Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 23 Eki 2019 23:34

Tüm zamanlar UTC


.


Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2019 22:06 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 15 Haz 2019 21:24
Mesajlar: 4
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 0
Vize Durumu: Henüz Yok
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Eşim refugee olarak İngiltere'de bulunuyor. Family reunion yapamıyoruz. Eş ve çocuk vizesi başvurusunda bulunacağız. Standart eş ve çocuk vizesine mi başvuruyoruz? Yani kişi başı 1500 küsür GBP ve IHS mı ödüyoruz? Bir yerde post-flight refugee eşleri için 2,5 yıllık değil de 5 yıllık vize verildiği yazıyor. (https://assets.publishing.service.gov.u ... _ecb13.pdf) (11. sayfada post-flight spouse, to join spouse)
Gerçekliği var mı? Bilgisi ve deneyimi olan birisi var mı? Teşekkürler.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google Adsense [Bot], MSN [Bot], YandexBot ve 6 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye