Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 16 Eki 2018 23:05

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 13 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2018 12:25 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 02 Haz 2018 12:15
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: İkizler
Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardım ediniz ne yapmam gerekli bilmiyorum durumumu şöyle anlatayım.

Eşim ingiltere vatandaşı 2 yıldan fazla evliyiz ve Türkiyede yaşıyorduk.
Eşim ile birlikte ingiltere aile ziyaretinde bulundum fakat ingilteredeyken eşimin hamile
olduğunu ögrendik şimdi benim turist vizem bitti eşim 3 hafta sonra doğum yapıcak ve orada kaldı
ben mecburi dönüş yapmak zorunda kaldım.
Şimdi oturum vizesi için başvurmak istiyorum fakat eşim sadece 4 aydır çalışıyor ve maaşı iyi fakat 6 ay olmadan doğum için işten çıkmak zorunda kalıcak ve 6 ay aynı iş yerinde çalışmadığı için devlet yardımı meternity alamıyor ve bu yüzden vize kurumları eşin 6 ay olmadan çalışması başvurun red alır başvurma dediler.
Şimdi bu olağan üstü durumlarda 6 ay çalışma kuralı dışında bir yasa veya kural varmıdır bildiğiniz lütfen bana yardım edin. Nasıl bir başvuru yapmam lazım Bu İŞ NASIL çözülür bütün arkdadaşların bilgilerine ihtiyacım var


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2018 12:46 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10776
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4654
Aldığı teşekkür: 3187
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Cozulmesi icin tek bir yol var , banka hesaplarinizda 62.500 pound gostermek. Ev varsa satip bankaya koyup beklemeden direkt basvurabilirsiniz. Baska hic bir yolu yok maalesef

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2018 14:24 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 02 Haz 2018 12:15
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: İkizler
turist vizesine başvursam şimdi tekrar alabilirmiyim acaba doğum için sadece? sigortam yok 6aydır yurt dışında olduğum için


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2018 18:55 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10776
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4654
Aldığı teşekkür: 3187
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Deneyin şansinizi ama cok olumlu gozukmuyor sanki sonuç. Eşinizin hamile olduguna dair belgeleride koyun.

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2018 20:19 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 14 Kas 2015 17:13
Mesajlar: 321
Ettiği teşekkür: 92
Aldığı teşekkür: 52
Şehir: Bursa
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Yengeç
Falconer55
Durumunuz cok zor. Fakat ben esimi ziyarete gittigimde
15 yildir kurumsal bir sirkette calisiyordum. Maas bordrosu, banka hareketlerimi vb gostermistik.
Ayrica isyerinden tekrar ise baslayacagima dair tarihli ingilizce resmi evrak almistim. Kurumun imza sirkulerni falan da eklenistik.
Esiminde ingilterede calistigi kurumdan payslipleri, banka ekstrelerini falan da eklemistik.
Ve sadece esimi ziyarete 3 gunlugune gitmistim.
Konaklama ve ucak bileti rezervasyonlari yoktu. Onu problem etmediler.
Soylemek istedigim; sizin tekrar doneceginize emin olmalari gerekiyor. Boyle durumlarda vize alirsaniz kacak kalacaginiz suphesiyle red verebilirler.
Calisiyor olmaniz baglayici olurdu.
Bir de esiniz de durumundan dolayi calisamiyor.
Sanirim bu tarz tecrubesi olan birileri formda bilgi paylasirsa size yarari olabilir.

Hepimize bol sans


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2018 20:28 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 14 Kas 2015 17:13
Mesajlar: 321
Ettiği teşekkür: 92
Aldığı teşekkür: 52
Şehir: Bursa
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Yengeç
Aklima gelmisken
Ucaktan inince havaalanindaki polise takildim.
Senin esin burda sen baska ulkedesin.neden beraber yasamiyorsunuz diye? Bir kac kez sordu.
Cunku benim Turkiyede isim var calisiyorum
Esimin de burda isi var burda calisiyor demistim.
Cevabimi begenmemisti. Sorusunu yeniledi.
Hep ayni seyi soyledigim icin. Vizemle ilgili problem cikarmadi.
Biliyorsunuz, vize alsaniz bile. Kapidaki polis isterse
Ulkeye girisinizi engelleyebiliyor.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2018 19:12 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 26 May 2018 14:07
Mesajlar: 19
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 4
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Falconer55 İngiliz vatandaşı bir çocuğunuz olacağı için insan haklarından faydalanabilir 2.5 yıllık oturum alabilirsiniz iyi bir avukat ile görüşüp bilgi almanızı öneririm arkadaşım aynı şekilde eşine aldı ve kendisi ev yardımı da dahil olmak üzere bütün yardımları alıyordu devletten daha yeni bu durum mutlaka avukat ile görüşün bol şanslar


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2018 02:11 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10776
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4654
Aldığı teşekkür: 3187
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Yanlis yonlendirme yapmayin lutfen soylediginiz şey mumkun degil hic bir ornegi de yoktur. Arkadasiniz egerki ilk vizesini Turkiyeden basvurarak aldi ve uzatmasina basvuracaginda parasal sorun yasadilarsa o zaman 10 yillik route var oraya gecip kalmaya devam edebilir ama 10 yil boyunca toplam.4 kere vize almiş olmasi gerekecektir . Tabi bunun icin ilk vizesini oturum alarak alip gelmesi gerekiyor. Bu arkadas daha ilk vizesini bile almamiş boyle bir seyin olma imkani yok

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2018 10:59 
Kullanıcı avatarı
Doli yazdı:
Falconer55 İngiliz vatandaşı bir çocuğunuz olacağı için insan haklarından faydalanabilir 2.5 yıllık oturum alabilirsiniz iyi bir avukat ile görüşüp bilgi almanızı öneririm arkadaşım aynı şekilde eşine aldı ve kendisi ev yardımı da dahil olmak üzere bütün yardımları alıyordu devletten daha yeni bu durum mutlaka avukat ile görüşün bol şanslar


Kimin basina geldi iletisim numarasi varmidir acaba.. Bende ayni durumdayim.


Başa Dön
  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2018 11:37 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 05 Haz 2018 11:11
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Manchester
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhabalar benimde problemim ayni, bu basligin olmasi guzel tesaduf etti.

Ben su anda turist vizesiyle ingilteredeyim. Partnerim burda dogumu gerçekleştirdi. Cok sukur baba oldum 1 ay once. Resmi olarak cocugun babası benim, kaydını yaptirdik. Bu haftada pasaprt basvurunu yaptik çocuğumuzun.
Eşim house,child .. ve bir kaç benefit daha almakta. Baska gelir kaynagi yok.

Sorum arkadasinkiyle ayni, bu sartlar altinda settlement visa basvurusu mumkunmu..
Kendi aldigim bilgiler soyle. Dun londradan konustugun avukat mumkun oldugunu söyledi. Boyle bir surecte calisma ve doğal olarak yillik kazancin istendmedigini söyledi. Tabi ne kadar dogru bilemiyorum. Zaten bu sebeple buraya yazdim.
Son olarak home officin sayfasindan bu bilgi var.
https://www.gov.uk/guidance/immigration ... ly-members
Burda esim gayet acik bi sekilde hamilelik surecindeki basvurularin farkli degerlendirilecene dair bilgi oldugunu soyledi.. ayni zamanda dogum sonrasi icinde..


Daha once bu sureci yasadigini soylenen arkadasin bilgilerini varsa alabilirmiyiz saygilar..


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 13 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye