Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 29 Nis 2017 23:22

Tüm zamanlar UTC



TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA




Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 11 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 19 Mar 2017 16:53 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 19 Mar 2017 16:45
Mesajlar: 6
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: Almanya
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Oğlak
Merhaba arkadaslar ben almanyaya 4 ay once aile birlesimi icin geldim eşim alman vatandasi yani (AB vatandasi) 3 yil oturma izni bana verdiler fakat londra da gidip calismak istiyorum 3 ayda bir giriş cikis yapabilirim o sorun degil benim icin fakat almanya bana bu izini verir mi? Ben daha yeni geldim cunku suresiz oturumum yok


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 19 Mar 2017 18:34 
Çevrimdışı
Yazar
Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 17 Tem 2016 10:36
Mesajlar: 202
Ettiği teşekkür: 36
Aldığı teşekkür: 54
Şehir: ist
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Güzel kardeşim İngiltere'ye pat die gelip nasıl çalişacaksın onu anlamadım? Hanımla beraber EAA vizesine başvurursan alirsiniz şartlari sağlarsaniz ama tek başına nasıl gelicen ve Almanya'nin izin vermesi değil İngiltere kabul eder mi onu sorman lazım kendine.

Sendeki Alman aile birleşimi vizesiyle tek başına İngiltere'ye giremezsin. O vize o hakkı tanımıyor sana. Ancak hanım da İngiltere'de yaşamaya karar verirse dedigim gibi EAA vizesine başvurur gelip çalişirsiniz beraber.

Ya da İngiltere'ye turist vizesine başvurup gelebilirsiniz, sen vizeye başvuracaksin hanımdan dolayı rahat alırsın fakat çalişamazsin


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2017 07:56 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 19 Mar 2017 16:45
Mesajlar: 6
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: Almanya
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Oğlak
Ustacin is kolay butun sulalem orda kuzenim olur dedi 3 ayda bir giris cikis yaparsin almanya ya dedi bende dedim bburdan bir bilgi alayim yani tek gelemem degil mi esimle birlikte gidebilirim?


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2017 11:13 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 19 Mar 2017 16:45
Mesajlar: 6
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: Almanya
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Oğlak
Usta ben suan almanya dayim ama 3 yil oturma iznim var burada bana normal turist vizesi verirler ama ben londra da kalmak istiyorum 3 ayda bir giris cikis yapsam almanya ya olmaz mi


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2017 13:33 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 02 Mar 2016 13:32
Mesajlar: 12
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 3
Şehir: Ingiltere
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Anladigim kadariyla Almanya'da oturumu kaybetmeden Ingiltere'de calisip Almanya'ya giris cikis yapmak istiyorsun, yaparsin ama ileride sorun olur permanent residence'a basvururken Almanya'da cunku belli bir sureden uzun baska bir ulkede kalmaman gerek oturum hakki veriyorlar sonucta, ayrica Ingiltere'ye turist vizesiyle geldiginde zaten calisma iznin olmicak, orayi anlayamadim


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2017 18:36 
Çevrimdışı
Yazar
Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 17 Tem 2016 10:36
Mesajlar: 202
Ettiği teşekkür: 36
Aldığı teşekkür: 54
Şehir: ist
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
tamam da serkan turist vizesi aldın diyelim ama burda 2 sıkıntı olabilir.

1-Kaçak çalişacaksın o zaman
2- Turist vizenin süresi bittigin de ikinci turist vizesine başvurdugun da İngiltere konsolosluğu senin devamli İngiltere'de oldugunu anlayacak, bu da şüphe çekecek sıkıntı yaratırlar. Bu adam turist aldı ama turist olarak kullanmıyor vizesini 3 aydır İngiltere'de gir çık yapıyor muhtemelen kaçak çalişiyor gibi şüpheye düşüreceksin, bakacaklar bu adam evli hanımı Almanya'da bu burda ki irdelerler bunu kesin ve red alma ihtimalin büyük ölçüde artar. Bunlarin ortak bilgi bankasi var. Aralarinda paslaşirlar. Senin ceremeni çikarırlar bütün bilgilerine ulaşirlar, o yüzden o akrabalarina söyle yanliş bilgi verip başını yakmasinlar senin. 3 ay gir çık yapmak ne demek adamları salak mı sanıyor senin akrabalar, bu tarz işlere girme.

En başta dedigim gibi hanımla beraber İngiltere'ye yerleşirsen rahatlıkla alırsın brexit öncesi. Ama Almanya oturumunu kaybedersin, diğer türlü de turist gidip kaçak çalişirsan ikinci vize de sıkıntı çıkabilir artı yine Almanya'yı kaybetme şansın var cunku senenin büyük bir bölümünü Almanya dışında geçiriiyosun.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2017 07:33 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 19 Mar 2017 16:45
Mesajlar: 6
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: Almanya
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Oğlak
Peki abicim hanimla gelsem yerlessem bana orda oturum verirler mi ?


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2017 09:31 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 02 Mar 2016 13:32
Mesajlar: 12
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 3
Şehir: Ingiltere
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Esinle beraber yerlesmen icin o zaman EEA Family Permit alman gerekir, turist vizesi degil. Sonra oturum kartina basvuruyorsun, basvurduktan bir kac hafta sonra Certificate of Application adli bir belge geliyor, eger o belgede calisma iznin var derse calisabilirsin, evli oludugun icin buyuk ihtimal calisma iznin olur ama sunu unutma, senin butun haklarin, esine dayaniyor, yani esinin kendisini is arayan, ogrenci veya calisan biri olarak gostermesi gerekir, bence EEA vize turleri altinda daha cok yardim edecek arkadaslar vardir.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2017 10:11 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 19 Mar 2017 16:45
Mesajlar: 6
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: Almanya
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Oğlak
Onada is arariz usta insallah dediginiz gibi olur da orda kalma şansimiz olur cunku almanya cok zor bir ulke dili ayti bir dert kendisi ayri bir dert tesekkur ederim baska bilgisi olanlar varsa paylassin rica ediyorum tekrar tesekkurler..


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2017 18:08 
Çevrimdışı
Yazar
Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 17 Tem 2016 10:36
Mesajlar: 202
Ettiği teşekkür: 36
Aldığı teşekkür: 54
Şehir: ist
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Sen hanımı ikna et gerisi kolay. EAA en kolay evlilik vizesi türü. Sorunsuz alırsın.

Bol şans


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 11 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye