Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 26 Nis 2017 00:11

Tüm zamanlar UTC



TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA





Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 May 2016 15:59 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 11 May 2015 18:55
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
oncelikle herkeze iyi gunler.
benim sorum evlilik vizesi ile alakali.
simdi ben ankara antlasmasi uzerinde indefinite oturma hakina sahibim
nisanlim ise yine ankara antlasmasinin bir cesiti olan worker vizesi uzerinden 2017 ye kadar oturma ve calisma iznine sahip yanliz nisanlim vize tipi geregi suan calistigi kurumdan (vizesini bu kurum uzerinden aldigi icin ) baska bir yerde calisamiyor
simdi sorularim soyle
1 ben evlilik vizesi ile onu ustume alirsam istedigi heryerde calisabilirmi
2 evlilik sonrasi basvuru yaptigimizda bu surec ne kadar zaman alir yani vizesini almamiz
3 ikimizinde ingilterede olmamiz nisanlimin burda master yapmis olmasi ve 2017 kadar vizesi olmasi avantaj yaratirmi
4 18 600 kurali halen gecerlimi bu rakam tam olarak profit mi olucak yoksa income mi

ilgi ve alakaniza simdiden tesekurler


Başa Dön
 Profil  
 
 Mesaj Başlığı: Re: evlilik vizesi ingilterede
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 02 May 2016 22:00 
Çevrimdışı
Yazar
Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 29 Eyl 2014 19:22
Mesajlar: 222
Ettiği teşekkür: 11
Aldığı teşekkür: 74
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü: ECAA 2
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
1 Dependent başvurusu olacağından evet istediği heryerde çalışabilir.
2 Kanuni bekleme süresi 6 ay vize başvurusunun sonuçlanması için. 6 ay içindeki herhangi bir zamanda sonuçlanabilir
3 Her başvuru kendi kriterleri içerisinde değerlendirildiği için bunun avantaj ya da dezavantaj olacağını düşünmüyorum. Ama tabi dil kanıtlama konusunda Master yapmış olmasının katkısı olacaktır.
4 18600 kuralı bildiğim kadarıyla geçerli olacak çünkü dependent evlilik başvurusu olacak. Profit değil toplam gelirin tutarı önemli.


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye