Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu





Zaman: 19 Ağu 2017 14:48

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1026 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 103  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2014 20:44 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10471
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4597
Aldığı teşekkür: 3113
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
İkisinden de muafsin kisaca...

_________________
Resim
http://www.gurbetciturk.net


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 12 Tem 2014 21:47 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 01 May 2014 09:49
Mesajlar: 72
Ettiği teşekkür: 82
Aldığı teşekkür: 23
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Esim Ingiliz oldugu icin polis kaydi gerekmiyormus,evet sadece pasaportta vize var,orada da esimin adi yazip sponsorum oldugu yaziyor birde herhangi bir yardim almayacagim.Bundan sonraki vizem flr-m olacagi icin onunla ilgili evraklara bakmistim.Peki brp karti ne zaman hangi vizede veriliyor?


Başa Dön
 Profil  
 
 Mesaj Başlığı: çin FLR-M Vizesi Almak
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 12 Tem 2014 21:57 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 02 Tem 2014 15:48
Mesajlar: 52
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 12
Şehir: sivas
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
uzatma vizesini aldığında brp verecekler pasaportuna vize vurmayacaklar. daha sonra ılr ye başvuracaksın ılr den sonra yine brp verecekler..


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2014 17:04 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 01 May 2014 09:49
Mesajlar: 72
Ettiği teşekkür: 82
Aldığı teşekkür: 23
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Cok tesekkur ederim.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 18 Eyl 2014 12:51 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Mar 2014 13:22
Mesajlar: 35
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 10
Şehir: Essex
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Heyecanlı
Burcu: Başak
Bıde son bı sorum olcak bana 2 sene 9 aylık vize verdıler. Spouse visa ıle geldım. Normalde 2.5 seneden fazla verılmıyomus bana nıye fazladan 3 ay verdıler anlamadım.. Vıze uzatmak için gereklı belgeler nelerdır forumda aradım ama tam bı liste bulamadım sımdıden neyle karşılaşacağımı neler sunmam gerektıgnı bulamadım. Bılıyorum bu Başlıkta Saçma oldu bu sorular ama nereye yazcagıma karar veremedıgım için buraya yazdım


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 18 Eyl 2014 12:54 
Çevrimdışı
Kaptan
Kaptan
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 14 Şub 2014 15:47
Mesajlar: 763
Ettiği teşekkür: 248
Aldığı teşekkür: 376
Şehir: Preston
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Vatandaş
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Mutlu
Burcu: Terazi
Net 2.5 yillik veriliyor olayini duymadim. Sanirim 33 ay veriyorlar ve 32 aydan sonra basvuru hakki doguyor. Ama kesin emin degilim bilen bir arkadas net cevap verecektir. Bu kanunlar bana biraz yeni.

_________________
Ben beklerim; Donmen icin degil, pismanligini gormek icin!


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 18 Eyl 2014 12:58 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Mar 2014 13:22
Mesajlar: 35
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 10
Şehir: Essex
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Heyecanlı
Burcu: Başak
Aynen bana 33 ay verdiler..tessukur ederım cevabın için


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 18 Eyl 2014 14:06 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10471
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4597
Aldığı teşekkür: 3113
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
Arinela musait oldugumda bu basligi tasiyacagim dogru olan yere. Sebebini ben soyleyeyim. Herkese 3 ay fazladan veriliyor sebebinden tam emin degilim ama tatile cikmalarla alakali bir olaydi sanirim. 3 ay 28 gun onceden basvurabiliyorsun. Kesin bilgi... Yaklasik 4 ay once yani...

Ayrica o konuyla ilgili baslik var. Bu mesajlari oraya tasiyacagim musait olunca. Bu yuzden takipte kal

_________________
Resim
http://www.gurbetciturk.net


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 18 Eyl 2014 14:38 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Mar 2014 13:22
Mesajlar: 35
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 10
Şehir: Essex
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Heyecanlı
Burcu: Başak
Tamamdır teşekkürler


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2015 13:16 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 17 Oca 2013 18:57
Mesajlar: 71
Ettiği teşekkür: 4
Aldığı teşekkür: 31
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
t&a yazdı:
Merhaba arkadaşlar bu konuda bir kaç bilgi paylaşmak istiyorum.

Eğer 2.başvurunuzda 18.600 altında kalırsanız ret alacağınızı bilmenizi isterim. Eğer 18.600 altına düştüyseniz bunun en azından son 6-7 ay için 18.600 üzerinde olmasına dikkat ediniz.

Diyelim ki 18.600 altında kalıyorsunuz , o zaman maalesef ret alıyorsunuz.

Diğer bir olay da 10 yıl kuralı.... 18.600 altında kalıyorsanız yada life in the uk ve b1 testini geçemediyseniz vs. ve ret almak istemiyorsanız o zaman 10 yıl kuralı olan diğer yola girmeniz gerekiyor.. O da exceptional circumtances üzerinden başvuru yapmanızı gerektiriyor ve size 2.5 yıl olmak üzere toplam 4 kez vize veriliyor ve toplam da 10 yılı doldurduğunuz da indefinite leave to remain vizenizi alıyorsunuz.

https://www.gov.uk/government/uploads/s ... am-mig.pdf


Bunların dışında bir de çok specific bir soru sordum . Diyelim ki anne ve baba ingiliz vatandaşı değil henüz ama ikisinden birisinin ilr yani süresiz oturumu var. Eşini ve çpcuğunu da £ 22.400 kuralıyla getirmiş. Daha sonra baba ingiliz vatandaşı olmuş.Bu durumda kaç para kazanmaları gerekiyor yeni vize başvurusunda dedim.

Avukat da öncelikle baya bir aklı karıştı ama şu yorumu yaptı. Çocuk'un vatandaşlık alıp almadığına bakarlar. Babasının peşinden çocukta vatandaş olduysa 18.600 yeterlidir. Çocuk vatandaş olmadıysa yine 22.400 dür dedi. Ama yine de bunu bir kez daha sistemden check etmek istediğini ve kendisine mail ile hatırlatmamı istedi...





merhaba herkese benim bir sorum olacak uzun zaman ardindan malumunuz 9 temmuz degisikliklerinden sonra vizemi aldim . 2. vize icin bildigim kadariyla A1 ingilizce sertifikasi istiyorlar

link: https://www.gov.uk/government/uploads/s ... _11-14.pdf

"e) You must meet the English language requirement
A person under 65 who is applying for leave to remain as a spouse, civil partner, fiance(e) or
proposed civil partner, unmarried partner or same sex partner of a British citizen or person settled
in the United Kingdom needs to show that they can speak and understand English. You can do
this if:
• You are a national of a specified English speaking country.
• You have passed an English language test in speaking and listening at level A1 of the Common
European Framework of Reference or above, with a Home Office approved provider.
• You have an academic qualification recognised by UK NARIC as equivalent to the standard of
a Bachelor’s or Master’s degree or PhD in the UK. This must have been taught in English.
• You are exempt from this requirement if you are over 65, have a physical or mental condition
which prevents you from meeting this requirement or there are exceptional circumstances
which would prevent you from meeting it.

1. Ancak yukarida t&a nin mesajindan sanki b1 ve life in the uk testi sonucuda gerekliymis gibi bir anlam cikardim yanlismi anladim?

2. 2. vize basvurusu icin A1 belgesi yeterli mi? yoksa b1 ve life in the uk belgeside gerekli mi? yorumlarinizi rica ediyorum


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1026 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 103  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye