Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 26 Eyl 2018 07:11

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 78 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2018 10:17 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 22 Tem 2015 17:13
Mesajlar: 83
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 9
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
herhangi bir fikri olan var mi ?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2018 17:53 
Kullanıcı avatarı
Merhaba,

Set (M) basvuru formunun en sonunda Evidence of continuous residence in the UK diye bir belge de istiyorlar. Bu esle son 2.5 yil beraber yasandigini belgeleyen evraklara ek olarak ve son 5 yil boyunca ingiltere'de surekli oturum yapildigini ispatlamakla ilgili. Burada ne tur belgeleri kullanmamiz gerekiyor biliyor musunuz?

(https://assets.publishing.service.gov.u ... -07-18.pdf )

Tesekkurler!


Başa Dön
  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2018 21:41 
Çevrimdışı
Sözcü
Sözcü
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Oca 2013 19:39
Mesajlar: 181
Ettiği teşekkür: 35
Aldığı teşekkür: 64
Şehir: londra
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
dhardman yazdı:
Merhaba,

Set (M) basvuru formunun en sonunda Evidence of continuous residence in the UK diye bir belge de istiyorlar. Bu esle son 2.5 yil beraber yasandigini belgeleyen evraklara ek olarak ve son 5 yil boyunca ingiltere'de surekli oturum yapildigini ispatlamakla ilgili. Burada ne tur belgeleri kullanmamiz gerekiyor biliyor musunuz?

(https://assets.publishing.service.gov.u ... -07-18.pdf )

Tesekkurler!
5 yıllık değil, son 2.5 yılı kapsiyan belgeler vermeniz yeterli. İlk uzatmanızda zaten ilk 2.5 yılı kanıtlamış oluyorsunuz.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 31 Ağu 2018 23:42 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 20 Kas 2013 19:01
Mesajlar: 27
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 6
Şehir: muğla
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Başak
Herkese selamlar arkadaslar simdiden hazirliklara basladim ilr vizesi icin ama kafamda bir kac soruyu net olmasi acisindan sizlerle paylasmak isterim..
Ingiltereye ilk giris 15 ocak 2014
Ikinci vize flr agustos 2016
Residence permit kartin uzerindeki bitis tarihi 17 mart 2019.
Ve burada evlilik family spouse vizesi ile bulunuyorum esim ingiliz..
Ilk sorum en erken ne zaman basvuru yapabilirim.
Application formunda uk giris cikis tarihlerini butun 5 yil icinmi yoksa son 3 yilimi belirtmemiz gerekiyor.
Premium service ile bAsvurmayi dusunuyorum bir ay oncesinden randevu bulabilirmiyim?
Birde ILR vizesini aldiktan Sonra hayirlisiyla vatandaslik ve pasaport basvurusunu ayni anda basvurabiliyormuyuz?
Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirse cok makbule gecer.simdiden cok tesekkurler.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2018 06:39 
Çevrimdışı
Kaptan
Kaptan
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 05:09
Mesajlar: 850
Ettiği teşekkür: 108
Aldığı teşekkür: 527
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhaba, ingiltere’de toplam gecirdiginiz surenin 5 sene olmasina 28 gun kala basvuru hakkiniz basliyor.
Giris cikis tarihleri 5 sene icin dolduruluyor,
Premium servis hic belli olmuyor, evraklarinizi erken hazirlarsaniz her firsatta bakarak uygun tarih bulabilirsiniz,
Ingiliz vatandasi ile evli oldugunuz icin ILR aldiktan hemen sonra vatandaslik ve pasaporta beraber basvurabiliyorsunuz.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2018 09:10 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 20 Kas 2013 19:01
Mesajlar: 27
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 6
Şehir: muğla
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Başak
Cok tesekkur ederim yigitc


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2018 12:48 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 01 May 2014 09:49
Mesajlar: 84
Ettiği teşekkür: 91
Aldığı teşekkür: 26
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Merhaba arkadaslar,
Sanirim ILR-M vizesi icin daha önceden evlenip boşananlar bu durum hakkında ki kesin hükümü gösteren belge vermesi gerekiyor.Daha once cevirisiyle birlikte kullandigim belgeyi tekrar kullanabilrmiyim?Tesekkurler.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 14 Eyl 2018 16:15 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 01 May 2014 09:49
Mesajlar: 84
Ettiği teşekkür: 91
Aldığı teşekkür: 26
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Arkadaslar yukarida sordugum soru hakkinda bilgisi olan yok mu?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 78 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye