Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 18 Oca 2017 01:32

Tüm zamanlar UTC



TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA





Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 944 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2016 20:08 
Çevrimdışı
Sözcü
Sözcü
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 12 Eki 2013 15:07
Mesajlar: 156
Ettiği teşekkür: 59
Aldığı teşekkür: 63
Şehir: londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: aile birlesimi
Vize Statüsü: Ek Evrak İstendi
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Güçlü
Burcu: Balık
Teşekkür ederim engel

_________________
Herşey güzel olacak..Belki bugün değil ama,elbet birgün!?!


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2016 22:32 
Çevrimdışı
Paylaşımcı
Paylaşımcı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 17 Tem 2016 10:36
Mesajlar: 132
Ettiği teşekkür: 26
Aldığı teşekkür: 37
Şehir: ist
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
[url=http://www.ingiltereforumu.com/memberlist.php?mode=viewprofile&un=EsraÖ]EsraÖ[/url] merhaba öncelikle vizeniz hayırlı olsun.

Siz cidden cok merhametli bir vize memuruna denk gelmişsiniz. Burda öyle inanılmaz basit sebeplerden red alanlar var ki aklınız, hayaliniz, mantıgınız anlamaya el vermez.

Onun harici 18.600 den 1 cent aşşagıda kazanmak red sebeplerinin başinda geliyor, bunun örnekleriyle bu forumda veya çevremizde çokca karşılaşabiliyoruz.

Paysliplerini eksik verenler, patronun yazdıgı mektubun yeterli bulunmayıp red yiyenler, maaşini elden alip bank accounda gosteremeyenler, p60 larin sahte olduguna inanilıp red yiyenler, 2-3 cocugu olup 22.500 pound ve üstünü karsılayamayıp red yiyenler, ilişkinin gerçek olmasına ragmen resimleri, wassap, skype görüşmelerinin yeterli bulunmadigi, ilişkiye inanılmadıgı gerekcesiyle red yiyenler vs vs vs daha cokca örnekler sayılabilir. Home Office bu konuda inanilmaz derecede katı kuralları sonuna kadar uyguluyor. Sizin gibi istisnalarin cıkması genel kuralları değiştirmez.

Siz şimdi burda aa 18.600 altında alıyorduk, üstüne benefit aliyorduk aa hamileydim ama buna rağmen aldım derseniz diğer insanlar da bu şartlara uymamıza gerek yok nasıl olsa bu şekilde alan birisi var algısını yaratıp insanlari eksik başvuruyu yapmaya yonlendirebilirsiniz. Ki kendi başina yeterli bilgisi olmayıp başvurup sonra buraya gelip keşke bu siteye daha once uye olsaydım ya da avukatla başvursaydım da bu reddi yemeseydim diyen 10 larca insan var.

Siz başvurunuz da çok şanslıymışsınız sizin adınıza sevindim ama burda insanların görevi bilgileri dogrultusunda insanlari dogru vize başvurusuna yönlendirmektir.

Tekrardan tebrikler,

Hayatınızda mutluluklar dilerim.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 29 Eki 2016 10:17 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 19:18
Mesajlar: 20
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: mugla
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
Arkadaslar form da. A2 ile alakali bisey yok daha hala A1 gecerlimidir ?


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 29 Eki 2016 14:44 
Çevrimdışı
Lider
Lider
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 05:09
Mesajlar: 649
Ettiği teşekkür: 74
Aldığı teşekkür: 436
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Visa spouse
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Ekimden itibaren diye yaziyordu ilk aciklamada, ama sonrasinda ikinci bir aciklama yapmalari gerekiyordu Onu yapmadilar daha. O yuzden belirsizlik var biraz


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 30 Eki 2016 20:34 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 19:18
Mesajlar: 20
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: mugla
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
Daha resmilesmedigine gore ilk basvuruda kulandigimiz A1i kullansak bi sorun olmaz herhalde


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 31 Eki 2016 11:07 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 29 Ağu 2016 13:46
Mesajlar: 14
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: İkizler
Arkadaşlar merhaba,ben evlenip ingiltereye taşındım birkaç ay önce, eşim polonyalı ve ingilterede 10 yıldır yaşıyor. Eea vizesiyle. 6 aylık entry clerrance vizesi aldım aile birleşimi için.
Birkaç sorum olacak;
1)6 ayın sonunda hangi evraklar gerekecek
2)ielts gerekiyormu tekrar, a1 almıştım ilkvize başvurumda gerekiyorsa zormu?
3)ne kadar sürelik vize verecekler?
4)ne kadar ücreti var? Priority alabiliyor muyuz?

Teşekkürler


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 31 Eki 2016 18:41 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 20 Nis 2016 21:46
Mesajlar: 14
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
arkadaslar mrb

Esim icin subatin sonuna dogru uzatma basvurusu yapicagiz. Fakat ilk vizemizi adigimiz danismanimiz bize ekimde sonra turkiyede aldigi A1 sinavi sertifikasinin gecerli olmiyacagini belirtdi. bize onu tavsiyesi ile trinity collegeden yeniden A1 sinavina girdi esim ve kazandi. Fakat sonra yapdigim arasdirmalara gore vize uzatma basvurularinda A1 sinavinin degilde A2 nin gecerlilik payi varmis bu dogrumudur. Bu durumu danismanimin calisdigi sirketden baska bir danismanla gorusdum cunku vizemizi yapdirdigimiz danismanimiz hamilelik izninde oldugu icin baska bir danismana yonlendirildik. konu anlatdim ve bana A1 nin trinity collegeden alinanin gecerli oldugunu belirtdr. Suanda yeniden A2 sinavi icin randevu aldik ve hangisi dogru cozemedik. Yardimci olabilirmisiniz ltf.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 01 Kas 2016 08:50 
Çevrimdışı
Lider
Lider
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 05:09
Mesajlar: 649
Ettiği teşekkür: 74
Aldığı teşekkür: 436
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Visa spouse
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
785marek yazdı:
Arkadaşlar merhaba,ben evlenip ingiltereye taşındım birkaç ay önce, eşim polonyalı ve ingilterede 10 yıldır yaşıyor. Eea vizesiyle. 6 aylık entry clerrance vizesi aldım aile birleşimi için.
Birkaç sorum olacak;
1)6 ayın sonunda hangi evraklar gerekecek
2)ielts gerekiyormu tekrar, a1 almıştım ilkvize başvurumda gerekiyorsa zormu?
3)ne kadar sürelik vize verecekler?
4)ne kadar ücreti var? Priority alabiliyor muyuz?

Teşekkürler

Merhaba, basvurunuza uygun bilgiler viewtopic.php?p=67410#p67410 bu baslikta.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 01 Kas 2016 08:59 
Çevrimdışı
Lider
Lider
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 05:09
Mesajlar: 649
Ettiği teşekkür: 74
Aldığı teşekkür: 436
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Visa spouse
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Deniz1310 yazdı:
arkadaslar mrb

Esim icin subatin sonuna dogru uzatma basvurusu yapicagiz. Fakat ilk vizemizi adigimiz danismanimiz bize ekimde sonra turkiyede aldigi A1 sinavi sertifikasinin gecerli olmiyacagini belirtdi. bize onu tavsiyesi ile trinity collegeden yeniden A1 sinavina girdi esim ve kazandi. Fakat sonra yapdigim arasdirmalara gore vize uzatma basvurularinda A1 sinavinin degilde A2 nin gecerlilik payi varmis bu dogrumudur. Bu durumu danismanimin calisdigi sirketden baska bir danismanla gorusdum cunku vizemizi yapdirdigimiz danismanimiz hamilelik izninde oldugu icin baska bir danismana yonlendirildik. konu anlatdim ve bana A1 nin trinity collegeden alinanin gecerli oldugunu belirtdr. Suanda yeniden A2 sinavi icin randevu aldik ve hangisi dogru cozemedik. Yardimci olabilirmisiniz ltf.

Home office bu senenin ocak ayinda bir aciklama yapti ve esler icin FLR basvurularinda ekim ayindan itibaren A2 belgesi istenecegini belirtti. Fakat daha sonra ikinci bir aciklama yapmadi bu yuzden tam olarak hangi gun bu uygulama basladi veya baslayacak belirsiz.
Her halukarda ilk danismanin yonlendirmesi yanlis, eger basarili olmus bir vize basvurusunda kullanilmis dil sertifikaniz varsa (gecerlilik suresi dolmus olsa dahi) ve istenen dil yeterliligi henuz degismemisse (hala A1 ise) ilk belgenizle de uzatmaya basvurabilirsiniz.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2016 13:17 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 19:18
Mesajlar: 20
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: mugla
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Boğa
Şu anda form hala değismediğine göre önceki kullandığımız A1 ile başvurabilirmiyiz kesin bi bilgisi olan yada ekimden sonra başvuran varmı ? Sonucta güncel formda A1 diyo ?


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 944 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye