Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu





Zaman: 26 Eyl 2017 03:55

Tüm zamanlar UTC


.


Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 613 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 11 Eki 2016 13:10 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 18 Kas 2013 13:35
Mesajlar: 44
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Tekirdağ
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Kova
05458802410 emikurt pazartesiye randewu aldık ama ewraklarda tam emin deilim yazarsan sewinirim


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2016 18:02 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 02 Kas 2016 17:18
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhaba, foruma yeni üye oldum. Bu başlık altındaki cevapları mümkün olduğunca okudum. Benim merak ettiğim şey, Eu vatandaşı eşi olarak İngiltereden alınacak 5 yıllık oturum için neler sordukları. Yani bankada belli bir para, iş kontratı vb neler gerekiyor? Çünkü insan 6 ay içinde hemen iş bulamayabilir yani bankada gösterilmesi gereken belli bir meblağ var mı?

Bir de Brexit yüzünden bu alınacak 5 yıllık oturumların geri alınma durumu oluşur mu acaba Ab den kesin çıkış ile? Yani tabi ki tahmini şeyler üzerinden konuşuyoruz. Bunu sormamın sebebi şimdi insan orada yeni bir hayat kurmaya başlayıp sonradan geri gönderilmeye zorlanmak kötü sürpriz olur.

Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 03 Kas 2016 10:04 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 29 Eyl 2014 19:22
Mesajlar: 332
Ettiği teşekkür: 22
Aldığı teşekkür: 115
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü: ECAA 2
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
yollarda

Bu başlıktaki yazılanları okuduysan eğer herhangi bir maddi kanıt sunman gerekmediğini bilmen lazım. Daha önce de yazmıştım. Şu vize alınması en kolay vize.

Gerekli evraklar: Bavşuru formu, senin pasaportun, eşinin pasaportu, evlilik cüzdanınız, ilişkinizi kanıtlar birkaç fotoğraf, belki bir ya da 2 aile bireyinizden mektup. Bu kadar. Başka birşeye gerek yok.

Diğer sorun için herhangi bir cevap vermek mümkün değil. Ama verilen oturumun geri alınması gibi bir durum olmaz. Sadece AB'den çıkıldıktan sonra tabiiki de kurallar değişecektir. Çünkü AB'nin UK üzerinde bir yaptırım gücü kalmayacak.

_________________
ANKARA ANLAŞMASI ILR BAŞVURULARI VE SONUÇLARI LİSTESİ:
http://bit.ly/2fAB7d3

Ankara Anlaşması İlk Başvuru:
İstanbul - 7 Nisan 2015 | Sonuç: 27 Nisan 2015
Ankara Anlaşması 3 Yıllık Uzatma:
London - 11 Nisan 2016 | Sonuç: 13 Mayıs 2016
Ankara Anlaşması ILR:
Nisan 2019'da başvuru yapacağım.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2016 23:20 
Çevrimdışı
Paylaşımcı
Paylaşımcı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 23 Mar 2015 23:21
Mesajlar: 113
Ettiği teşekkür: 23
Aldığı teşekkür: 34
Şehir: Türkiye
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Akrep
yollarda yazdı:
Merhaba, foruma yeni üye oldum. Bu başlık altındaki cevapları mümkün olduğunca okudum. Benim merak ettiğim şey, Eu vatandaşı eşi olarak İngiltereden alınacak 5 yıllık oturum için neler sordukları. Yani bankada belli bir para, iş kontratı vb neler gerekiyor? Çünkü insan 6 ay içinde hemen iş bulamayabilir yani bankada gösterilmesi gereken belli bir meblağ var mı?

Bir de Brexit yüzünden bu alınacak 5 yıllık oturumların geri alınma durumu oluşur mu acaba Ab den kesin çıkış ile? Yani tabi ki tahmini şeyler üzerinden konuşuyoruz. Bunu sormamın sebebi şimdi insan orada yeni bir hayat kurmaya başlayıp sonradan geri gönderilmeye zorlanmak kötü sürpriz olur.

Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.



6 aylik family permit vizesi sonrasindaki 5 yillik oturuma basvurma tecrublerini diger baslik olan EEA 2 Vizesi - EEA yerlesim vizesini uzatanlar basliginda arastirmalisin. Sen birinci asamayi yaptigini varsayarak ikinci asamada ve sonunda neler olabileceginin telasina dusmussun. Ileriyi dusunmen iyi ama cok derinlere dalmissin :)

Iki basvurununda evraklari ve mantiginda hicbir fark yok.. EEA family permitte niyet ettim UK de yasamaya diyorsun ve sana 6 aylik vize veriyorlar. Akabinde buraya gelip 6 aylik vizen bitmeden ayni tur evraklarla burada yasamaya basladigini bir hayat kurdugunu gosteriyorsun. Her iki basvuruda da herhangi bir maddi gucte olmaniz talep edilmiyor. Eea vatandasinin self employed-calisan-egitim goren-is arayan dahi konumunda olmasi kafidir.

Her iki basvuruda da iliskinizin iyi kanitlanmasi birlikte yasadiginizi gosteren kanitlar ve rutin basvuru evraklari (her iki basliktada bir cok kez belirtildi)

Verilen bir oturumun geri alinmasi gibi bir durum olacagini sanmiyorum. Tabi kolay bir karar degil ama onumuzdeki aylarda alinacak kararlardan oturu bu basvuru sekli kaybolacaktir diye dusunuyorum.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2016 16:53 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Kas 2016 16:44
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Waterford
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Kova
Slm arkadaslar bir sikintim var yardimci olursaniz cok sevinirim.
Irlandada yasiyorum suan family permit basvuru yaptim. Red aldim sebebi esimin maternity ayrilip dogumu ingilterede yapdigi icin aldim. Sebebi meternity de oldugu icin sponsor olamaz diyor. Ertesi gun irish residency card 5 yillik kartimin hazir olduguna dair mektup aldim. Ben bu residency card ile uk residency basvursam alabilirmiyim.

2012 yilinda ankara anlasmasindan red almistim. Mahkemeden de red almistim. Ben uk residency basvurdugumda sorun cikarirlar mi arkadaslar. Isini iyi bilen bir immigration solicitor la basvuru yapsam alabilir miyim ? Simdiden cok tesekur ederim. Canlar


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2016 11:33 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 21 Kas 2016 11:29
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
Herkese merhaba, saygılar.

Ben EEA family permit vizesi ile İngiltere'ye yeni geldim. Tecrübelerim daha taze olduğu için, elimden geldiği kadarı ile size yardımcı olmaya çalışabilirim. Ayrıca başıma gelecekler için de belki sizden de yardım talep ederim diye düşündüm.

Saygılarımla


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 22 Ara 2016 15:29 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 31 Tem 2016 21:15
Mesajlar: 28
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü: EEA 2
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Mutlu
Burcu: -
Merhaba arkadaşlar;

Daha önce bu başlık altında sizlerden bilgi alıp işlemlerime öyle başlamıştım. Eşim BG vatandaşı ve liçna kart işlemleri için aracısız olarak yaklaşık 3 aydır çabalayıp duruyorum. eğer niyetlenen varsa şimdiden söyleyeyim direk EEA FP alıp gidin. Hiç Bulgarlar ile muhatap olmayın. Süreç zaten zorlu iken bulgarlar daha da zorlaştırıyorlar. (Bir hesap bilgisi belgesini 2 günde veriyorlar, gerisini siz düşünün) Bugünlerde tekrar Bulgaristan'a gidip göçmenler ofisine başvuruda bulunacağım yaklaşık 2 ay sonrada liçna kart hakkım gelir. Anlayacağınız 5-6 aylık bir süreç.

EEA FP başvurusunu ise ocak ayında yapmayı düşünüyorum. Sormak istediğim şu;
- Gerekli olan evraklar pasaportlar, Form B, başvuru formu vb. yanında evliliği kanıtlar nitelikte olan belgeler nelerdir? Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
- Eşimin benim hakkımda bir niyet mektubu yazması icap eder mi? Kendisi Türkiye'de yaşıyor, benimle birlikte ingiltereye gidecek. Baldız bizim odamızı ayırdı, adresim vesaire belli ama bunu ispatlar bir belge yada işimiz vb yok. Baldızın bir niyet mektubu yazması birşeyi değiştirir mi?

Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkürler.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 22 Ara 2016 15:32 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 31 Tem 2016 21:15
Mesajlar: 28
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü: EEA 2
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Mutlu
Burcu: -
adjuster yazdı:
Herkese merhaba, saygılar.

Ben EEA family permit vizesi ile İngiltere'ye yeni geldim. Tecrübelerim daha taze olduğu için, elimden geldiği kadarı ile size yardımcı olmaya çalışabilirim. Ayrıca başıma gelecekler için de belki sizden de yardım talep ederim diye düşündüm.

Saygılarımla


Yeni tecrübe etmiş birisi olarak EEA FP için gereken belgeleri bir kez daha tekrar edersen sevinirim. :)


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2017 08:34 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 31 Tem 2016 21:15
Mesajlar: 28
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü: EEA 2
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Mutlu
Burcu: -
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım. İzmirden başvurumu gerçekleştirdim. Herhangi bir ücret almadılar. Ancak ilginçtir bana maddi durumumu destekleyen bir belge sunmak isteyip istemediğimi sordular, bende yanımda vardı verdim.
Başvuru formunda ingilterede iş bulmak ve ingiltereye yerleşmek istediğimi yazmıştım. Ne kadar kalmayı planlıyorsunuz kısmınıda 5 yıl olarak belirtmiştim. Sonradan bunun doğru bir hamle olup olmadığına karar veremedim. Sizce bu bir sorun teşkil edecek midir?

Gelişmelerden herkesi haberdar edeceğim. Saygılarımla


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2017 15:41 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 31 Tem 2016 21:15
Mesajlar: 28
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü: EEA 2
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Mutlu
Burcu: -
İlginiz için teşekkürler...


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 613 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye