Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 24 May 2017 17:45

Tüm zamanlar UTC



TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA





Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2013 21:44 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Eyl 2013 21:07
Mesajlar: 7
Ettiği teşekkür: 4
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Istanbul
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Merhaba, global bir bir ingiliz firmasi calisaniyim, firma kanali ile ingilterede calisma icin basvuru asamasindayiz
Ilk etapta 3yil, gerekirse +2 yil toplam 5yil ingiltereye Tier2 ICT vizesi ile transfer olacagim.
Ancak sirket yetkilisi 5 yil sonunda mutlaka ulkeyi terk etmem (12 ay) ve "Indefinite Leave to Remain" hakkim olmayacagini soyluyor.
Sormak istedigim, normalde 5yil sonunda ILR basvuru hakki herkes icin gecerli degil mi?Neden Ben basvuramiyorum, bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim
Selamlar,


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2013 21:47 
Çevrimiçi
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10326
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4552
Aldığı teşekkür: 3051
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Airpost yazdı:
Merhaba, global bir bir ingiliz firmasi calisaniyim, firma kanali ile ingilterede calisma icin basvuru asamasindayiz
Ilk etapta 3yil, gerekirse +2 yil toplam 5yil ingiltereye Tier2 ICT vizesi ile transfer olacagim.
Ancak sirket yetkilisi 5 yil sonunda mutlaka ulkeyi terk etmem (12 ay) ve "Indefinite Leave to Remain" hakkim olmayacagini soyluyor.
Sormak istedigim, normalde 5yil sonunda ILR basvuru hakki herkes icin gecerli degil mi?Neden Ben basvuramiyorum, bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim
Selamlar,


Herkeste 5 yıl değiş arkadaşım ama mutlaka buluruz yakında bu sorunun cevabını takip etmeye devam et bizi... Mesela ankara anlaşmasında 4 yıl sonunda ILR başvurusunda bulunulabiliyor...

_________________
Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.

Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2013 22:55 
Çevrimiçi
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10326
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4552
Aldığı teşekkür: 3051
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Evet bu hakkın var arkadaşım sana yanlış bilgi vermişler...

Quote - Alıntı:
At present, you cannot apply for settlement until you have been in the UK for a continuous period of 5 years in an eligible immigration category.


Dolduracağın form SET (O)

Tüm açıklama burada

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/visas ... ettlement/

dolduracağın form burada

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitec ... o04091.pdf

_________________
Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.

Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 22 Eki 2013 16:27 
Çevrimdışı
Efsane Yazar
Efsane Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 25 Eyl 2012 08:01
Mesajlar: 496
Ettiği teşekkür: 159
Aldığı teşekkür: 191
Şehir: Izmir / Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
Merhaba@Airpost

Bu sorunuzu simdi fark ettim ve biraz gecte olsa cevap yazarak size bilgi vermek istedim.

Yapilan birtakim duzenlemeler sonucu malesef artik TIER 2 ICT sonunda indefinite hakkini kaldirdilar. Sadece Tier 2 icin gecerli.

Ancak, Ingiltere`ye vardiktan sonra,( dusunurseniz eger ) Ankara Anlasmasi'na basvurma ya da Ankara Anlasmasi Isci vizesine gecme hakkiniz var.

Konuyla ilgili detayli bilgileri asagida sizinle paylasiyorum.Inceleyebilirsiniz.


245CD. Requirements for indefinite leave to remain

To qualify for indefinite leave to remain, a Tier 1 (General) Migrant must meet the requirements listed below. If the applicant meets these requirements, indefinite leave to remain will be granted. If the applicant does not meet these requirements, the application will be refused.

Indefinite hakki 6 Nisan 2010 dan onceki ICT liler icin gecerli, ancak sonrakiler icin kalkti. Link ve ilgili paragraf asagida.

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/polic ... es/part6a/


Requirements:

(a) DELETED

(b) The applicant must not fall for refusal under the general grounds for refusal, and must not be an illegal entrant.

(c) Unless the application is being made under the terms set out in Appendix S, the applicant must have spent a continuous period of 5 years lawfully in the UK, of which the most recent period must have been spent with leave as a Tier 1 (General) Migrant, in any combination of the following categories:

(i) as a Tier 1 (General) Migrant,

(ii) as a Highly Skilled Migrant,

(iii) as a Work Permit Holder,

(iv) as an innovator,

(v) as a Self-Employed Lawyer,

(vi) as a Writer, Composer or Artist,

(vii) as a Tier 2 (General) Migrant, a Tier 2 (Minister of Religion) Migrant or a Tier 2 (Sportsperson) Migrant, or

(viii) as a Tier 2 (Intra-Company Transfer) Migrant, provided the continuous period of 5 years spent lawfully in the UK includes a period of leave as a Tier 2 (Intra-Company Transfer) Migrant granted under the Rules in place before 6 April 2010, or as a Work Permit Holder where the work permit was granted because the applicant was the subject of an Intra-Company Transfer.

_________________
Murat AKKOÇ


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2015 19:03 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 14 Kas 2015 18:30
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: london
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Selamlar

Benim TIER 2 ICT dependent vizem var, bu vize ile Ankara anlasmasina basvuru yapabilirmiyim? Bu konuda bilgiye ihtiyacim var.

Kolay Gelsin.

Ibrahim


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2016 19:40 
Çevrimdışı
Sözcü
Sözcü
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 17 Mar 2016 09:01
Mesajlar: 184
Ettiği teşekkür: 105
Aldığı teşekkür: 42
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Spouce visa
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Neşeli
Burcu: Terazi
Arkadaşlar merhaba benim burda arada çalıştığım bir türk resturanti var onlar aşçı arıyorlar benimde kardeşim aşçı ve onu buraya getirmek istiyoruz neler yapmamız lazım hangi belgeler lazım turk resturantinda asci olarak çalışması için .çok teşekkür ederim cevapladınız için


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye