Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 21 Nis 2019 12:47

Tüm zamanlar UTC


.


Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 543 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 51, 52, 53, 54, 55
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Mar 2019 11:03 
Kullanıcı avatarı
Misafir yazdı:
Arkadaşlar merhaba..

Şuan 6 aylık öğrenci vizesi ile üniversitede Araştırma yapmaktayım ancak ingilterede ki Hocam bi süre daha çalışmama devam etmemi istedi (8 ay kadar sürecek ). Yeni vize için 11 aylık uzatılmış öğrenci vizesi yerine tier 4 çalışma izinli öğrenci vizesine başvurmak istiyorum ancak ielts gibi bir sınava daha önce girmedim sadece 85 yds puanına sahibim. Tiner 4 vizesi için Başvuru şartlarındaki İngilizce dil seviyesini YDS ile belgelendirsem sıkıntı olur ?

merhaba hangi vize türü ile başvurdunuz benim kızımda tıp fakültesinde öğrenci ve bu yaz ingiltere 3 aylık araştırma görevine kabul edildi fakat hangi vize türüne başvuracağımı bilmiyorum siz beni bilgilendirimşsiniz


Başa Dön
  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 10 Mar 2019 11:04 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Mar 2019 10:56
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: İstanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Yay
Misafir yazdı:
Arkadaşlar merhaba..

Şuan 6 aylık öğrenci vizesi ile üniversitede Araştırma yapmaktayım ancak ingilterede ki Hocam bi süre daha çalışmama devam etmemi istedi (8 ay kadar sürecek ). Yeni vize için 11 aylık uzatılmış öğrenci vizesi yerine tier 4 çalışma izinli öğrenci vizesine başvurmak istiyorum ancak ielts gibi bir sınava daha önce girmedim sadece 85 yds puanına sahibim. Tiner 4 vizesi için Başvuru şartlarındaki İngilizce dil seviyesini YDS ile belgelendirsem sıkıntı olur ?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 12 Mar 2019 18:39 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 12 Mar 2019 17:43
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: elazığ
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Oğlak
Arkadaşlar merhabalar ben Elazığ'da yaşıyorum dil okulu için vize alacağım benim üzerime kayıtlı ahır işletme belgesi var vize verirler mi?dil okulu ne alaka derler mi? (ayrıca makine müh mezunuyum) bankada belli miktar param var birkaç acentayla görüştüm görüştüğüm kişi okula 6 aydan 1 gün fazla kayıt yaparsak 10 11 aylık vize çıkarabiliriz dedi böyle bir şey var mı? 6 aylık kurs konaklama hariç 3300 sterlin+bankada görünmesi gereken ücret 1265 sterlin x kurs ayı (6 ay) + vize 115£ +uçak 300£=85k fiyatlar aşağı yukarı böyle mi?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 543 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 51, 52, 53, 54, 55

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye