Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 18 Haz 2018 05:35

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3766 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 373, 374, 375, 376, 377
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 07 Haz 2018 19:24 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 07 Haz 2018 09:27
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
londoneye4168 yazdı:
ewrimy yazdı:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Aranıza yeni katılmış bulunuyorum.
Annem babam eşim ve kızımla birlikte ingiltere turistik ziyaret planımız var. başvuru ile ilgili bir kaç takıldığım noktayı dormak istiyorum.

Ben annem ve babamın ortak olduğu bir aile şirketimiz var. Eşimde şirketinizin çalışanı durumunda. Vize başvurusunda sponsor olarak kendi şirketimizi göstermek istiyoruz. Daha doğrusu belirli bir kısmı şirketin karşılayacağını kalan kısmı bireysel olarak karşılayacağımızı belirtmek istiyoruz. Şirketin sponsor olduğu durumlarda hangi belgeleri eklemem gerektiği ile ilgili bir bilgi bulamadım. Bu mümkün müdür ve hangi belgeleri eklemem gerekli?

İkincisi ben askerliğimi bedelli olarak yaptım zorunlu adkerliğinizi hangi tarihlerde ve hangi yerde yaptınız gibi sorular çıkıyor. Bunlara onların istediği türden verebilecek cevabım yok. Askerlik kısmına ekleme yapmadan muaf olsuğuma dair yazıyı koysam olur mu?

Son olarak finans bölümünde gelirler kısmında aylık yatırımlarınızdan ne kadar gelir elde ediyorsunuz diye bir bölüm var. Bizim total bir hesapta birikimiz var ama aylık düzenli bir gelirimiz yok. O kısma birikimlerimizden gelen tahmini faiz gelirimizi mi yazmam gerekli?

Uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi


Sayın ewrimy,
İngiltere turist vize başvurusu yapan kişi veya kişiler şirket sahibi ise ;Kişi Ticaret Sicil Kaydı: işyerinin sahibi adına düzenlenmiş, şirketin faaliyet bilgileri içermeli. İngilizce Faaliyet Belgesi, şirketin kayıtlı olduğu Ticaret Odası’ndan alınır.

Vize başvurusu yapan kişilerin şirketle ilgisini ve kazançlarını kanıtlıyan belgeler olması lazım.Ortaklık antlaşması gibi(yüzde oranlarını gösteren).Bireysel para akışını kanıtlıyan belgeler bankadan.Fakat ani girişler yapmayın bankaya ,düzenli para hareketlerinin olduğu hesap her zaman avantajdır

Başvuru sırasında sorulan sorular standart sorular sizin askerlik durumunuz sadece yapılmış veya yapılmamış olarak önemli (bu benim düşüncem) süresi veya yapılış şekli çokta önemli olduğunu düşünmüyorum

Şirketiniz olduğunu söylüyorsunuz ve gelirle ilgili illaki döküman vardır elinizde.Kanıtlıyamıyacağınız paranın faiz getirisi onlar için eksi bir durumdur

* İngiltere’de ailece turistik seyahate çıkılması halinde; ortak sunulan evrakların ikinci kez başvuru dosyasının içine konulmasına gerek yoktur.

* Başvuru Sahibi adına kayıtlı Tapu, Araç Ruhsatı, Kira Gelirleri, Araba Ehliyeti ve Kredi Kartı ekstreleri.

* Erkek başvuru sahibi askerlik durumunu açıklayıcı belge sunmalı. (İngilizce olması zorunlu)

* Gidiş-Dönüş Uçak Bileti Rezervasyonu

* Otel Rezervasyonu

* Detaylı İngiltere Gezi Programı


Umarım yardımcı olmuştur cevaplarım.Aklınıza takılan bir şey olursa lütfen yazınız


Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Başvuru sahibi işverense yukarıda yazdığınız evrakları toplaman gerekiyor onda bir sıkıntım yok. Eşim çalışanımız olduğu için bu gezide sponsor biri olcak mı sorusuna şirketimizi göstermek istiyorum. Sponsor şirket olunca gene yukarıdaki belgeler mi olmalı yoksa şirketle ilgili ayrıntılı belgeler mi o kısım kafamı karıştırdı. Tlscontactta sponsor işverense,emekli ise çalışan ise diye ayrım var fakat sponsor bir firma ise şu belgeler ibraz edilmeli diye bir döküman bulamadım.

Askerlik konusunu dediğiniz gibi o kısımı boş bırakacağım evraklarımın arasına muaf belgemin ingilizce tercümesini koyacağım. Yukarıdaki karışıklık dışında herşey kafamda oturdu o kısımla ilgili daha ayrıntılı bilgiye sahipseniz biraz daha bilgi verebilir misiniz?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2018 07:43 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 20 Mar 2018 09:51
Mesajlar: 8
Ettiği teşekkür: 4
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
arkadaslar, bir arkadasim beni ziyaret etmek istiyor. Kendisi Almanyada yasiyor oturumu var Turk vatandasi ve Alman vatandasi ile evli. Vize almasi gerekiyor mu buraya gelebilmesi icin, yoksa esiyle birlikte vizesiz girebilir mi?
Tesekkurler.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2018 09:30 
Çevrimdışı
Sözcü
Sözcü
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 05 Mar 2014 12:08
Mesajlar: 174
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 44
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
alman vatandasiyla evli ise ucretsiz 6 aylik vize alabilir ablamda ayni sekilde hep vizesini aliyo


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2018 15:38 
Çevrimdışı
Kaptan
Kaptan
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Tem 2015 05:13
Mesajlar: 800
Ettiği teşekkür: 29
Aldığı teşekkür: 274
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: British Citizen
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yalnız
Burcu: Aslan
Verdiğim linki kontrol ederseniz oturum kartı ile ilgili bölüme + koyunca visa ihtiyacınız yok deniliyor.
https://www.gov.uk/check-uk-visa

_________________
Always look on the bright side of life!
Her zaman hayatin aydinlik yonune bakmalisin


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 12 Haz 2018 08:53 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 12 Haz 2018 08:46
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Bursa
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Arkadaşlar, kız kardeşim 1 Temmuz da ingiltere de staj görecek ve bende turist olarak ağustos ayında 10 günlük turistik amaçlı gezi düşünüyorum. Hem öğrenciyim hem çalışıyorum. Maaşım az yatıyor malum öğrenci olduğum için. Ama kenarda biriktirdiğim bir miktar para var. Herhangi sorun teşkil eder mi başvuru yaparken. Ayrıca öğrenci belge mi de başvuru dosyama ekliyeyim mi?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2018 03:35 
Kullanıcı avatarı
merhaba,

ingiltere ziyaretci vizesi icin vadeli hesapta bulunan para kaynak olarak kabul ediliyor mu acaba? bazi yorumlarda vadesiz hesaba aktarilmasi gerektigi yazilmis.

tesekkurler.


Başa Dön
  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3766 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 373, 374, 375, 376, 377

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye