Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu





Zaman: 20 Eyl 2017 16:34

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 29 Mar 2014 23:18 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 29 Mar 2014 19:17
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: birmingham
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhaba Arkadaşlar,

Ben siteye yeni üye oldum,çok faydalı bir site ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Ben Tier 2 (General) vizesi ile yaklaşık 8 aydır İngilteredeyim. Vizem 3 yıllık, bir aksilik olmazsa bittiğinde de çalıştığım şirket yine uzatacak.
Yakın bir zamanda evlenmeyi düşünüyorum. Eşimi evlendikten sonra getirebilir miyim, Süreç çok mu zor olur outrma iznim vs.olmadığı için? Veya önce başka bir vizeyle getirip burda mı evlensek daha kolay olur? Daha önce böyle bir tecrübe yaşayan varsa yorumlarını paylaşabilir mi?

Birde eşim buraya gelirse çalışma izni olur mu? yoksa bütün haklardan muhaf mı olur. Türkiye de tıp okumuştu ilerleyen zamanlar da burda çalışma yada doktorluk yapma gibi bir şansı olur mu?

Şimdiden teşekkürler


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2014 22:51 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 18 Şub 2014 12:30
Mesajlar: 37
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 6
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Ulkede calistiginizdan dolayi Ingilizce bildiginizi var sayarak size bu belgeyi sunarim:

https://www.gov.uk/tier-2-general/family-members

Butun bilgiler en basit hali ile aciklanmis sekilde gov.uk'de.
(evet, reklam gibi oldu -))

aabb yazdı:
Merhaba Arkadaşlar,

Ben siteye yeni üye oldum,çok faydalı bir site ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Ben Tier 2 (General) vizesi ile yaklaşık 8 aydır İngilteredeyim. Vizem 3 yıllık, bir aksilik olmazsa bittiğinde de çalıştığım şirket yine uzatacak.
Yakın bir zamanda evlenmeyi düşünüyorum. Eşimi evlendikten sonra getirebilir miyim, Süreç çok mu zor olur outrma iznim vs.olmadığı için? Veya önce başka bir vizeyle getirip burda mı evlensek daha kolay olur? Daha önce böyle bir tecrübe yaşayan varsa yorumlarını paylaşabilir mi?

Birde eşim buraya gelirse çalışma izni olur mu? yoksa bütün haklardan muhaf mı olur. Türkiye de tıp okumuştu ilerleyen zamanlar da burda çalışma yada doktorluk yapma gibi bir şansı olur mu?

Şimdiden teşekkürler


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Ara 2016 10:38 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 21 Ara 2016 10:33
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Kova
Merhabalar benim de durumum aynı, acaba siz nasıl çözdünüz? ben de başvurmayı düşünüyorum ama çalışma iznimin olup olmayacağıyla ilgili hiçbir yerde bir bilgi bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye