Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 13 Kas 2018 03:05

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4115 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 408, 409, 410, 411, 412  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2018 16:11 
Çevrimdışı
Efsane Yazar
Efsane Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 07 May 2016 17:00
Mesajlar: 395
Ettiği teşekkür: 30
Aldığı teşekkür: 71
Şehir: Gloucester
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Yerleşim Vizesi
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Heyecanlı
Burcu: Koç
SpadeAce1 yazdı:
oystertb yazdı:
SpadeAce1 merhaba,

Çok emin olmamakla birlikte sanırım vize için pasaportta 6 aydan fazla süre olması yeterli. Zaten seneye pasaportunuzu değiştirdiğinizde eski pasaportunuz delinse de geçerli vizelerinizi kullanabiliyorsunuz.



Nasıl teyit edebiliriz acaba bu durumu...

Google gov.uk dan


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2018 16:51 
Çevrimiçi
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Eki 2018 19:40
Mesajlar: 74
Ettiği teşekkür: 58
Aldığı teşekkür: 20
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: Başvuru Hazırlığında
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Cesaretli
Burcu: Akrep
ladymr yazdı:
herkese merhaba :) vizeye yakında başvurmayı düşünüyorum, merak ettiğim birşey var.evlendikten sonra malum soyadım değişecek, dolayısıyla evlilik cüzdanında yeni soyadım yazıyor olacak.varolan pasaport ve kimliğimle başvurabilirmiyim evlilik vizesine?yoksa pasaportu ve kimliğimi vize başvurum öncesinde değiştirmem zorunlumu?dilekferidecelik ve lyla adlı forum arkadaşlarıma danıştığımda onlar kendi başvuruları için nasıl bir yol izlediklerini açıkladılar, teşekkür ediyorum.fakat başvuru öncesi kimlik ve pasaport yenilemek zorunlumudur?bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz


Mutluluklar şimdiden. Bununla ilgili benim de kafam karışmıştı ve oystertb aydınlatmıştı. Bugün de bunu nasıl halettiğimle ilgili yazmıştım burada: viewtopic.php?p=91663#p91663

ve evet pasaport, kimlik ve ehliyet değiştirilmesi iyi olur, halletmeden gidenler var ama bi sıkıntı çıkmaması açısından yapılsa daha iyi olur. Hem burada yapmazsanız ingiltere'de yapmak zorunda kalacaksınız. Yeni gelen kimlik ya da pasaportla Ielts A1 sınavına, gelen pasaport ile de online vize başvurusuna başlayabilirsiniz.

_________________
Resim
izmirim❤️


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2018 21:12 
Çevrimiçi
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Eki 2018 19:40
Mesajlar: 74
Ettiği teşekkür: 58
Aldığı teşekkür: 20
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: Başvuru Hazırlığında
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Cesaretli
Burcu: Akrep
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, Biometric Residence Permit kartı alacak mıyız biz de eş vizesiyle gidenler olarak? Çünkü ankara anlaşması yapmak istediğim dönemlerde araştırmıştım bu veriliyordu üzerinde 1 yıl yazıyordu, pasaporta vize basılmıyordu. Bizde de öyle mi oluyor? Yoksa sadece iş için gideceklere mi veriliyor? Bizim vizeyi pasaportumuza mı basacaklar? Bir yerde okuduğuma göre 1 ay geçerli bi belge veriliyor, o 1 ayda uk'ye giriyoruz sonrasında ne oluyor?

tls'ye başvuru için gittiğimizde parmak izimiz vs alınıyormuş ya çalışma izni için, o yüzden bize de verilecek sanıyorum ben ama bilenler alanlar söyleyebilir mi? şimdiden teşekkürler.

_________________
Resim
izmirim❤️


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2018 22:10 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - 9 Yıldızlı Özel Üye
Forumvisa4UK - 9 Yıldızlı Özel Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 23 Mar 2013 18:41
Mesajlar: 1818
Ettiği teşekkür: 1247
Aldığı teşekkür: 1028
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Melek
Burcu: Kova
ekimdevrimi ben nişanlılık vizemi pasaporta basılı olarak almıştım, flr-m'lerin her ikisinde de brp verdiler. Gerek Türkiye gerekse Birleşik Krallık'tan vize başvurusu yaptığınızda parmak izi alıyorlar evet. Evlilik vizesiyle Türkiye'den başvuru yapıp gelmiş arkadaşlarımız daha iyi açıklarlar brp verilip verilmediğini, sanırım sadece buradan yapılan başvurularda brp kartı veriliyor.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2018 22:44 
Çevrimiçi
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Eki 2018 19:40
Mesajlar: 74
Ettiği teşekkür: 58
Aldığı teşekkür: 20
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: Başvuru Hazırlığında
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Cesaretli
Burcu: Akrep
Engel Bilgiler için çok teşekkürler. Sanırım şöyle; İngiltere’ye giderken vizemiz pasaportumuza 30 günlük işleniyor, İngiltere’ye geldiğimizde söylenen tarih ve yerden BRP kartımızı alıyoruz.

_________________
Resim
izmirim❤️


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2018 13:11 
Çevrimdışı
Efsane Yazar
Efsane Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 07 May 2016 17:00
Mesajlar: 395
Ettiği teşekkür: 30
Aldığı teşekkür: 71
Şehir: Gloucester
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Yerleşim Vizesi
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Heyecanlı
Burcu: Koç
ekimdevrimi 30 ya da 31 günlük vizeniz pasaporta oluyor o tarihler de ülkeye giriş yapmanız gerekmektedir. Benim pasaportum da 30 günlük bir giriş süresi vardı.
Vizeniz kabul olduğunda pasaport teslim alırken size bir kağıt veriyorlar o kağıtta sizi bilgilendiriyorlar ve o kağıtta brp kartınızin nereden alınması gerektirdiği de yazıyor
Ben kartımı gloucester post office den almıştım.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2018 13:16 
Çevrimiçi
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Eki 2018 19:40
Mesajlar: 74
Ettiği teşekkür: 58
Aldığı teşekkür: 20
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: Başvuru Hazırlığında
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Cesaretli
Burcu: Akrep
tam düşündüğüm gibiymiş. Çook teşekkür ederimm dilekferidecelik :)

_________________
Resim
izmirim❤️


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2018 15:05 
Çevrimdışı
Efsane Yazar
Efsane Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 07 May 2016 17:00
Mesajlar: 395
Ettiği teşekkür: 30
Aldığı teşekkür: 71
Şehir: Gloucester
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Yerleşim Vizesi
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Heyecanlı
Burcu: Koç
ekimdevrimi yazdı:
tam düşündüğüm gibiymiş. Çook teşekkür ederimm dilekferidecelik :)

Rica Ederim :)


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 10 Kas 2018 11:23 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 25 Eki 2018 11:52
Mesajlar: 15
Ettiği teşekkür: 4
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Kova
dilekferidecelik yazdı:
SpadeAce1 yazdı:
oystertb yazdı:
SpadeAce1 merhaba,

Çok emin olmamakla birlikte sanırım vize için pasaportta 6 aydan fazla süre olması yeterli. Zaten seneye pasaportunuzu değiştirdiğinizde eski pasaportunuz delinse de geçerli vizelerinizi kullanabiliyorsunuz.



Nasıl teyit edebiliriz acaba bu durumu...

Google gov.uk dan



Teşekkürler...


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2018 00:59 
Çevrimiçi
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Eki 2018 19:40
Mesajlar: 74
Ettiği teşekkür: 58
Aldığı teşekkür: 20
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: Başvuru Hazırlığında
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Cesaretli
Burcu: Akrep
Herkese merhaba, yine bir sorum var :)

Başvuru günü pasaportumuz ve online başvuru formumuzla gidiyoruz ya randevuya, diğer evrakları önceden eşime versem uk'ye giderken, ben başvurudan çıkar çıkmaz da ordan sheffield'a gönderse oluyor mu? Yoksa başvurudan sonra gidecek evraklara eklemem gereken evraklar var mı? Sanırım ihs, başvuru onayı ve online başvuru formunu da eklemem lazım gidecek evraklara randevudan sonra ama yine de sorayım dedim, bir umut :D

Ve bu evrakların 28 günden eski olmaması gerekiyormuş, hala öyle mi? Bu ev sahibinden, iş yerinden aldığı, eşimin yazdığı mektuplar filan da dahil mi bu 28 gün sınırına? Teşekkürler şimdiden

_________________
Resim
izmirim❤️


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4115 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 408, 409, 410, 411, 412  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye