Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 18 Ağu 2019 07:11

Tüm zamanlar UTC


.


Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 22 Tem 2019 19:27 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 22 Tem 2019 19:16
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Kocaeli
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Balık
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

Sektöründe en iyi olan bir dil okulu ile 4 aylığına bir dil okuluna kaydoldum, geçen hafta vize görüşmesine gittim. Kısa dönem öğrenci vizesine başvurdum sonucu bekliyorum. Ayrıca üniversite mezunuyum (international trade managent) ve 22 yaşındayım.Sorum ise benim amacım oraya yerleşmek. Bu amacımı en uygun şekilde nasıl yaparım? Mesleğim üzerine iş bulmam mümkün müdür? Farzedelim ki iş buldum, oturum ve çalışma iznine Türkiye’de mi yoksa İngiltere’de mi başvuracağım? Orada dil okulundayken kalıcı vizeye başvurma hakkım var mı? Anlayacağınız üzere bu konuda pek bilgim yok, beni aydınlatacak arkadaşlara çooookkk teşekkür ederim


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye