyumeliyim.Ehliyet sinavlarimi herseyi bulgaristanda gectim . Ehliyeti iceriye 7 hafta once gonderdim ama daha eve mektup yollamadılar.Bilen var mı niye ?
Anladim. tesekkur
-
- Paylaşımcı
- Vize Türü:
8. haftadayim bu hafta ve hala bir haber yok
bugun aradim 10 haftadan uzunda surebilir dediler. bu hafta eylul sonu gonderilen evraklara bakiyorlarmis.

-
- Paylaşımcı
- Vize Türü:
bir arkadasimiz uzun bekleme suresinin artindan B Turkiye BE Bulgaristan ve sonuc ingiliz ehliyeti 

Benimde su an 10 hafta oldu bekleme suresi.Bi cevap belge yok.Duydugum kadariyla da EU Settlement Scheme kodunun suresi 30 günde doldugu icin geri gonderiyolarmis ehliyetleri su an.Onun provide olması icin 30 gun gecerli kodun tekrar gonderilmesi gerekmis. Arkadasin ne kadar uzun bekledikten sonra gitmis ehliyeti bilmiyorum ama kismet heraldeMetinBuca yazdı:bir arkadasimiz uzun bekleme suresinin artindan B Turkiye BE Bulgaristan ve sonuc ingiliz ehliyeti :)
-
- Paylaşımcı
- Vize Türü:
o arkadasin 11 haftada gelmisSeid yazdı:Benimde su an 10 hafta oldu bekleme suresi.Bi cevap belge yok.Duydugum kadariyla da EU Settlement Scheme kodunun suresi 30 günde doldugu icin geri gonderiyolarmis ehliyetleri su an.Onun provide olması icin 30 gun gecerli kodun tekrar gonderilmesi gerekmis. Arkadasin ne kadar uzun bekledikten sonra gitmis ehliyeti bilmiyorum ama kismet heraldeMetinBuca yazdı:bir arkadasimiz uzun bekleme suresinin artindan B Turkiye BE Bulgaristan ve sonuc ingiliz ehliyeti

bu arada isorans numaraniz ile burdan check edebilirsiniz. adiniza ehliyet cikip cikmadigini. ben duzenli her gun bakiyorum 10 haftadir

https://www.viewdrivingrecord.service.g ... al-details