Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 23 Kas 2017 12:45

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2017 16:08 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Oca 2017 15:36
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: trabzon
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Yay
merhaba nişanlim ankara anlaşması oturumu için başvurdu ve sonucunu bekliyoruz olumlu olur ise evlenip bende oraya yerleşmeyi düşünüyoruz. Evlilik ile yerleşim için başvuruda gelirinin ne kadar olması gerekiyor 3 yıllık vızesini aldıkdan sonra mı evlenip başvursak daha iyi olur. yada ögrenci vizesi ile aşvurup ingilereye ben gitsem orda nikah yapmak daha mı kolaydır bılgısı olan var mı


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye