Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 23 Eki 2019 23:37

Tüm zamanlar UTC


.


Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 27 Kas 2013 11:50 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 20 Şub 2013 21:42
Mesajlar: 56
Ettiği teşekkür: 16
Aldığı teşekkür: 88
Şehir: Izmir
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Dual Citizen
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Bilgin
Burcu: Kova
İngiltereye Kız/Erkek arkadaşımı, partnerimi, eşimi ziyaret amaçlı gideceğim diyenler

Bu kişiler vize başvurularını yaparken genel ziyaretçi ya da aile ziyareti için istenen tüm icaplara uymalıdırlar. Sizi davet eden kız arkadaşınız, partneriniz ya da eşiniz, normal davetiyelerini genişleterek ilişkinize ait detaylar da verirlerse başvurunuzun samimiyeti ve olumlu sonuç alma ihtimaliniz artar.

Aynen yerleşim vizelerinde olduğu gibi İngilteredeki sponsor kız arkadaşınız, partner ya da eşiniz yazacağı davet yazısında, nez zaman ve nerede tanıştığınızı, ilişkinizin nasıl ciddileştiğini ve evli iseniz sizi evliliğe götüren süreci detaylı olarak anlattıklarında ziyaret sebebinizin samimiyeti konusunda vize görevlisini etkileme şansınız artacaktır. Ayrıca bu ilişkiyi kanıtlar nitelikte İngiliz sponsorun Türkiye giriş çıkış mühür ve vizeleri, varsa Türk makamlarından alınmış ikamet tezkeresi, sosyal ortamlarda çekilmiş fotoğraflar, telefon ve internet görüşme gün ve saatlerini gösteren detaylar, varsa para havale makbuzları bu konuda çok işinize yarayacaktır.

Eğer size davetiye gönderen ve sizi evinde barındıracağını taahhüt eden kişi kız arkadaşınızın ebeveynlerinden biri ya da akrabası ise onun da davetiyesinde ilişkinizi teyit eden birkaç paragraf eklemesinde fayda vardır.

Bu tip bir vize başvurusunda yukarıda tarif edilen şekilde seyahat gerekçenizi oluşturduktan sonra üzerinde ağırlıklı olarak durulması gereken konu, vize başvuru sahibini ülkesine bağlayan sosyal ve ekonomik gerekçelerdir. Çünkü sırf sponsorunuzun maddi imkanlarının iyi olmasına bağlı olarak vize alınması maalesef mümkün değil. Dolayısıyla geriye dönük uzun süreli bir işinizin, bankada kaynağı ispatlanabilir paranızın ve diğer mal varlıklarınızın bulunması , vizenizin olabilirlik şansını arttıran unsurlardır. Bu unsurların eksikliği ya da inandırıcı bulunmaması en başta gelen red gerekçesini oluşturmaktadır.

Özellikle sezonluk olarak çalışan kişilerin sonbahar ve kış aylarında yaptıkları bu tip başvurularda gelecek sezon için çalışacakları işverenden bu konuyu teyit eden ve gelecek yıl yeni sezonda tekrar aynı konumda işe alınacaklarını teyit eden bir yazının alınması geri dönüş gerekçesi olarak kullanılabilir.

İngiltere vize başvurularında tek ölçü şapka her kafaya uyar misali tek bir formül maalesef yoktur. Her bir başvuru o kişinin sosyo-ekonomik şartlarına ve ilişkilerine bağlı olarak ele alınmalıdır. İşte bu noktada İngiltere göçmenlik kanunlarına vakıf, bu konuda eğitim almış ve tecrübe sahibi bir vize danışmanına ihtiyacınız olacaktır. Gerek UKBA ile gerekse Türkiye’deki konsolosluk ile iyi ilişkiler içinde olan ve sadece sizin savunuculuğunuzu yapmakla kalmayıp konsolosluk nezdinde de dürüst çalıştığını ispat etmiş bulunan firmamız ve çalışanları bu konuda en doğru ve eksiksiz hizmeti almanızı sağlayabilir.

Hakkımızda detaylı bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz:

http://www.ingilterevizesi.us

http://www.visaadvisor.org


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye