Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu





Zaman: 27 Tem 2017 00:48

Tüm zamanlar UTC





TÜRKİYE CANIM FEDA
TÜRKİYE CANIM FEDA
.



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 38 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 07:58 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 30 Kas 2015 09:32
Mesajlar: 38
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 6
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
değerli üyeler 9 temmuz 2012 öncesinde vizesini alanlar için yaklaşık 3 yıldır pasaport başvurusu için
10 temmuz 2012 sonrasında vizesini alanlar 5 yıl yani 60 ay beklemek zorundalar

bilginize okuyunuz
Apply to settle in the UK
Start again
1What's your situation?
You're the family member or partner of a British citizen
Change this answer
2Did your family member or partner settle before they became a British citizen?
No
Change this answer
3What's your relationship to that person?
Partner
Change this answer
4What situation are you and your partner in?
You're still with your partner
Change this answer
You can apply as the partner of a British citizen or person settled in the UK
You may be eligible for settlement (‘indefinite leave to remain’) if your partner is a:

British citizen
person settled in the UK
Partners are 2 people in a genuine relationship - you must be able to prove one of the following:

you’re married
you’re in a civil partnership
you’ve been in a relationship for 2 years
You and your partner must intend to continue your relationship after you apply for settlement.

Eligibility
You need to have been living in the UK with a ‘partner of a settled person’ visa for:

2 years if you applied for your visa before 9 July 2012
5 years or 10 years if you applied for your visa on or after 9 July 2012
Read the guidance for the 2-year route and the 5- and 10-year routes.

Knowledge of language and life

If you’re 18 to 64 years old when you apply you must also pass:

the Life in the UK Test
an English language test
When your application can be refused

Your application might be refused if, for example, you’ve:

got a criminal record in the UK or another country
provided false or incomplete information to the Home Office
broken UK immigration law
Read the full guidance on why applications can be refused.

Proof of finances

There’s no financial requirement if you applied for your partner visa on the 10-year route.

If you’re on the 2-year route (ie you applied before 9 July 2012) you and your partner must prove you have enough money to adequately support and accommodate yourselves and any dependants without using public funds.

If you’re on the 5-year route you’ll need to prove you have at least:

£18,600 for each year for you
£22,400 if you’re including 1 child
£2,400 for each additional child
You won’t need to prove this if you or your partner get certain disability benefits or a carer’s allowance, but you’ll need to adequately accommodate and support yourselves and any dependants.

Read the guidance on the financial requirement.

How to apply
Download and complete application form SET(M) if you’re eligible to apply on the 2-year route.

If you’re a partner on the 5- or 10-year route, the earliest date you’ll become eligible to apply for settlement is June 2017. Check if you can extend your permission instead.

Check the application form to find out what supporting documents you need to send with your application.

Post your application to the address on the form or apply in person at a premium service centre.

You can also use the settlement checking service to make sure your application is correct and complete. They’ll send your application to UKVI. You’ll have to pay an extra fee for using this service.

Biometric information
After you submit your application you’ll be asked to provide your fingerprints and a digital photo (called ‘biometric information’).

Any children 6 and over who are applying on your form must also provide biometric information.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 08:01 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10419
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4584
Aldığı teşekkür: 3102
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
bunu herkes biliyorki zaten :) neyini paylastin anlamadim..,

5 yil iste bak sonunda farketmene sevindim..

_________________
Faccebook Kapalı Grubumuza Katıl

Facebook Sayfamıza Katıl


Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.


Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 08:04 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 30 Kas 2015 09:32
Mesajlar: 38
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 6
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
sen 3 sene hemen başvurun demiştin,pardon öğrende gel demiştin kayıtlarda herkes baksın hangi bilgi doğru,sen 9 temmuz öncesi gelenlerdensin,oysa hemen başvurun demiştin,bende 9 temmuz sonrası gelenler 60 ay beklemek zorunda dedim,diğer arkadaşında öğrendi ne 60 ay beklemek filan,forum da konularda bulabilirler yazılarınız orda okusunlar


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 08:07 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10419
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4584
Aldığı teşekkür: 3102
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
sen varya ne dedigini ne kendjn anliyorsun ne de bizim dediklerimizi anliyorsun :))) seninle iletisim kurmak inan cok zor Allah sabir versin herkese kusura bakma

_________________
Faccebook Kapalı Grubumuza Katıl

Facebook Sayfamıza Katıl


Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.


Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 08:09 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10419
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4584
Aldığı teşekkür: 3102
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
tekrar bastan baslamayacagim cunku ne dersek diyelim sen zerre anlamiyorsun arkadasim... Tek kisa sunu ekleyeyim 9 temmuz 2012 sonrasi 60 ay sonra basvurabilir. senin dedigin gibi 60 ay sonra birde indefinite sonrasi 1 yil beklemesine gerek yok. Dahada uzatmayacagim cunku anlamiyorsun gercekten

_________________
Faccebook Kapalı Grubumuza Katıl

Facebook Sayfamıza Katıl


Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.


Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 08:11 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 30 Kas 2015 09:32
Mesajlar: 38
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 6
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
temmuz 2012 de ülkeye girdim gunlerden 5 temmuz

agustos 26 / 2014 da ilr aldim

temmuz 7 / 2015 de vatandasliga basvurdum....

simdi bir hesap yap bakalim olay nedir... ülkeye girdikten 3 yil 2 gun sonra vatandasliga basvurdum ve bu da ilr den 1 yil sonra degil 10 ay sonraya denk geliyor.

kural ülkede 3 yil bulunmak ve indefinite sahibi olmaktir.

5 temmuz 2015 de hem indefinite sahibi hemde ulkede 3 yil bulunuyor olmaktaydim...

yeniler icinde durum ayni 3 yil sonra vatandasliga basvurabilirler ama ilr sahibide olmalari gerektigi icin ve bu 5 yil surdugu icin vatandasliga basvurmak icin ilr sahibi olmayi bekliyorlar. İlr alindiktan sonra hic zaman kaybetmeden vatandaslik basvurusu yapabilirler cunku spouse visa da ilr sonrasi 12 ay diye bir kural yok


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 08:11 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10419
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4584
Aldığı teşekkür: 3102
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
eeee ???? neyi yanlis bunun soyle neresini anlayamadin yine

_________________
Faccebook Kapalı Grubumuza Katıl

Facebook Sayfamıza Katıl


Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.


Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 08:29 
Çevrimdışı
Lider
Lider
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Şub 2014 05:09
Mesajlar: 690
Ettiği teşekkür: 78
Aldığı teşekkür: 460
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
mario73 yazdı:
temmuz 2012 de ülkeye girdim gunlerden 5 temmuz

agustos 26 / 2014 da ilr aldim

temmuz 7 / 2015 de vatandasliga basvurdum....

simdi bir hesap yap bakalim olay nedir... ülkeye girdikten 3 yil 2 gun sonra vatandasliga basvurdum ve bu da ilr den 1 yil sonra degil 10 ay sonraya denk geliyor.

kural ülkede 3 yil bulunmak ve indefinite sahibi olmaktir.

5 temmuz 2015 de hem indefinite sahibi hemde ulkede 3 yil bulunuyor olmaktaydim...

yeniler icinde durum ayni 3 yil sonra vatandasliga basvurabilirler ama ilr sahibide olmalari gerektigi icin ve bu 5 yil surdugu icin vatandasliga basvurmak icin ilr sahibi olmayi bekliyorlar. İlr alindiktan sonra hic zaman kaybetmeden vatandaslik basvurusu yapabilirler cunku spouse visa da ilr sonrasi 12 ay diye bir kural yok


Mario73,
Galiba ayni seyleri farkli ifade ediyoruz, ortak bir noktada bulusmak Adina bir soruma cevap verebilir misin?

Soru: 06.12.2014 tarihinde spouse visa Ile ingiltereye gelen birisi, sence ne zaman ingiliz vatandasligina basvurabilir? Tam tarih yazarak cevaplayabilir misin lutfen? Tesekkurler.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 08:35 
Çevrimdışı
Hareketli
Hareketli
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 30 Kas 2015 09:32
Mesajlar: 38
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 6
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
2019


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016 08:36 
Çevrimdışı
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Forumvisa4UK - Multi Süper Üye (+5000 Mesaj)
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 10 Eyl 2012 23:38
Mesajlar: 10419
Konum: İngiltere
Ettiği teşekkür: 4584
Aldığı teşekkür: 3102
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü: İngiliz Vatandaşı
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Oğlak
simdi 2019 mu olmuş yani 5 yil daha dün 6.5 yil yaziyordunya :)))

_________________
Faccebook Kapalı Grubumuza Katıl

Facebook Sayfamıza Katıl


Sayfamıza reklam vermek için bizi ulaşın.


Email : admin@ingiltereforumu.com


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 38 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye