Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 30 Mar 2017 16:32

Tüm zamanlar UTC



TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA





Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 160 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2015 13:15 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 27 Tem 2014 11:04
Mesajlar: 23
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: ingiltere
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Yay
Arkadaşlar Merhaba,

3 Yıllık vizem Ekim 2015 de geldi. Eşim Tier 4 vizesi yakın zamanda bitecek ve dependant olarak benim vizem üzerinden başvuru yapacağız. Benim sorum şu:

Kendisi için gerekli evraklar haricinde, ben de 3 yıllık vizeye başvurduğumda gönderdiğim evrakların hepsini göndermek zorundamıyım (self assessment, finansal raporlar, fotografik kanıtlar, referanslar vb)

teşekkürler.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2015 13:24 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 27 Tem 2014 11:04
Mesajlar: 23
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: ingiltere
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Yay
Arkadaşlar Merhaba,

3 Yıllık vizem Ekim 2015 de geldi. Eşim Tier 4 vizesi yakın zamanda bitecek ve dependant olarak benim vizem üzerinden başvuru yapacağız. Benim sorum şu:

Kendisi için gerekli evraklar haricinde, ben de 3 yıllık vizeye başvurduğumda gönderdiğim evrakların hepsini göndermek zorundamıyım (self assessment, finansal raporlar, fotografik kanıtlar, referanslar vb)

teşekkürler.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2015 01:37 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 27 Ara 2015 13:47
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: İkizler
Selam arkadaslar

Ankara antlasmasi Turkish worker vizesiyle ingilterede yasiyorum. Evlendim ve esim icin vize basvurusu yapiyorum. Benim sorum "employment and financial status" bolumune esim ne yazmasi gerekiyo? Sonucta sponsoru benim ve herseyini ben karsiliyorum. Bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2016 23:31 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 30 Nis 2015 23:55
Mesajlar: 16
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: london
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Akrep
Ben bir yildir londradayim esim ve cocugum tr de nikahimiz yok esimin abisi de londrada esime davetiye gonderdi esim sadece ziyarete gelecekti basvuru yaparken nikahimiz olmadigi icin benim burda oldugumu beyan etmedigi icin on yillik giris yasagi red almis buna yapilabilecek birsey varmi tekrar basvuru yapsak aciklamali birde ilerde nikah yapip getirmem de bir sorun olurmu ??? Bilgisi olan lutfen yardimci olsun


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Haz 2016 09:08 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 07 May 2015 22:53
Mesajlar: 34
Ettiği teşekkür: 21
Aldığı teşekkür: 8
Şehir: london
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Yay
Merhaba arkadaslar,

Kismetse yarin esim Turkiye'den dependant basvurusu yapacak. Aklima takilan birsey var. Bu konuda bilgisi olan birisi gorur ve yanit verir diye umut ediyorum.

VAF4A formunu(https://www.gov.uk/government/uploads/s ... endix2.pdf) Ankara antlasmasi ECAA 2 - Dependant basvurusu icin doldurmamiz gerekli mi ?

Simdiden cok tesekkurler vereceginiz cevaplar icin.

_________________
2 haziran basvuru,
1 Ekim uzatma sonuc tarihi


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Haz 2016 10:42 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Tem 2015 21:24
Mesajlar: 19
Ettiği teşekkür: 4
Aldığı teşekkür: 3
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhaba, yaklaşık 1 yıl önce bu vizeyle geldim. Biz gelirken sadece aşağıdaki formu doldurduk ve bir dolu dokümanla beraber tabii..Yukarıda belirttiğiniz dokümanı doldurmamıştık. Sistem 1 yılda değişmediyse sadece aşağıdaki yeterli olacaktır.

https://www.gov.uk/government/uploads/s ... _05-16.pdf


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2016 16:29 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 16 Haz 2016 16:17
Mesajlar: 3
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Oncelikle merhaba
ankara antlasmasi altinda uc yillik vizemi yeni aldim simdi turkiyeden esimi getirmek icin vize hazirliklari yapiyorum bircok yerden arastirdim gerekli belgeleri birde formdan daha onceden ankara antlasmasiyla ingilterede olup turkiyeden esini getiren arkadaslarin bilgi ve deneyimini ogrenmek istedim cunku biliyorsunuzki bu konular hassas konular iyice arastirip deneyimli kisilerden yardim almak gerekiyor. simdi benim sorum arkadaslar dedigim gibi uc yillik vizemi yeni aldim ve suan esim icin vize hazirliklari yapiyorum daha once turkiyeden ankara antlasmasiyla londrada yasayan arkadaslar hangi yolu izlediler hangi evraklar istendi vize geldikten sonra ingiltereye kac gun icinde giris yapmasi gerekiyordu ingiltereye giris yaptikdan sonra kayit olmasi gereken kurumlar varmiydi bana bunlari adim adim anlata bilecek deneyimli arkadaslardan yardim bekliyorum simdiden tesekkur ederim.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2016 17:30 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 16 Haz 2016 16:17
Mesajlar: 3
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Yardim edecek kimseler kalmadi heralde artik buralarda ! :?


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2016 18:39 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10323
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4546
Aldığı teşekkür: 3049
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
ingiltereye belli bir sure icerisinde gelmesi gerekmiyor . hazir oldugunda gelebilir. sadece yilda toplam 3 ay sanirim cikma hakki var. Gec girdigi sure o sureden dusecektir...

polis kaydi yaptirmasi eger gerekiyorsa pasaportta yer alir vizenin usunde. eger bir sey yazmiyorsa yaptirmiyorsun... gelince national insurance numarasini alirsiniz gp ye kaydettirirsiniz banka hesabi acarsiniz... istedigi yerdede calisabilir bu arada


Sent from my iPhone using Tapatalk

_________________
Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.

Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2016 10:12 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 09 Kas 2016 10:08
Mesajlar: 12
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: Runcorn
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Merhaba ingilterede doğan bebeğim için kendi indefinite başvurumdan bir hafta sonra ECAA3 formu doldurum doğum belgesi ve fotoyla yolladım. Bu durumda olup vize alan var mı?pasaportu yok daha bebeğin


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 160 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye