Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 17 Kas 2018 11:25

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 28 Haz 2018 11:08 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 28 Haz 2018 10:46
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Arkadaşlar merhaba. İngiltere de kısa dönem ( 3-4 ay ) dil okuluna gitmek gibi bir planım var. Şu an üniversitesi den mezunum ve çalısmıyorum ve kendi bireysel hesabim da yeterli miktarda para yok. Yani şuan başvuru yapsam büyük ihtimalle red alacağımı düşünüyorum. Bizde söyle bir plan düşündük. Amcamın kendi şirketi var ve şirkette çalisan gösterilip şirket üzerinden dil okuluna gitmeyi düşünüyorum. Yani amcamın sirketinde 2 ay çalisan gösterilip şirket tarafindan dil okuluna gönderilecemiş gibi başvurmayı planlıyorum. Böyle olunca da galiba kendi bireysel hesabında para göstermek önemli olmuyormuş. Yani şirket hesabını göstermek ve oradaki masrafları şirketin karsilayacagini belirtmek yeterli oluyormuş. Sizce böyle bir yöntemle kısa dönem dil okulu vizesi alma ihtimalim nedir. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 28 Haz 2018 18:57 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Mar 2016 19:36
Mesajlar: 347
Ettiği teşekkür: 67
Aldığı teşekkür: 72
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
ekose yazdı:
Arkadaşlar merhaba. İngiltere de kısa dönem ( 3-4 ay ) dil okuluna gitmek gibi bir planım var. Şu an üniversitesi den mezunum ve çalısmıyorum ve kendi bireysel hesabim da yeterli miktarda para yok. Yani şuan başvuru yapsam büyük ihtimalle red alacağımı düşünüyorum. Bizde söyle bir plan düşündük. Amcamın kendi şirketi var ve şirkette çalisan gösterilip şirket üzerinden dil okuluna gitmeyi düşünüyorum. Yani amcamın sirketinde 2 ay çalisan gösterilip şirket tarafindan dil okuluna gönderilecemiş gibi başvurmayı planlıyorum. Böyle olunca da galiba kendi bireysel hesabında para göstermek önemli olmuyormuş. Yani şirket hesabını göstermek ve oradaki masrafları şirketin karsilayacagini belirtmek yeterli oluyormuş. Sizce böyle bir yöntemle kısa dönem dil okulu vizesi alma ihtimalim nedir. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


Evet çalıştığınız şirket size sponsor olursa, o zaman sizin hesabınınızdan ziyade, o şirketin hesabına bakıyorlar. Ancak 2 ay önce çalışmaya başladığın işyeri seni neden İngiltere'ye gelmen için sponsor ediyor diye soracaklardır. Bence risk almayın bu şekilde. Eğer gerçekten o şirkette çalışmadığınızı anlarlarsa ileride yapacağınız vize başvuruları da red olur.

_________________
Başvuru: 24 Ekim 2016
Biometric: Aralık 2016
ILR: 30 Ağustos 2017


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2018 10:41 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 28 Haz 2018 10:46
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Öncelikle açıklamanız için teşekkürler. İngiltere' ye dil okulu vizesiyle gittikten sonra orada Ankara Anlaşması na başvurmayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir yöntem izlemem gerekir bu durumda. Amcamın şirketinde çalışan gösterilmekten ziyade direk şirketi sponsor olarak göstersek sizce dil okulu vizesi alabilme ihtimalim varmidir?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2018 11:14 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 28 Eyl 2015 17:59
Mesajlar: 26
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 3
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Turist olarak gezmeye gidiyorum diyerek turist vizesi almaniz daha kolay olabilir.
Sonrasinda isterseniz Ankara Anlasmasina basvurursunuz ancak Ankara anlasmasi icin de paranizin olmasi ve uygun bir kaynaktan gelmesi incelenecektir.

Eger sermaye orani yuksek olmayan bir is planliyorsaniz ve universite diplomanizla alakali bir is ise, benim kisisel fikrim Turkiyeden basvurmaniz yonunde. Anneniz/babanizdan para alip, geri istenmedigine yonelik yazi alabilirsiniz. Burasi pahali bir ulke, zaten paraniz az ise diger vize kategorileriyle gelince harcamalar sterlin olarak size cok yuk olur.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Tem 2018 11:15 
Kullanıcı avatarı
Evet turist vizesiyle gelmek daha mantıklı gibi ancak bu durumda turist vizesi alıp alamama konusunda biraz kafamda soru işaretleri var. Şu an okuldan mezunum ve de çalışmıyorum. Kendi hesabımda da düzenli para giriş çıkışı yok. Yani şuan da beni buraya bağlayıcı herhangi bir sebep yok. Sizce bu şartlarda turist vizesi alabilirmiyim? yada sponsor gösterip dil okulu vizesi almak mı daha kolay olur? Teşekkürler.


Başa Dön
  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye