Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 17 Tem 2018 23:04

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 112 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 03 Nis 2017 15:43 
Çevrimdışı
Sözcü
Sözcü
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 22 Eyl 2016 22:05
Mesajlar: 165
Ettiği teşekkür: 5
Aldığı teşekkür: 9
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
zerepcan karar verilsin olumlu ise evrak listesini gondereyim. Eksik vs. yanlislik olmasin.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 19 Tem 2017 22:19 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 31 May 2017 10:26
Mesajlar: 17
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
admin yazdı:
Eğer bir İngiliz vatandaşı veya İngiltere’de yerleşmiş birisi ile evlilik yapmak ve İngiltere’de yaşamak istiyorsanız, nişanlılık vizesine başvuru yapabilirsiniz. Eğer göçmenlik kontrolüne tabi iseniz ve bu kategoride İngiltere'ye nişanlı olarak gelmek istiyorsanız, şu anda İngiltere'de yaşayan ve burada yerleşmiş birisi ile nişanlı olmak veya İngiliz vatandaşı nişanlınızın sizinle birlikte İngiltere'ye dönmesi gerekmektedir.
Hem siz hem de nişanlınız en az 18 yaşında olmalıdır. Ayrıca, aşağıda belirtilen şartları kapsamalısınız:

• Başvurunuz akibetinde size verilen 6 aylık süre içerisinde evlenicek olmanız
• Nişanlınız ile birlikte hayatınızı birleştirecek ve birlikte yaşamayı planlıyor olmanız
• Birbirinizle tanışmış olmak
• Evleninceye kadar hiçbir komu fonlarından fadalanmayacak olmak
• Kamu fonlarından yardım almadan kendinizi ve kendinizi ve varsa bakmakla yükümlü olduğunuz kişileri geçindirebilmek;
• Kamu fonlarından yararlanmadan, aileniz ve sizin yaşayabileceği bir evin mevcut olması
Nişanlılık kategorisi çerçevesinde başvurunuz olumlu olduğu takdirde 6 ay süreyle İngiltere'de kalma izni verilecektir. Bu süre içinde çalışamazsınız.

Verilen bu süre bitiminde 2 yıllık eş vizesine başvuru yapabilirsiniz. Bu uygulama kabul edilirse, 2 yıllık çalışma ve yerleşme izni verilir. 2 yıl bitiminde eğer hala evli iseniz İngiltere’de yerleşmek için süresiz oturum iznine başvuru yapabilirsiniz.

Eğer 9 Temmuz 2012 den sonra basvurduysaniz yeni kurallardan etkileneceksiniz.

Yani ingiltere'de ki alacaginiz 2. vize yani flr-m 2.5 yillik olacaktir. Sonunda tekrar basvurmaniz gerekmektedir ayni vizeye. Buda 2.5 yillik olacaktir ve bu sure bitiminde suresiz oturuma basvurabilirsiniz...




6 aylık turist başvurusu yaptım hayırlısıyla bikaç haftaya londrada olucam vizemin bitmesine 1-2 ay kala tekrar başvuru yapıcam 1 yıllık.

olduki kendime yakışır bi aday buldum. bu durumda sanırım nişanlı vizesi başvurusunda bulunucam 6 aylık.

peki nişanlı vizesinde gerekicek evraklar nelerdir ?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 20 Tem 2017 00:21 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10732
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4653
Aldığı teşekkür: 3179
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Şaka mısın sen mertdinle ?

Oncelikle 2. Turist vize başvurunu Türkiyeden yapabilirsin buradan degil. Ayrıca nişanlı vizesi başvurusu içinde Turkiyeye gitmen lazım. Kendime yakışır birini bulursam vs nedir ayrıca bu nasıl bir bakış açısı


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2017 08:19 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Ağu 2017 22:54
Mesajlar: 73
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 4
Şehir: İstanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü: Fiancé Visa
Vize Statüsü: Başvuru Hazırlığında
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Güçlü
Burcu: Koç
Merhabalar ilk defa bir foruma üye olup takip ediyorum ! Gerçekten çok yararlı bilgiler. Bar ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ..
Birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum :)
Ben 1 seneyi aşkın bir İngiliz vatandaşıyla beraberim ve defalarca buluştuk gerek İstanbul da gerekse Dalyanda..bu süre içinde hergün abartısız hergün ortalama 1buçuk saat whatsapptan konuştuk ve sürekli whatsapptan yazıştık tanıştığımız ilk günden itibaren..ve geçen 6 ağustos da evelilik teklifi yaptım(nişanlandım yani) tanıştığımızdan beri beraber çekildiğimiz 100 ün üzerinde fotomuz var..ayrıca ailem ile de tanışıp ve fotolarımız var.nişanlım Londra'da NHS(national helath Center)da çalışıyor ve bu sene 20.senedir aynı yerde aralıksız çalıştı..yıllık geliri 18.600 ün çok üstünde. .ve 22 ekimde İstanbul da düğünümüz var ama resmî değil..! Resmî olanı İngiltere de yapmayı düşünüyoruz ..
Şimdi sorularıma sormak istiyorum :

1-gerekli evrakları yazabilir misiniz(destekleyici evraklarla)
2-evrakları nişanlım bana mı getirmeli?
3-form ve diğer ödemeleri başka bir arkadaşım kendi kredi kartından yapabilir mi.(kredi kartı kullanmıyorum)
3-sınav olayı varmış,hangisine girmem lazım anlamadım ?
4-bir danışmanla sürece girmek istemiyoruz kendimiz halledebilir miyiz?
5-resmî siteden nasıl başlamalıyım,?(adım adım cevaplarsanız sevinirim)
Umarım cevaplarsınız..şimdiden teşekkür ederim ve iyi niyetli herkese boş şans dilerim..


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2017 15:14 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 04 Kas 2016 02:20
Mesajlar: 18
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: istanbuk
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
t&a merhaba notice of marriage verebilmek için geçmesi gereken 9 gün olan süre şu an 7 güne mi düştü? gov.uk'den okuduğumda 7 full days yazmakta


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2017 20:11 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eki 2017 19:50
Mesajlar: 5
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Merhaba ben de yeni katildim araniza ;)
Benim de ogrenmek istedigim bir suru sey var. Ben dogustan Ingiliz vatandasi olan biriyim. 2009 yilindan beri Turkiye, Istanbul'da Turk partnerimle birlikte yasiyorum. Artik evlenme vaktimizin geldigine, islemlerimizi yapmaya baslamamiz gerektigine karar verdik. Partnerim benimle birlikte turist vizesi ile Ingiltere'yi birkac kez ziyaret etti. Biz simdilik Ingiltere'ye yerlesmeyi dusunmedigimizden Civil Partnership Visitor visa'ya basvuracagiz. Bu alti aylik vize surecinde Ingiltere'de evlenip Istanbul'a donecegiz. Bu vize basvurusunda bulunan arkadaslarimdan daha fazla bilgi edinmek istiyorum, yardimlariniza ihtiyacim var. Ayrica partnerimin Ingilizcesi zayif, bize tercuman ile evlilik yapilabilinir denmisti ama sira yerlesmeye ve vatandaslik almaya gelince Ingilizce sart onu biliyorum. Yardimlariniz icin tesekkurler ;)


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2017 16:00 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 04 Kas 2016 02:20
Mesajlar: 18
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: istanbuk
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Bristol merhaba ingilizce sart fakat girecegi sinav A1 seviyesi ilets sinavi dolayisiyla cok kolay bir sinav. Ben girdim what is your dream job what is your favourite book tarzi sorular sordular. bir de listening kismi var o da kolaydi ne kadar zayif oldugunu bilmiyorum ama cogu kisi kolay gecer gibime geliyor. Ben marriage visitor visa diye bir vize turu var onunla gidiyorum pazartesi. Dugunumuz aralikta. Bu vize turunde ingilizce zorunlulugu yok bildigimiz turist vizesi. Maddi durum invitation letter ve biraz da iliski kanito (whatsapp ve fotograflar) koyduk vize cikti. Bunu da dusunmek isterseniz cok nadir basvurulan bir vizeymis fakat nisanlilik vizesinden daha kolay basvuru sureci ve tabii ki daha ucuz. Tek sart nisanliniz ingiltereye geldikten sonra ingilterede 9 gun birlikte yasadiginiza dair bir mektupla birlikte evlilikten en az 28 gun once notice vermeniz. Yani dugun tarihinizden en en az 37 gun oncesinden nisanliniz ingiltereye gelmis olmali. Benim bildiklerim bunlar.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2017 19:06 
Çevrimdışı
Sözcü
Sözcü
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 28 Ağu 2017 11:41
Mesajlar: 173
Ettiği teşekkür: 10
Aldığı teşekkür: 25
Şehir: Montrose, Angus
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Yerlesim Vizesi
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Mutlu
Burcu: Yay
LucaToni dugun yarin demek ;) mutluluklar dilerim.

_________________
Settlement-Husband (priority) | online basvuru: 20.07.2017 | biometrics: 26.07.2017, Istanbul |
evraklarin Sheffield'a teslimi: 27.07.2017 | escalation: 07.09.2017 | karar: 02.10.2017 | pasaport teslim: 11.10.2017


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 12 Tem 2018 20:01 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 12 Tem 2018 15:29
Mesajlar: 11
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Gaziantep
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhabalar biraz once galiba yanlış bölüme mesaj atmışım evlilik olan bolume bende nişanlilik vozesi başvurusu yaptım 2017 kasımda ve hala bir sonuç bekliyorum bu konuda bana yardimci olabilir misiniz normal midir bu kadar beklemek


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2018 07:26 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 12 Tem 2018 15:29
Mesajlar: 11
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Gaziantep
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhabalar bana yardimci olabilir misiniz?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 112 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye