Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 25 Mar 2019 14:40

Tüm zamanlar UTC


.


Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Eyl 2013 20:54 
Çevrimdışı
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 4781
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 2146
Aldığı teşekkür: 1361
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Merhaba arkadaşlar bugün bulunduğum toplantıda öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum...

Diyelim ki öğrenci vizeniz var ve evlilik yaptınız. Yerleşim vizesine başvurmak için kendi ülkenize gitmeniz mi gerekiyor.... Bu sorunun cevabının Hayır olduğunu öğrendim bugün ve benim avukatım bir başka çift için haftaya bu şekilde bir başvuru da bulunuyor.

Tabi koşul öğrenci vizenizin bitmemiş olması lazım.... Bu durumda kendi ülkenize gitmeden yerleşim başvurusunda bulunabiliyorsunuz.

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Eyl 2013 21:06 
Çevrimdışı
Kaptan
Kaptan
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 28 Nis 2013 10:56
Mesajlar: 935
Ettiği teşekkür: 317
Aldığı teşekkür: 623
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Hayir t&a eskiden oluyodu ama suanda kabul etmiolar
Arkadasimin basina geldi
Red veriyolar ve turkiyeye don
Clear entrance a basvur diyolar evet vizesi bitene kadar
Kalabilir ama vize bitince yerlesim icin kendi ulkene

_________________
KIM'E NE YASATTIYSANIZ BIR GUN AYNISINI YASAMANIZ DILEGIYLE!


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Eyl 2013 21:12 
Çevrimdışı
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 4781
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 2146
Aldığı teşekkür: 1361
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Bakalım bekleyip göreceğiz ben gelişmeleri buradan bildiririm ama sanırım bu 11 aylık öğrenci vizelerinde oluyor... Yada belki de kısa dönemli öğrenci vizelerinde bile sadece oradaki detayı kaçırdım ama yakında öğrenir yazarım. Vallahi avukat çok deneyimli ve bir hata yapacağını pek tahmin etmiyorum. Bende şaşırdım ama öyle dedi . Detayları daha sonra bu başlıktan paylaşacağım ... Haftaya yapıyorlar başvuruyu...

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Eyl 2013 21:16 
Çevrimdışı
Kaptan
Kaptan
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 28 Nis 2013 10:56
Mesajlar: 935
Ettiği teşekkür: 317
Aldığı teşekkür: 623
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Ya insallah alsinlarda benim arkadasimi valla tr ye yolladilar basima gelen bisi neyse hayirlisi
Ya site ne kadar durgun bugun boyle olmasi kotu
Bu ara red haberinden baska bisi de gelmedi bu hafta
Bakalim kismet haftaya 8 haftam kaldi kardeaim bakalim ne olcak
Yeni basvuruyada 2 hafta heralde

_________________
KIM'E NE YASATTIYSANIZ BIR GUN AYNISINI YASAMANIZ DILEGIYLE!


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Eyl 2013 21:43 
Çevrimdışı
Kaptan
Kaptan
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 23 Mar 2013 18:41
Mesajlar: 778
Ettiği teşekkür: 652
Aldığı teşekkür: 573
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Melek
Burcu: Kova
t&a Kisa sureli ogrenci vizelerinde olmuyor. Uzun sureli ogrenci vizelerinde oluyor diye biliyorum. Benim ziyaretci ogrenci vizem vardi 6 aylik, gelecekteki basvurularimizi riske atmayip nisanlilik vizesine basvuru yaparak yasal olarak evlilik amaciyla Ingiltere'ye giris yaparak basvuruda bulunduk.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 22 Eyl 2013 00:33 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 20 Şub 2013 21:42
Mesajlar: 56
Ettiği teşekkür: 16
Aldığı teşekkür: 88
Şehir: Izmir
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Dual Citizen
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Bilgin
Burcu: Kova
zooff yazdı:
Hayir t&a eskiden oluyodu ama suanda kabul etmiolar
Arkadasimin basina geldi
Red veriyolar ve turkiyeye don
Clear entrance a basvur diyolar evet vizesi bitene kadar
Kalabilir ama vize bitince yerlesim icin kendi ulkene



Yerleşim vizesine başvuru, nadir istisnai durumlar dışında sadece ama sadece başvuru sahibinin kendi ülkesinden yapılabilir. Öğrenci vizeniz bitinceye kadar tabii ki kalabilirsiniz ancak bittiğinde Türkiye'ye dönüp profesyonel bir başvuru yapmanız gerekir. Avukatınız orada başvuru yapabilmek için ne tür bir gerekçe öne sürüyor bilmiyorum ancak bana şu anda abesle iştigal gibi geldi ve muhtemelen red alıp alıp bir ton para harcadıktan sonra Türkiye'den tekrar başvuracaksınız. Umarım yanılıyorumdur.

Yerleşim vizesi başvurunuzda profesyonel yardım almak isterseniz memnuniyetle bekleriz.

www.yerlesimvizesi.com


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 22 Eyl 2013 02:03 
Çevrimdışı
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 4781
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 2146
Aldığı teşekkür: 1361
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Yok umit bey ben zaten ilr suremin gelmesini bekliyorum da bir toplantida guney amerikali bir ingiliz vatandasinin partneri sanirim bu uzun sureli olan ogrenci vizesi bitmeden basvuracakti kendisi hindistandan. 3.5 yildir uk deymis hep ogrenci vizesini uzatatak vs.

Bakalim ne olacak ben gelismeleri yazacagim...

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 22 Eyl 2013 02:14 
Çevrimdışı
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 4781
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 2146
Aldığı teşekkür: 1361
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Arkadaslar iste cevap budur dogru kaynaklardan...

4) Spouse/Partner Visa on the basis of a relationship with a British citizen or with a person who has a permanent residency in the UK.

Spouse by definition have to be married and can switch from Tier 4 to a Spouse visa after the marriage. This also covers civil partners (same-sex partners who registered their relationship at a Register Office).

It does not matter if your visa expires soon and/or you only recently got married.

More commonly in such cases, we are asked about the above scenario but for Unmarried Partners (partners who are together but not married). In this case you can apply if you have lived together (lived, not just dating) for 2 years AND can prove it with the documents, such as bills or bank statements showing you lived at the same address. This (living together) can be in the UK or abroad or a combination of countries - as long as you have lived together, at any location.

The outcome is a visa for 2.5 years (from 9 July 2012), with the right to work for any employer or to be self-employed. After this you can get extension (same Spouse visa again) for another 2.5 years. After total of 5 years on Spouse/Partner visas you could apply for permanent residency.

Switching from Tier 4 to a Spouse/Partner visa can also be done on Premium same-day service.

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2014 19:32 
Çevrimdışı
Sözcü
Sözcü
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 13 Ağu 2014 18:34
Mesajlar: 179
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Huddersfield
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Settlement Visa
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Heyecanlı
Burcu: Aslan
t&a yazdı:
Arkadaslar iste cevap budur dogru kaynaklardan...

4) Spouse/Partner Visa on the basis of a relationship with a British citizen or with a person who has a permanent residency in the UK.

Spouse by definition have to be married and can switch from Tier 4 to a Spouse visa after the marriage. This also covers civil partners (same-sex partners who registered their relationship at a Register Office).

It does not matter if your visa expires soon and/or you only recently got married.

More commonly in such cases, we are asked about the above scenario but for Unmarried Partners (partners who are together but not married). In this case you can apply if you have lived together (lived, not just dating) for 2 years AND can prove it with the documents, such as bills or bank statements showing you lived at the same address. This (living together) can be in the UK or abroad or a combination of countries - as long as you have lived together, at any location.

The outcome is a visa for 2.5 years (from 9 July 2012), with the right to work for any employer or to be self-employed. After this you can get extension (same Spouse visa again) for another 2.5 years. After total of 5 years on Spouse/Partner visas you could apply for permanent residency.

Switching from Tier 4 to a Spouse/Partner visa can also be done on Premium same-day service.


Son olarak bir şey danışmak istiyorum, yukarıda ki yazınıza göre uzun süreli öğrenci vizesi ile gidip evlenildiğinde İngiltereden'de başvuru yapılabiliyor mu? Bir arkadaşınızdan bahsetmişsiniz, akıbetleri ne oldu acaba? Soruyorum çünkü rahatlıkla öğrenci vizesi alabilirim, PhD başvurusu vs yaparım diye düşünüorum. Bir de burada hala devam eden bir öğrenciliğim sayesinde Erasmus STAJ öğrencisi olarak gidebilirim. Sizce bu secenek mantıklımıdır? Yoksa direk eş vizesine mi başvurmak uygun olur?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2014 19:41 
Çevrimdışı
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 4781
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 2146
Aldığı teşekkür: 1361
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Tier 4 ile gelip onu burada swap yapabiliyorsunuz. Ama bunin sizin icin bir farki olmayacaktir ki. Cunku yine £1000 vize ucreti odeyeceksiniz ve esinizin yine £18.600 kazanmasi gerekecek. Tum hersey ayni. Olay sadece ingiltere de bulunuyorsan yerlesim basvurusu icin Turkiye'ye donmek zorunda kalmayacak olusunuzdur...

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye