Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu





Zaman: 29 Haz 2017 00:27

Tüm zamanlar UTC





TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA
.



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 229 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2015 18:36 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 01 Ağu 2014 23:19
Mesajlar: 19
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 3
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhaba,
27 Ekim'de Londra TLS'den basvurdugum schengen vizem red ile sonuclandi. Basvuru sonucu istenen belgeler su sekilde idi:
Purpose of travel: Spouse of European Union Citizen
Type of visa requested: Short stay
Below is the list of documents that you need to provide. Please prepare the following mandatory documents according to the order on this list. All the copies must be in A4 format. If many applicants share one original, one of the applicants gives the original and translation,each one of the others should provide copy and translation.
photo_id One ID photo, less than 3 months old and meeting set standards – which must be attached to the application form
Size 3.5cm x 4.5cm, with white plain background, taken within 3 months.
application_form_original Short stay Schengen visa application form duly completed and signed by the
applicant (no deletion nor overprint), in both places provided (fields 36 and 37 AND in the signature box at the bottom on the second page), original
All details on the application form must be correct. Any error on the form will make it invalid. Download.
passport_original Passport, original
A signed full national private passport or official travel document issued less than 10 years ago, valid for at least more than 3 months beyond the validity of the requested visa, with two blank pages with the mention ‘visa’ to affix the visa sticker, and without any damage.
passport_copy Passport, copy
Only the main page and the last Schengen visa obtained. If you are travelling to France with a member of your family ( spouse, husband, father, mother ) already in possession of a valid Schengen visa, the copy of this visa must be joined to the application.
old_passport_original Old passports, original
If you are in possession of one or more previous passports, it is mandatory to bring it. Copies of old passports are not required.
resident_permit_uk_original British Residence permit, original
Your British residence permit (stamped in passport or in the form of an ID card) must also exceed by more than 3 months the validity of the requested visa.
resident_permit_uk_copy British Residence permit, copy
wedding_certificate_original Marriage certificate, original
wedding_certificate_copy Marriage certificate, copy
wedding_certificate_translation Official translation of the marriage certificate
In French or in English, this official translation must be certified as a true copy by the Embassy/Consulate/High Commission of the country where the marriage was celebrated or by the legalisation bureau of the Foreign Office in the UK
eu_passport_original Valid passport of the European citizen of the EU/EEA/Swiss National, original
Or valid national identity card.
eu_passport_copy Valid passport of the European citizen of the EU/EEA/Swiss National, copy
proof_travel_France_EU/EEA_Swiss_original Proof of travel of the EU/EEA/Swiss National, original
A confirmed return ticket to France (plane, ferry, bus, etc…) or booking fully paid from your travel agent
proof_travel_France_EU/EEA_Swiss_copy Proof of travel of the EU/EEA/Swiss National, copy

hepsini eksiksiz teslim ettigim halde pasaportumu aldigim zaman red sebebim olarak:

You did not provide proof that the EU/EEA or Swiss citizen of whom you declare yourself to be a family member is residing or intends to reside in France.

TLS'de gorustugum manager referans numarami aldi ve evraklarimi kontrol etti evraklarimda herhangi bir eksik olmadigini ve durumun cok garip gorundugunu soyledi. Fransa Konsolosluguna red mektubum ile birlikte mail atmami onerdi ve durumda bir yanlislik olabilecegini soyledi.

Baska bir onerisi olan var mi acaba?
cok tesekkurler simdiden..


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2015 11:15 
Çevrimdışı
Efsane Yazar
Efsane Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 25 Haz 2013 13:46
Mesajlar: 413
Ettiği teşekkür: 93
Aldığı teşekkür: 105
Şehir: east london
Vize Durumu: Var
Vize Türü: spouse visa
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Yengeç
slm,

spouse vizeyi aldiktan sonra tls den yani fransa dan shengen vizesi icin muracat ettim kasim 2013 de.spouse vizem olduigu icin sadece esimin ingilz pasortunu kendi pasportumu turkiyede ki evlilik belgemizi ve fotokopilerini goturdum vizem 1 gun sonra cikti.2 yil verdiler,bu ay vizem bitti ve tls sitesinden kontrol ettigimde ek olarak seyahat bileti (2 kisi icin) de kesin alinmis olarak gormek istedikleri yaziyor .Eger esiniz ile seyahat etmeyecekseniz turist vizesine basvuruyormussunuz.

ilk vize cok kolaydi ve o yuzden fransadan almistim.suan fransada diger ulkeler gibi seyahat bileti gormek istiyor.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2015 14:21 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10355
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4561
Aldığı teşekkür: 3062
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
SNY yazdı:
slm,

spouse vizeyi aldiktan sonra tls den yani fransa dan shengen vizesi icin muracat ettim kasim 2013 de.spouse vizem olduigu icin sadece esimin ingilz pasortunu kendi pasportumu turkiyede ki evlilik belgemizi ve fotokopilerini goturdum vizem 1 gun sonra cikti.2 yil verdiler,bu ay vizem bitti ve tls sitesinden kontrol ettigimde ek olarak seyahat bileti (2 kisi icin) de kesin alinmis olarak gormek istedikleri yaziyor .Eger esiniz ile seyahat etmeyecekseniz turist vizesine basvuruyormussunuz.

ilk vize cok kolaydi ve o yuzden fransadan almistim.suan fransada diger ulkeler gibi seyahat bileti gormek istiyor.


hic bir sey farketmez benimde basima geldi ama bununda cozumu var. eurostar ile 2 kisilik gidis donus business class bilet aldim ( yada baska birsey class neydi hatirlamiyorum ama pahali olan) £ 984 odedim. biletin pahali olmasinin avantaji 1 ay icinde iptal edebiliyorsun koşulsuz ve bunu online olarak kendin yapiyorsun.

neyse sonra vizeye basvurdum
vizemi aldim 1 gunde ve 2-3 gun sonrada iste pasaportumu aldiktan sonra eurostar sitesinden biletleri iptal ettim refund hemen yapildi bu kadar basit

_________________
Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.

Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2015 14:57 
Çevrimdışı
Efsane Yazar
Efsane Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 25 Haz 2013 13:46
Mesajlar: 413
Ettiği teşekkür: 93
Aldığı teşekkür: 105
Şehir: east london
Vize Durumu: Var
Vize Türü: spouse visa
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Yengeç
Super mis cok Iyi fikir .peki o vizeyi aldiktan sonra tek gitmek istersek border da Bir sorun olur mu


Sent from my iPhone using Tapatalk


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2015 19:56 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10355
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4561
Aldığı teşekkür: 3062
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
SNY yazdı:
Super mis cok Iyi fikir .peki o vizeyi aldiktan sonra tek gitmek istersek border da Bir sorun olur mu


Sent from my iPhone using Tapatalk


kesinlikle olmaz guven bana :) hayat bu belki esinin acil isi cikti degil mi ?

birsey olursa parani ben verecem bu kadar eminim :)))

_________________
Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.

Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2015 20:26 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Kas 2013 20:54
Mesajlar: 74
Ettiği teşekkür: 45
Aldığı teşekkür: 31
Şehir: Cardiff
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: İkizler
Bende Hollanda için başvurmuyorum büyük ihtimalle Çarşamba günü sadece Londra'da başvuru alıyor Hollanda bana en yakın şehir olarak. Daha önce İtalya için tls'nin Cardiff şubesinden yapmıştım 1.5 aylık vermişlerdi. Umarım bu sefer uzun verirler Hollanda'nın bize politikası hakkında bilgisi olan varmı?

Eğer uzun süreli bir vize verirler ocak ortasında Türkiye'ye karadan gitme planımız var arkadaşlarla orada da kullanırım. Hiç eş üzerinden Şengen alıp yalnız başına giden varmı? Ben İtalya başvurusunu yaparken görevli ilk girişte sorun yapabilirler ama ondan sonra bir sorun olamaz demişti.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2015 21:24 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10355
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4561
Aldığı teşekkür: 3062
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
ScReaM yazdı:
Bende Hollanda için başvurmuyorum büyük ihtimalle Çarşamba günü sadece Londra'da başvuru alıyor Hollanda bana en yakın şehir olarak. Daha önce İtalya için tls'nin Cardiff şubesinden yapmıştım 1.5 aylık vermişlerdi. Umarım bu sefer uzun verirler Hollanda'nın bize politikası hakkında bilgisi olan varmı?

Eğer uzun süreli bir vize verirler ocak ortasında Türkiye'ye karadan gitme planımız var arkadaşlarla orada da kullanırım. Hiç eş üzerinden Şengen alıp yalnız başına giden varmı? Ben İtalya başvurusunu yaparken görevli ilk girişte sorun yapabilirler ama ondan sonra bir sorun olamaz demişti.


ben eş için schengen alıp ispanyaya gitmiştim... (fransadan almıştım) fransaya hiç girmedim o vizemde

_________________
Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.

Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 10 Kas 2015 16:28 
Çevrimdışı
Efsane Yazar
Efsane Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 25 Haz 2013 13:46
Mesajlar: 413
Ettiği teşekkür: 93
Aldığı teşekkür: 105
Şehir: east london
Vize Durumu: Var
Vize Türü: spouse visa
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Yengeç
t&a PEKI:) benim de ingiltere vizem 1 mayis da bitiyor shengenim de bitti vizeyi aldiktan sonra shengen alacagim tekrar


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2016 13:48 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 29 Eyl 2014 19:22
Mesajlar: 269
Ettiği teşekkür: 14
Aldığı teşekkür: 90
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü: ECAA 2
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
Arkadaşlar son zamanlarda Fransa veya başka bir schengen ülkesi için turist vizesine başvuran oldu mu? Benim 3 senelik Ankara Anlaşması vizem var. Mayıs ayında almıştım. 2019'da bitiyor.

Başvuran olduysa sonuç ne oldu? Uzun süreli mi verdiler, kısa süreli mi? Başvuru hızlı sonuçlandı mı? Schengen vizesine başvurmak istiyorum ama tek girişli 3-5 günlük vize istemiyorum. Şöyle verdiler mi bol girişli uzun süreli vize versinler istiyorum :) Şu anki durumumda mümkün müdür? İş güç yerinde, herhangi bir maddi sıkıntı yok.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2016 14:57 
Çevrimdışı
Lider
Lider
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 05:09
Mesajlar: 689
Ettiği teşekkür: 78
Aldığı teşekkür: 459
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
hampshire yazdı:
Arkadaşlar son zamanlarda Fransa veya başka bir schengen ülkesi için turist vizesine başvuran oldu mu? Benim 3 senelik Ankara Anlaşması vizem var. Mayıs ayında almıştım. 2019'da bitiyor.

Başvuran olduysa sonuç ne oldu? Uzun süreli mi verdiler, kısa süreli mi? Başvuru hızlı sonuçlandı mı? Schengen vizesine başvurmak istiyorum ama tek girişli 3-5 günlük vize istemiyorum. Şöyle verdiler mi bol girişli uzun süreli vize versinler istiyorum :) Şu anki durumumda mümkün müdür? İş güç yerinde, herhangi bir maddi sıkıntı yok.


Merhaba,
Belcika icin basvurdum, daha once macaristandan 6 aylik schengenim olmasina ragmen yine 6 aylik cok girisli verdiler.

Cok uzun surmedi 7-8 is gununde sonuclanmisti.

Cok girisli vize almak istiyorsan gerekceni belirtmen lazim, gecerli bir makul bir sebep varsa genelde cok girisli veriyorlar.


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 229 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye