Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 21 Nis 2018 01:44

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2018 13:42 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 09 Mar 2018 13:02
Mesajlar: 3
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhaba,

Dört yıldır devlette ispanyolca öğretmeni olarak görev yapıyorum. İngiltere'de özel ders veya dershane açma fikirlerinden herhangi biri ile Türkiye'den başvurmam mantıklı olur mu? Yoksa İngiltere'ye gidip oradan başvurmak daha mı mantıklı olur? Eğer Türkiye'den başvurmak istersem nasıl bir bütçe ile başvurmam gerekir sizce? Home office ile normal bir ofisten biriyle başvururken farklı meblağlar göstermek daha uygun olsa gerek. Eğer sorularımı cevaplandırır ve/veya farklı önerilerde bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2018 14:31 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 01 Kas 2017 12:24
Mesajlar: 28
Ettiği teşekkür: 16
Aldığı teşekkür: 4
Şehir: london
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhabalar,

Temel olarak UKde dil egitimi verilen bir firma kurmayi planlamalisiniz Ankara anlasmasinda. Bunun icin acacaginizin kurumun UKde hangi sartlari yerine getirmesi gerektigini ogrenerek ise baslayablilrsiniz. Ozel ders firmasi kurmak ankara anlasmasi konusu olarak cok iyi bir fikir degil bence, buna sikinti yaratabilirler. TRden ya da UKden basvurmak pek fark yaratmaz bence.

Finansal anlamda, kuracaginiz egitim kurumu icin buyuk bir bina tutmaniza gerek yok, Shared office olan bir yerden 20sqm bir alan, bolgesine gore, size yaklasik £500 - £1000 aylik kira masrafi cikaracaktir. Bunun disinda reklam ve tanitim hizmetlerini nasil duzenleyeceginizi de cok iyi kurgulamalisiniz. Kirtasiye, internet, telefon vb.. butcenizi de hazirlayabilirsiniz. Bu konular sirketinizin finansal olarak temel kalemleri olacaktir. Tahminen £10K bir butce sirketiniz ayaga kaldirmaniz icin yeterli olacaktir.

Sirketin yapisi icin temel dayanak, bir market arastirmasi yapiyorsunuz, hangi bolgelerde sizin kurumunuza ihtiyac var, genel olarak kazanabileceginiz gunluk/saatlik oranlar vb.. ile bu firmanin hayata gecirilebilir oldugunu belirtmek lazim.

Ek olarak diger dil egitim kurumlarindan farkinizin ne olacagini cok iyi ve ikna edici bir dilde hazirlamaniz onemli. Mesela bizim kurum birebir egitimler verecek, aksamlari da egitim verecek, skype uzerinden konusma egitimi verecek vb.. Yeni bir kurum olarak, diger firmalarla rekabette nasil one gececeginizi ve nasil musteri bulacaginizi kesin bir dille anlatmalisiniz. Kurumunuzun basarili olmasi halinde, nasil buyuyecegini de detaylandirabilirsiniz.

Umarim yardimci olur

_________________
1 Yıllık Basvuru : 16 Ekim 2016
1 Yıllık Onay : 16 Kasim 2016
3 Yıllık Basvuru : 01 Kasim 2017
3 Yillik Bio : 08 Kasim 2017
3 Yillik Sonuc : 21 Subat 2018 (3 yillik)


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2018 14:35 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 09 Mar 2018 13:02
Mesajlar: 3
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki bu şekilde trden başvurduğum takdirde eşim benim vizemden faydalanabiliyor mu yoksa onun için de ek olarak bir başvuru gerekiyor mu?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2018 14:40 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 01 Kas 2017 12:24
Mesajlar: 28
Ettiği teşekkür: 16
Aldığı teşekkür: 4
Şehir: london
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Basvurunuzda esinizi dependantiniz olarak gosterebilirsiniz. Bu sekilde esiniz de 1 yillik UKde yasama ve calisma vizesi alabilir. Bu dependant vizesi ile esiniz herhangi bir kurumda full time / permanent olarak calisabilir.

Ayrica eger esinizin de kurumunuzda calismasini planliyorsaniz, ikiniz %50 sirket ortagi olacak sekilde de basvurabilirsiniz. Bu durumda, eskiniz baska bir kurumda permanent olarak calisamaz.

_________________
1 Yıllık Basvuru : 16 Ekim 2016
1 Yıllık Onay : 16 Kasim 2016
3 Yıllık Basvuru : 01 Kasim 2017
3 Yillik Bio : 08 Kasim 2017
3 Yillik Sonuc : 21 Subat 2018 (3 yillik)


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2018 15:00 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 09 Mar 2018 13:02
Mesajlar: 3
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Tekrardan çok teşekkür ederim değerli bilgilerinizi paylaştığınız için. Türkiyede iyi bir şirket bulmak kalıyor sanırım geriye.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye