Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 21 Tem 2018 11:13

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2188 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 219  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2018 15:32 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 21 Ağu 2014 23:12
Mesajlar: 49
Ettiği teşekkür: 9
Aldığı teşekkür: 4
Şehir: londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: İkizler
Ailecek olan basvuru update icin mail e cvp geldi . Farkli gunlerde posta yollanmis. bugun tekrar aradim cocuklarim icin update istedim. Farklilik oldugunu soyledim. ayni dosyada giden bir basvuru farkli case workerlar tarafindan inceleniyor sanirim. Tam anlam veremedim. DECISION LETTER YOLLANMIS EN AZINDAN OLUMLUMU ONU SOYLESELER :) ama istiyorlarki bekleyelim

PEDICINI verdigin immigration forum cok aktif keske bizim forum da ayni sekilde olsa . Cok tesekkur ederim ilgine.

gelen cevaplari asagida paylastim. Insallah bir an once aproval mektuplarim gelir.


Please be advised that a decision has been despatched.

Date posted: 3RD APRIL 2018 VIA POST

If you have not received your decision within 10 working days of the date posted please email FurtherNationalityEnquiries@homeoffice.gsi.gov.uk
Thank you for contacting UKVI Contact Centre.
------------------------------------------------------------------------
Please be advised that a decision has been despatched.

Date posted:28/03/2018

If you have not received your decision within 10 working days of the date posted please email FurtherNationalityEnquiries@homeoffice.gsi.gov.uk


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 15 Nis 2018 02:08 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Mar 2018 11:17
Mesajlar: 3
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
Arkadaslar, bizim vatandaslik konusunda basvuru icin gerekli olan sure hususunu acikliga kavusturamadigimizdan yardiminiza ihtiyacimiz var.
1-2009'dan beri Ingiltere'deyim, 2014'de ILR, 2018'de de vatandasligi ve pasaportumu aldim.
2-Benimle birlikte Ankara uzerinden aralik-2014'de ILR alan esim, haziran 2014'den beri Ingiltere'de ( ilk girisi ulkeye 14 nisan 2014) . Vatandaslik basvurusu icin minumum 5 yil burada kalmali sonra basvurabilir, deniliyor fakat esin ingiliz vatandasi ise durum degisiyor 3 yil tamamdir diye kabul ediliyor. Sizce biz hangisine gore hareket etmeliyiz ?
Tesekkurler.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 15 Nis 2018 03:43 
Çevrimiçi
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10733
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4653
Aldığı teşekkür: 3179
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Eşi şuan ingiliz vatandasi oldugundan 3 yil kuralı size işliyor...

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 15 Nis 2018 12:46 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 06 Mar 2018 11:14
Mesajlar: 297
Ettiği teşekkür: 8
Aldığı teşekkür: 76
Şehir: uk
Vize Durumu: Var
Vize Türü: UK vatandasi
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Cesaretli
Burcu: Aslan
t&a ben ingiliz vatandasiyim turkiyeden gelenler 2.5 +2.5 vizeden sonra 5 yilda suresiz oturum aliniyor eger ingiliz vatandasiyla evliyseniz 5 yili tamamlamadan nasil ingiliz vatandasligina bas vurabiliyorsunuz 3 yil kurali nasil oluyor cunku 2.5 yildan sonra uzatma FLR VIZESI aliyorsun biraz adinlatirmisin tesekur ederim IRL vizen olmadanda bas vuramiyorsdun diye biliyorum benim zamanimda 3 yildi vatandaslik bu konuyu gorunce sasirdim artik 5 yilda vatandaslik aliniyordu diye biliyordum


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 15 Nis 2018 15:54 
Çevrimdışı
Kaptan
Kaptan
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 05:09
Mesajlar: 822
Ettiği teşekkür: 103
Aldığı teşekkür: 515
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Ingiliz vatandasiyla evli olanlardan, ILR sahibi olup vatandaslik basvurusu yapilan tarihten geriye dogru 3 senedir UK’de yasayanlar basvurabiliyor. Burada sorun ILR’yi 3 senede alamamak ki Ankara antlsmasinda esler iki sene beraber UK’de kaldiktan sonra ILR’ye basvurabiliyordu. https://www.gov.uk/becoming-a-british-c ... sh-citizen


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2018 05:18 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 14 Ara 2017 22:12
Mesajlar: 64
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 4
Şehir: brighton
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
arkadaslar ben bisey soracam.. yakinlarda evlilik yoluyla indefinite alip 1 yil beklemeden vatandasliga basvuran var mi.. dun indefinte vizem onaylandi. 7 gun icinde posta ile gelecekmis.. bende hemen vatandasliga basvurayim diye dusunuyorum.. yanliz dun croydonda vize servisinde sordum orada bir calisan bir yil beklersiniz diye biliyorum dedi.. ama netten bakin bilgi buliursunuz dedi... bu yakinlarda basvuran varsa deneyimini anlatirsa cok sevinririm.. ha bu arada ben evlilik ile indefinite aldim.. ankara antlasmasi ile degil...


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2018 11:56 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 16 Eyl 2014 21:51
Mesajlar: 48
Ettiği teşekkür: 6
Aldığı teşekkür: 7
Şehir: Liverpool
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Spouse visa
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Yengeç
brighton1 yazdı:
arkadaslar bisey soracam.. onnline vatandalsik basvuurusu yaptiginizda pasaportuda veriyormususnuz.. yani bu sure zarfinda pasaportsuz resident card siz mi kaliyorsunuz


Evet online basvuru yapinca paportunuzu ve resident karti gonderiyorsunuz. Eger ncs ile gonderirseniz herseyin fotokipisini cekip size orjinallerini iade ediyorlar


Sent from my iPhone using Tapatalk


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2018 17:37 
Kullanıcı avatarı
merhaba ben ingiliz vatandasligina mart ayında başvurdum.Dun sonuc geldi kabul edilmiş.
SORUNUZA CVP VERMEK ISTIYORUM:
Maalesef sinirsizi aldıktan sonra 1 yıl beklemeniz gerekiyor.1 yilin sonun da INGILIZ PASAPORUNA başvuru yapabiliyorsunuz.saygilar.


Başa Dön
  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2018 19:15 
Çevrimiçi
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10733
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4653
Aldığı teşekkür: 3179
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Brigton1 detay ver sorunu cevaplayayim.

Eger 2.5 + 2.5 yil 5 yil uzerinden indefinite aldiysan beklemene gerek yarin hemen basvurabilirsin. İngiliz vatandasligin simdiden hayirli olsun

Indefinite sonrasi 1 yil bekleme kurali eş vizesiyle burada olanlar icin coktan kaldirildi. 3 yildir evli oldugunuz icin ve indefinite sahibi oldugunuz icin şuan basvurabilirsiniz
Bu arada belediye araciligiyla basvurun avantajlarini goreceksiniz

_________________
FACEBOOK SAYFA : https://www.facebook.com/ingiltereforumu/
FACEBOOK GRUP : https://www.facebook.com/groups/ingiltereforumu/


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2018 19:51 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 14 Ara 2017 22:12
Mesajlar: 64
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 4
Şehir: brighton
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
t&a tesekkurler.. ben ikinci 2.5 yilimdan sonra dun indefinite basvurusunu yaptim olumlu sonuclandi.. 7 gun icinde resident karti gonderecekler.. ben evlilik yoluyla indefinite aldim.. ulkeye gelelide 5 yil 5 ay oldu.. simdi evraklarimi hazirliyorum.. zaten hazir hepsi.. bir referans meselesi var.. komsum ingiliz sirket sahibi .. konusacam kabul ederse o birde birisi .. herhangi bir ingiliz vatandasi oluyormus.. artik ikinsinden biri.. benim sorum simdi ncs uzerinden basvurursam izleyecegim prosodur ne.. once ncs den randevu alip dami oraya gidip ardindan basvuruyu yapacam.. yada once basvururp sonrami oradan randevu alacam.. randevuyu telefonla mi alacam yada.. ikincisi mesela profosyonel meslek sahibi kisi eger o meslekten emekli isede refreans olarak yazilirmi yazan oldumu, o kafama takildi.. birde once vatandaslik la pasaporta beraber basvurrun diye yorumlari okudum o nasil oluyor.. once eger vatandaslik aldigimizda pasaport icinde ayni anda basvurabiliyormuyuz.. bu konularda ne yapmaliyim.. uzattim ama iste insanin kafasina cok takiliyor ya.. cok sagolun bu arada.. tecrubeleriniz yol gosteriyor valla


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2188 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 219  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye