Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 25 Nis 2017 04:48

Tüm zamanlar UTC



TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA





Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Girişimci Vizesi
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2012 20:25 
Çevrimdışı
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 19:30
Mesajlar: 233
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 22
Aldığı teşekkür: 80
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Arkadaş Canlısı
Burcu: Oğlak
Bu vize kategorisi, İngiltere'ye 200 bin Sterlin sermaye transfer ederek kendi işini icra etmek isteyenler içindir. Bu başvuruyu yapabilmek için en az 200 bin sterlin sermayenizin olması ve İngiltere’de kendinize ait bir işletme kurmanız gerekmektedir.

Bu başvuruyu yapabilmek için gerekli şartlar şöyledir;

• 200 bin sterlin nakit sermaye bulundurmak
• Bu sermayenin, şahsınıza ait bir banka hesabında bulundurmalı ve İngiltere’ye transfer edebilecek şekilde hazır olması
• Bulundurduğunuz sermaye ile bir iş kurabilecek olmak
• İcra edeceğiniz işin düzgün, eksiksiz ve uygulanabilir olması
• Kurulacak olan iş ortaklık olacaksa çoğunluk hissesi size ait olmalı
İşinizde kar etmeye başlayana kadar geçecek sürede sizin ve ailenizin konaklama ve geçinme masraflarını karşılamaya yetecek kadar maddi imkanınızın olması gerekmektedir. Bunun için, şahsınıza ait olan bankanızda son 3 boyunca en az 2800 sterlin civarında bir meblağ bulundurmak

Başvurunuz olumlu sonuçlandığında, size ekonomik açıdan bağlı kişiler olarak eşiniz ve 18 yaşından küçük çocuklarınız sizinle birlikte İngiltere'ye gelebilirler.
Başvurunuz olumlu sonuçlandığında ilk etapda 3 yıllık vize verilir. 3 yıl boyunca beyan edildiği şekilde işinizi icra ettiğinizde vizenizi 2 yıl için daha uzatabilirsiniz.

Bu ikinci başvurunun olumlu sonuçlanabilmesi ilk 3 yılınızdaki iş planınıza paralel bir ilerleme kaydetmiş olmanız ve aşağıdaki şartları yerine getirmiş olmanız gerekmektedir:
• Siz ve size bağımlı kişiler bu süre boyunca herhangi bir kamu fonundan yararlanmadan kendinizi finanse etmiş olmalısınız.
• İşinizin yönetiminde ve ilerleme kaydetmesinde aktif olarak yer almış ve bu zaman boyunca başka bir işte çalışmamış olmanız gerekmektedir. Eşiniz ve 18 yaşından küçük çocuklarınız istediği işte çalışmakta serbesttir.
• İşinizin hala var olması, var olmaya devam edecek olması ve ticaret yapmayı sürdürmek için yeterli fonunuzun olması gerekmektedir.
• Transfer ettiğiniz 200 bin sterlin sermayeyi tamamen işiniz için kullanıyor olmanız gerekir.
Tam 5 yılın sonunda süresiz oturum izni için başvuru yapabilirsiniz. Süresiz oturum iznini aldıktan 1 yıl sonra İngiliz vatandaşlığına geçiş için müracaat edebilirsiniz.

_________________
Türkiye'den İngiltere'ye Uzanan Özgür Yaşam Platformu
A Sharing Independent life platform which extends between Turkey & the UK


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye