Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu





Zaman: 20 Tem 2017 18:48

Tüm zamanlar UTC





TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA
.



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: TİER-4 YABANCI DİL SORUNU
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2016 09:10 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 31 Eki 2016 09:51
Mesajlar: 11
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
Arkadaşlar merhaba.Sizlere bir sorum olacak yaklaşık 40 haftalık dil kursuna kayıt olmayı düşünüyorum fakat sadece A-1 A-2 ingilizce kursu sertifikam var.Bu vize türü için illa ki ielts sınavına girmem gerekiyor mu.Sonuçta dil bilmiyorum ve bu kadar masrafa girmişken ne kadar uzun kalırsam o kadar iyi öğrenirim kanısındayım.
Birde kısa dönem öğrenci vizesi alırsam illa ki vize sürem dolduğunda dönüp tekrar mı başvurmak zorundayım.Uzatmanın bir yolu yokmudur.İletişime geçtiğim kurs 40 haftalık için gayet iyi bir fiyat verdi ayrıca


Başa Dön
 Profil  
 
 Mesaj Başlığı: Re: TİER-4 YABANCI DİL SORUNU
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2016 12:16 
Çevrimdışı
Yazar
Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 17 Tem 2016 10:36
Mesajlar: 229
Ettiği teşekkür: 36
Aldığı teşekkür: 63
Şehir: ist
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Tier 4 İngilizce kursu için en az B1 alman gerekiyor, lisans ve yüksek lisans yapacaksan B2 şart. Yani sinava girmen şart. Bunun güzelliği ordan uzatabiliyorsun vizeni ama diger 6-11 uzatılmış vize ya da 6 aydan az olan ögrenci vizelerini alirsan sınavdan muaf olursun fakat ordan uzatamazsın, tek uzatma yolu Ankara Ant yapman.

Bir de başvuracaksan kendi başına yapma fazla bilgin yoksa, eğitim danışmanlarıyla yap, bunlar dikkat isteyen, hata kaldırmayan, başvurular turist vizelerine benzemyor.

Bolşans.


Başa Dön
 Profil  
 
 Mesaj Başlığı: Re: TİER-4 YABANCI DİL SORUNU
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 03 Kas 2016 08:51 
Çevrimdışı
Site Müdavimi
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 25 Eyl 2012 08:01
Mesajlar: 502
Ettiği teşekkür: 161
Aldığı teşekkür: 191
Şehir: Izmir / Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
merhaba mustafay9

Oncelikle Tier 4 ogrenci vizesiyle ilgili sana onemli bir kural soyleyelim ; bu vize turunde bir dil okuluna kayit olmak icin en az B1 seviyesinde Ingilizce bilmen gerekiyor, A2 seviyesi kesinlikle olmaz. Ikincisi, bu seviyeyi Turkiye`den bir dil kursundan aldigin belge ile degil, konsoloslugun onay ve izin verdigi sinavlardan mesela Ielts belgesi ile kanitlaman gerekiyor. Okullar, kayit icin ogrencinin Ielts`dan en az 4.0 skorunu gormek ister. Eger sinavdan 4.0 un altinda bir skor alirsan, bu sonuc vize icin istenen minimum skorun altinda kaldigi icin kabul etmezler ve sinava yeniden girmen gekir. Bu ve buna benzer kurallari yerine getiren ogrenciye okul tarafindan CAS belgesi gonderilir. Bu belge bir nevi kabul mektubudur ve artik bundan sonra basvuru asamasina gecilir.

Kisa donem ogrenci vizesine basvuracak olursan, Ielts sinavina girme zorunlulugu bulunmuyor.

_________________
Murat AKKOÇ


Başa Dön
 Profil  
 
 Mesaj Başlığı: Re: TİER-4 YABANCI DİL SORUNU
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 03 Kas 2016 09:25 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 31 Eki 2016 09:51
Mesajlar: 11
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
Teşekkür ederim ilginiz için.O halde 6 ay gidip gelicem başka çaresi yok.


Başa Dön
 Profil  
 
 Mesaj Başlığı: Re: TİER-4 YABANCI DİL SORUNU
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 04 Kas 2016 20:12 
Çevrimdışı
Site Müdavimi
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 25 Eyl 2012 08:01
Mesajlar: 502
Ettiği teşekkür: 161
Aldığı teşekkür: 191
Şehir: Izmir / Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
mustafay92

Eger Tier 4 ogrenci vizesi icin sartlarin uymuyorsa ki anladigim kadariyla uymuyor, bu durumda kisa donemli ( short - term student visa ) ogrenci vizesine basvurman daha dogru olacaktir.

Bol sanslar.

_________________
Murat AKKOÇ


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye