Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu





Zaman: 25 Tem 2017 00:46

Tüm zamanlar UTC





TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA
.



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 879 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 84, 85, 86, 87, 88  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2017 20:35 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 03 Eki 2013 08:20
Mesajlar: 262
Ettiği teşekkür: 198
Aldığı teşekkür: 143
Şehir: Derby
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Settlement
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Heyecanlı
Burcu: İkizler
zek16 yazdı:
Merhabalar,
Ilk yerlesim vizemi/spouse visa 2013-2015 tarihleri arasinda aldim ve vizemin suresini bitmesine yakin is durumundan dolayi Turkiye`ye geri dondum. 1 sene Turkiye`de kaldim bu surecte vizemin suresi doldugu icin turistik vize aldim ve bu sekilde kisa sureli seyahatlarla ailemi ziyaret ettim. Ingiltereye ailemin yanina donmek icin karar verip tekrar yerlesim vizesine basvurdugumda, ilk aldigim spouse visa prosedurunu tekrar uygulamam gerektigi soylendi ben de yeniden spouse visa aldim, su an Ingilteredeyim. vizemin suresi 2019 yilinda bitecek, acaba 2019da vizemin suresi bittiginde hangi vizeye basvurmaliyim? Ingilterede toplamda 5 sene evliligimizde de 7. seneyi bitirmis olacagim. Further to remain ya da indefinite leave to remain vize turlerinden hangisi gecerli olacaktir? Normalde further to remain vize turune basvuru yapacagim bilgisine ulasiyorum ama bu arada Ingiltere`de de 5 sene tamamlamis olacagim dolayisiyla suresiz oturuma basvuru yapma hakki dogabilir mi? konuyla ilgili uzman ve fikir sahibi arkadaslarin yardim ve yorumlarini bekliyorum, tesekkurler


Merhabalar arkadasim, benim bildiğim kadarıyla Yurtdışında kalma süreniz kısıtlı, sanırım 90 veya 180 gün gibi birseydi ve bu sürede siz tr deyken vizenizin de süresi dolduğu icin herşeyi aştan yaparak vizenizi aldınız fakat bu süreç sizin burda toplamda kalma sürenizi resetledigi icin 2.5 yıl sonra further leave to remain flr(M) başvurmanız gerekmektedir. Diğer arkadaşlarımız da gördükçe yardımcı olacaktır.
Saygilar


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2017 11:18 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Oca 2017 17:48
Mesajlar: 3
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: essex
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Çok teşekkür ederim, saygılar


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2017 18:11 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10417
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4584
Aldığı teşekkür: 3101
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
ndogruel haklı maalesef tekrar flr-m başvurusu yapmak zorundasınız... ardından indefinite. ve peşinden vatandaşlık...

_________________
Faccebook Kapalı Grubumuza Katıl

Facebook Sayfamıza Katıl


Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.


Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2017 21:56 
Çevrimdışı
Sözcü
Sözcü
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Oca 2013 19:39
Mesajlar: 176
Ettiği teşekkür: 32
Aldığı teşekkür: 62
Şehir: londra
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
t&a, simdi ikinci uzatma vizesinden sonra, 5 yilin sonunda SET (M) formunu dolduruyoruz degil mi? Yoksa ILR mi, herseferinde arastiriyorum ama sonra tekrar karistiriyorum :) Busefer yazacam biyerlere.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 19 Oca 2017 12:59 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - 8 Yıldızlı Özel Üye
Forumvisa4UK - 8 Yıldızlı Özel Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 23 Mar 2013 18:41
Mesajlar: 1792
Ettiği teşekkür: 1235
Aldığı teşekkür: 1012
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Melek
Burcu: Kova
sircez arkadaşım Indefinite Leave to Remain vize başvurusu için kullanacağımız formun adı SET(M). Yine başvurumuzu peşpeşe yapacağız. Gerçi daha uzunca bir süre var önümüzde. Eşin Life in the UK ile B1 seviyesinde dil sınavına girdi mi? Ya da ne zaman başvurmayı düşünüyor?


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2017 14:50 
Çevrimdışı
Sözcü
Sözcü
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Oca 2013 19:39
Mesajlar: 176
Ettiği teşekkür: 32
Aldığı teşekkür: 62
Şehir: londra
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Engel yazdı:
sircez arkadaşım Indefinite Leave to Remain vize başvurusu için kullanacağımız formun adı SET(M). Yine başvurumuzu peşpeşe yapacağız. Gerçi daha uzunca bir süre var önümüzde. Eşin Life in the UK ile B1 seviyesinde dil sınavına girdi mi? Ya da ne zaman başvurmayı düşünüyor?

Evet Engel, pes pese basvuru yapacagiz. Formu daha once arastirip indirmistim, okudum, hemen hemen FLR(M) de ki bilgileri istiyor sadece ek olarak life in the uk ve b1sertifikalari eklenmis gibiydi diye hatirliyorum. (Not: bunu okuyan arkadaslar formu kendileri indirip okusun, degismis olabilir). Aradan bir kac ay geciyor, ILR formunu goruyorum, aaaa hangisiydi ya diye aklima takiliyordu sürekli :)

Vallahi esim Life in the UK ve B1 sertifikasini ya alacak, ya alacak :) baska yolu yok. Suan hâlâ beklemedeyiz, vize tarihinin bitmesine 1 sene kala baslicak insallah kurslara gitmeye. Neden bir sene diye soracak olursan, birinci sebebi is güç, ikinci sebebi ise heran kanunlar degisebiliyor, o yuzden 1 sene kala baslamak en mantiklisi diye dusunuyorum. Olasi bir kanun degisikliginde bastan baslamiyalim, veya strese girmiyelim diye.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2017 10:33 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 02 Mar 2016 11:34
Mesajlar: 21
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Flamouth
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
Merhabalar

Mart 2017'de burada 5 yildir Tier 2(General Visa) ile legal olara calismis olacagim, o yuzden subat ayi ortasinda ILR'e basvurmak istiyorum.

Ingilizce yeterliligi ile ilgili bir sorum olacakti.
Odtu jeoloji muhendisligi mezunuyum ve ogretim dilimiz ingilizceydi. Tier 2 vizesine basvururken ingilizce yeterliligi icin diplomami ve transkriptimi yollamam yetmisti. Herhangi bir sinav veya ek belge sunmamistim. Acaba ILR icinde bu evraklar yeterlimidir?

Cok tesekkurler yardimlariniza


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 07 Şub 2017 09:41 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 02 Mar 2016 11:34
Mesajlar: 21
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Flamouth
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
Merhabalar

ILR-O basvurusunda bulunacagim, eger posta yoluyla basvurursam anladigim kadariyla uzun suruyor. Pasaportum is icin surekli lazim oluyor. Ne kadar sure ile pasaport ve diger evraklar onlarda kaliyor?

Daha once premium service ile basvuranlarin tecrubeleri nelerdir? Evraklarimi hemen geri alabilirmiyim, bilen varmi? ucret farkina deger mi degmezmi bilemedim

Tesekkurler

Ceylan


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 12 Şub 2017 07:29 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 30 Eyl 2016 08:25
Mesajlar: 13
Ettiği teşekkür: 3
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Aslan
t&a

merhaba ingiliz vatandaşı eşimle 2011 yılı hazirandan beri evliyiz. yami bu yaz 6 yılı tamamlamış olacağız.
bir tanıdığım set-o ile direk başvurabileceğimizi söyledi ama ben pek emin değilim. 4 yıl evliliğin varsa set-o formu ile başvurabilirsin diyor. sizce haklılık payı var mıdır?


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 12 Şub 2017 09:23 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10417
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4584
Aldığı teşekkür: 3101
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
gazelle19 yazdı:
Merhabalar

ILR-O basvurusunda bulunacagim, eger posta yoluyla basvurursam anladigim kadariyla uzun suruyor. Pasaportum is icin surekli lazim oluyor. Ne kadar sure ile pasaport ve diger evraklar onlarda kaliyor?

Daha once premium service ile basvuranlarin tecrubeleri nelerdir? Evraklarimi hemen geri alabilirmiyim, bilen varmi? ucret farkina deger mi degmezmi bilemedim

Tesekkurler

Ceylan


Ücret farkına kesinlikle değer. Tüm evraklarını ve onaylandığı taktirde ( % 99) vizenide aynı gün alıp eve donuyorsun

_________________
Faccebook Kapalı Grubumuza Katıl

Facebook Sayfamıza Katıl


Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.


Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 879 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 84, 85, 86, 87, 88  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye