Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 08 Ara 2019 16:19

Tüm zamanlar UTC


.


Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 325 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 29, 30, 31, 32, 33  Sonraki
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2019 12:26 
Kullanıcı avatarı
erdem81 yazdı:
online formu dolduruken Finans bolumuyle ilgili soruda esimin finans durumunu eklemem icin bir opsiyon yok acaba yanlislik mi var? Ikimizin gelirinin toplam 18600 den fazla olmasi gerekmiyormu? Panik halindeyim su an. Yardimci olacak arkadaslar varsa bir zahmet cevap verirse sevinirim. Indefinite leave to remain de sponsor olan esimizin geliri dahil edilmiyor mu? Benim gelirim 18600 un altinda ve esimi eklemek icin bir opsiyon bulamadim.



Siz mi Ankara antlasmalisiniz? Esiniz mi? ECAA4 mu basvurdugunuz vize?


Başa Dön
  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2019 15:18 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 23 Ara 2012 09:53
Mesajlar: 21
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Arkadaslar yardimci olabilecek kimse yokmu? Daha ilk sayfalarda takildim finance konusuna, gelir konusunda employmenti sectikten sonra ,ilk olarak kendi calistigim part time isi yazip ardindan esimin adini kullanmadan ikinci employment olarak onumu dahil edecegim sonucta her ikisinde de MR Erdem's employment filan diyor. Sanki iki istede ben calisiyormusum gibi esimin adini filan sormuyor bile. Sonucta esimin yillik geliri sayesinde ben bu ILR'e basvuruyorum. Acil yardim edebilecek kimse varsa cok makbule gececek.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2019 20:23 
Çevrimdışı
Araştırmacı
Araştırmacı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 09 Kas 2016 19:54
Mesajlar: 86
Konum: Manchester
Ettiği teşekkür: 18
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: Manchester
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Yerleşim vizesi
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Mutlu
Burcu: Aslan
erdem81 yazdı:
online formu dolduruken Finans bolumuyle ilgili soruda esimin finans durumunu eklemem icin bir opsiyon yok acaba yanlislik mi var? Ikimizin gelirinin toplam 18600 den fazla olmasi gerekmiyormu? Panik halindeyim su an. Yardimci olacak arkadaslar varsa bir zahmet cevap verirse sevinirim. Indefinite leave to remain de sponsor olan esimizin geliri dahil edilmiyor mu? Benim gelirim 18600 un altinda ve esimi eklemek icin bir opsiyon bulamadim.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2019 14:28 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 23 Ara 2012 09:53
Mesajlar: 21
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu kendi employment bilgilerimi girdikten sonra eklemek istediğiniz başka iş varmı diye soruyor ama eklemek istedigimde eşimin adını filan sormuyor sanki o istese ben calisiyormusum gibi bir sonuç cikiyor ben mi yanlışlık yapıyorum yoksa online formdami bir terslik var 5 yıllık spouse vizesi sonrasi ILR e basvurmaya calisiyorum Ankara antlaşması filan değil. Eşimin iş bilgilerini nasıl gireceğim neden ikinci işte mr erdem's employment diyor. Acaba tüm işleri kendimiz adina girip sonra belgeledigimizdemi düzeliyor anlamadım çok stresliyim yardımcı olabilirsiniz sevinirim vizesini almış arkadaşlar lütfen şu iş bölümü nasıl dolduruluyor izah edebilirmisiniz .


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2019 18:11 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 05 Ağu 2014 05:59
Mesajlar: 11
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: manchester
Vize Durumu: Var
Vize Türü: Visa spouse
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Stresli
Burcu: Oğlak
EsraÖ yazdı:
Evet esim uzerinden basvuru yaptim. Ama 10 year route olarak değerlendirmişler ve oturum yerine uzatma vizesi olacakmis. Limited leave to remain olacakmis bu parayi ödesem bile.



SECTION 14 - DECLARATIONS (SPOUSE OR CIVIL PARTNER)

By the applicant
I hereby apply for indefinite leave to remain in the UK for myself and any children under 18 listed in this
form on the basis of my marriage to, or civil partnership with, the person who has signed the declaration
below. I accept that where I do not qualify for indefinite leave to remain but fall for a grant of limited leave,
my application will be treated as an application for limited leave and I may be asked to pay an immigration
health surcharge, under the Immigration (Health Charge) Order 2015. I accept that the Secretary of State
will treat this application as invalid, retain the application fee and not grant leave, if a requirement to pay
a surcharge is not met.

Arkadaşım senin sorunun cevabı burada olabilir bence.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 13 Eyl 2019 12:49 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 23 Ara 2012 09:53
Mesajlar: 21
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: istanbul
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
eayhan yazdı:
EsraÖ yazdı:
Evet esim uzerinden basvuru yaptim. Ama 10 year route olarak değerlendirmişler ve oturum yerine uzatma vizesi olacakmis. Limited leave to remain olacakmis bu parayi ödesem bile.



SECTION 14 - DECLARATIONS (SPOUSE OR CIVIL PARTNER)

By the applicant
I hereby apply for indefinite leave to remain in the UK for myself and any children under 18 listed in this
form on the basis of my marriage to, or civil partnership with, the person who has signed the declaration
below. I accept that where I do not qualify for indefinite leave to remain but fall for a grant of limited leave,
my application will be treated as an application for limited leave and I may be asked to pay an immigration
health surcharge, under the Immigration (Health Charge) Order 2015. I accept that the Secretary of State
will treat this application as invalid, retain the application fee and not grant leave, if a requirement to pay
a surcharge is not met.

Arkadaşım senin sorunun cevabı burada olabilir bence.


Bu yeni sistem online ILR basvurusunda cikan declaration galiba verip vermemek Home Office bagli herkesin durumu farkli herhalde. O sayfaya daha gelmedik birkac gun sonra parayi odemeden once gorecegim sayfa birkac gun sonra cunku vizemin bitis tarihi olan 15/10/2019 dan 28 gun once submit yapacagim ki basvuru tarihi o olsun diye.Olur da birkac gun once basvurursam rejection alma ihtimali olabilir. Bu ara esimin finans bilgilerini girerek basvuracagim 18600£'un cok ustunde ama Home Office'e kalmis birsey sonucta vermeyebilir de. Belki Esra'nin durumu farklidir. Yani kurallarda sadece esinin geliriyle basvuramazsin diye birsey yok bildigim kadariyla. Forumda sadece esinin gelirini gostererek ILR aldigini soyleyenler vardi ama bilemiyorum son dakika kurallari degistirmis olabilirler belki.Sadece esinin finans bilgilerini girerek ILR alan arkadaslar cevap verebilir mi? Birde parayi odeyip submit yaptigimiz an basvuru tarihiyse ve evraklari goturmek icin randevu almak birkac ay surerse ve bu ara vizemin tarihi gecerse ne oluyor acaba sonucta aylarca randevu alinamadigi soyleniyor internette. Acil yardima ihtiyacim var bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2019 07:37 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 07 Kas 2014 10:44
Mesajlar: 7
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: mugla
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: Vizesini Aldı
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Yorgun
Burcu: Koç
Herkese merhaba arkadaslar ilr vizesine 5 yilimiz doluncami yoksa permitteki bitis tarihinden 28 gun oncemi basvurmamiz gerekiyor saygilar


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2019 07:05 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 03 Haz 2019 17:34
Mesajlar: 4
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Koç
Öncelikle elinizde hangi vize türü var ve ne kadar süredir biradasınız onu yazarsanız daha kolay yardımcı olunabilir.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2019 16:13 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 14 Ağu 2015 13:33
Mesajlar: 14
Ettiği teşekkür: 6
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: manchester
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Aslan
Arkadaşlar merhaba,Set M vizesi için formu doldurdum,formda Uk da yaşamak istediğinizi destekleyen belgeler diyor,
ne türk belgeler hazırladınız arkadaşlar ?


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2019 19:22 
Çevrimdışı
Acemi
Acemi
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 14 Ağu 2015 13:33
Mesajlar: 14
Ettiği teşekkür: 6
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: manchester
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Aslan
erdem81 yazdı:
eayhan yazdı:
EsraÖ yazdı:
Evet esim uzerinden basvuru yaptim. Ama 10 year route olarak değerlendirmişler ve oturum yerine uzatma vizesi olacakmis. Limited leave to remain olacakmis bu parayi ödesem bile.



SECTION 14 - DECLARATIONS (SPOUSE OR CIVIL PARTNER)

By the applicant
I hereby apply for indefinite leave to remain in the UK for myself and any children under 18 listed in this
form on the basis of my marriage to, or civil partnership with, the person who has signed the declaration
below. I accept that where I do not qualify for indefinite leave to remain but fall for a grant of limited leave,
my application will be treated as an application for limited leave and I may be asked to pay an immigration
health surcharge, under the Immigration (Health Charge) Order 2015. I accept that the Secretary of State
will treat this application as invalid, retain the application fee and not grant leave, if a requirement to pay
a surcharge is not met.

Arkadaşım senin sorunun cevabı burada olabilir bence.


Bu yeni sistem online ILR basvurusunda cikan declaration galiba verip vermemek Home Office bagli herkesin durumu farkli herhalde. O sayfaya daha gelmedik birkac gun sonra parayi odemeden once gorecegim sayfa birkac gun sonra cunku vizemin bitis tarihi olan 15/10/2019 dan 28 gun once submit yapacagim ki basvuru tarihi o olsun diye.Olur da birkac gun once basvurursam rejection alma ihtimali olabilir. Bu ara esimin finans bilgilerini girerek basvuracagim 18600£'un cok ustunde ama Home Office'e kalmis birsey sonucta vermeyebilir de. Belki Esra'nin durumu farklidir. Yani kurallarda sadece esinin geliriyle basvuramazsin diye birsey yok bildigim kadariyla. Forumda sadece esinin gelirini gostererek ILR aldigini soyleyenler vardi ama bilemiyorum son dakika kurallari degistirmis olabilirler belki.Sadece esinin finans bilgilerini girerek ILR alan arkadaslar cevap verebilir mi? Birde parayi odeyip submit yaptigimiz an basvuru tarihiyse ve evraklari goturmek icin randevu almak birkac ay surerse ve bu ara vizemin tarihi gecerse ne oluyor acaba sonucta aylarca randevu alinamadigi soyleniyor internette. Acil yardima ihtiyacim var bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 325 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 29, 30, 31, 32, 33  Sonraki

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: fattijk ve 5 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye