Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 20 Eyl 2018 20:47

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2018 11:04 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 12 Oca 2018 17:37
Mesajlar: 29
Ettiği teşekkür: 8
Aldığı teşekkür: 3
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Merhaba,
Benim esim ECAA bagimli vizesi ile kaliyor. Calisma izni oldugundan calisiyor full time. Isvicre Schengen vizesine muracat etmek istiyor. Calisma izni oldugundan ve isi oldugundan dolayi Schengen vizesine basvururken onun isinin employment letter gosterse yeterli olur mu? Yoksa benimde self employed evrak gostermem gerekiyor mu?

Cok tesekkurler


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2018 12:14 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 12 Oca 2018 17:37
Mesajlar: 29
Ettiği teşekkür: 8
Aldığı teşekkür: 3
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Hic ECAA bagimli vizesi ile muracat eden yok mu?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Tem 2018 08:09 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 11 Mar 2018 10:09
Mesajlar: 67
Ettiği teşekkür: 15
Aldığı teşekkür: 4
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Eger ki calisan bir ECAA Dependant'saniz butun evraklarinizin size ait olmasi gerekiyor. Calisan dependant olarak kendi is yerinizden employment letter, payslipleriniz ve bank statementlariniz, council tax gibi evraklari toplamaniz gerekmektedir. Sayet calismayan bir dependantsaniz o zaman esiniz size sponsor olacagi icin, ilgili ulkenin sponsordan istedigi evraklari saglamaniz ve esinizden bir yazi almaniz gerekebilir. Schengende dikkat edilmesi gerekilen en buyuk husus, gittiginiz ulkeden donus tarihinizin burada kalis vizenizden 3 ay once olmasi gerekiyor aksi takdirde schengen vizesi alamazsiniz. Ornegin, vizeniz Eylul 208'de bitiyorsa Temmuz 2018'de yaptiniz basvuru red alacaktir. Temmuz 2018'deki basvurunuz Agustos 2018'de donusu olan bir seyahat icinse, Schengen vizesi almakta sorun yasamamaniz ve red almamaniz icin , UK'deki vizenizin Aralik 2018'e kadar suresinin olmasi gerekmektedir.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Tem 2018 12:42 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 12 Oca 2018 17:37
Mesajlar: 29
Ettiği teşekkür: 8
Aldığı teşekkür: 3
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Cok tesekkurler. Ben esim Tier 2 calisma vizesi ile kalmadigi icin sadece benim evraklarimi isterler sanmistim cunku esim bana bagli kaliyor. Esimle benim vize Subata kadar oldugundan 3 aylik suresi kurtariyoruz. Dediginiz gibi unemployed olunca calisan esin is evraklari gerekiyor. O zaman sadece is yerinden confirmaton ve payslips ile bank statementlar yeterli olur.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye