Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 23 Kas 2017 12:55

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2014 14:25 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 23 Eki 2014 09:48
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhabalar,

Ankara anlasmasina isci olarak basvuranlar arasinda bilgi alisverisi yapilmasi icin ilgili konu bulamadigim icin boyle bir baslik actim.

Kisaca bu basvuru hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmak icin su adrese bakablirsiniz.

Agustos 2014 ayindan itibaren bu basvuruda bulunup sonuclanan arkadaslar bilgi verebilirler mi, ne zaman basvurdular ne zaman aldilar ve kac senelik vizeleri.

Sahsen Agustosun 18 inde gonderdim dosyalarimi. Hala bekliyorum. Su anda Sheffield daki ekibin farkli bir vize turu ile ilgilenmesi, ECAA vizelerinin Liverpooldaki ekip tarafindan bakilmasi sebebiyle surec normalden daha uzun olacak gibi. Benden 3 hafta once basvuran bir arkadas 4 haftada aldi vizesini nitekim.

Siz de ECAA 1 basvuru durumunuzu paylasirsaniz bilgi alisverisinde bulunmus oluruz.

Tesekkurler.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 03 Kas 2014 05:45 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 03 Kas 2014 04:01
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: london
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
Ben temmuz 21 bawurdum hala bekliyrm


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 17:46 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 05 Şub 2015 17:44
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: london
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Arkadaslar,

Vizenizi aldiniz mi? Ben Eylul sonunda basvurdum 4 ayi gecti hala tik yok.. Tek istedigim bir umut isigi. Gecen sene basvurdugumda bir ay icinde gelmisti.

Tesekkurler.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2015 14:01 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 25 Haz 2015 08:55
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhaba, ben 3 kez basvuruda bulundum su ana kadar, hepsi de kabul edildi.
PSW - 2010-2012
ECAA 1 (Turkish employed) - Tier 1 - 1 year
ECAA 1 (Turkish employed) - Tier 2 - 1 year
ECAA 1 (Turkish employed) - Tier 3 - 2015-2018

Benim merak ettigim, Tier 3 (4+ calistiktan sonra), yeniden bu vizeye basvurup uzatma alinip alinamayacagi. Long residence ILR'a basvurmayi planliyorum ve 1 sene daha uzatmaya ihtiyacim olacak.

Simdiden tesekkurler yardimci olabileceklere.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 03 Kas 2016 22:58 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 03 Kas 2016 22:49
Mesajlar: 3
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: basingstoke
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
Merhabalar,
Bu sayfayi hala takip eden var mi bilmiyorum ama ECAA1 hakkinda sorum olacakti.

Ben Ingiltere' de ogrenciyim ve ECAA1 Turkish worker visaya basvurmak istiyorum. Bu vizeye, bir iste duzenli olarak bir yil calismaniz sonunda basvurabiliyorsunuz ve size ayni iste ve ayni isveren ile calismaniz kosulu ile 2 yila kadar daha vize verilebiliyor (first indent icin). Buraya kadar tamam, gov.uk de yazan bilgi bu.

Ancak benim merak ettigim su. ECAA1 Turkish worker visa guidance da soyle bir not var:

"Article 6(1) requires one year or more of continuous legal employment. If employment is not continuous then the application must be refused. However, this requirement does not stop workers from having more than one employer at the same time.
Workers who have more than one employer but who can show they have been in continuous legal employment for the appropriate period with one of these employers will meet the requirement."

Simdi buradan su anlam mi cikiyor? Vizeni aldiktan sonra ayni isverende ve ayni iste calismaya mecbursun. Ancak bunun yaninda (o isten cikmadan ve duzenli calismaya devam ederek) bir isde daha calisabilirsin.

Bu vize turunu alan kisiler bu sureci nasil gecirdiler? Ya da buna benzer case duyan oldu mu acaba hic?

Bilgisi, tecrubesi olan varsa ve paylasabilirse cok sevinirim,

Tesekkurler.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2016 14:11 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 13 Ara 2016 13:27
Mesajlar: 9
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Bristol
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhaba readme,

Bilgide haklisin. Surekli oldugu surece baska bir iste daha calisabilirsin yalniz ikinci isin de ayni sektorde olmak zorunda mi ondan emin degilim. Ben bu bilgiye 4 yilim dolduktan sonra ulasmistim cunku basvuru sayfasinda basvurana bu bilgi direk verilmiyor.

Kolay gelsin


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2016 14:14 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 13 Ara 2016 13:27
Mesajlar: 9
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Bristol
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Sevgili arkadaslar,

Benim de bu baslik altinda bir sorum var.

Bu kategoride kalanlar hem isci hemen serbest calisan olabiliyor mu? Genelde ayni anda 'employed' ve 'self-employed' olmak mumkun. Turk isci vizesi kurallari kapsaminda da bu hak gecerli midir?

Bilgi verebilir ya da tecrubelerinizi paylasirsaniz cok yardimci olur.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2017 09:54 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 04 Tem 2017 14:47
Mesajlar: 3
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: melbourne
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
Öğrendiğime göre bu vize bir yıl ingiltere'de yasal olarak bulunmuş ve çalışmış olanlara veriliyor.
Sorum şu altı ay dolunca çıkış giriş yapıp aynı işe devam edilse aynı hakka sahip olunur mu?


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2017 10:26 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 03 Nis 2017 09:23
Mesajlar: 5
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Bu vize hakkında benim de ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var. Nereden edinebilirim?


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Yahoo [Bot] ve 2 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye