Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 23 Eki 2018 12:12

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2018 15:06 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 14 Eki 2018 14:57
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: London
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Terazi
Merhaba sevgili arkadaşlar.

T.C. Ehliyeti geçerlilik süresi konusunda geniş bir araştırma yaptım ama net bir cevap bulamadım. UK’e Ekim 2017’de turist vizesi ile giriş yaptık, başvurumuzu UK’den yaparak Ankara Antlaşması vizemizi Mart 2018’de aldık. Gov.uk’de Resident olan kişiler için “Resident olduğunuz tarih itibariyle 1 yıl geçerlidir” diyor ancak emin olmak istiyoruz. Hem sitede hem de Facebook gruplarında farklı görüşler var. Bu konuda kesin bilgisi olan var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2018 20:02 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Mar 2016 19:36
Mesajlar: 347
Ettiği teşekkür: 67
Aldığı teşekkür: 72
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Benim bildiğim ülkeye giriş tarihinizden itibaren. Emin olmak için DVLA'ya yazıp sorabilirsiniz.

https://www.gov.uk/contact-the-dvla

_________________
Başvuru: 24 Ekim 2016
Biometric: Aralık 2016
ILR: 30 Ağustos 2017


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2018 22:24 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 21 Eyl 2018 19:47
Mesajlar: 4
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1
Şehir: Bournemouth
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Aslan
Turist vizesinde ulkeye giris, resident vizesinde residency alis tarihi esastir ama aslolan 1 sene icinde ehliyeti degistirmenizdir. Siz turist vizesinden ulke icinde iken digerine gectiginiz icin biraz kafa karistiriyor ama normalde ilk tarih esas alinir diye dusunuyorum. Insurance sirketinize sorabilirsiniz, genelde bu konuda daha bilgili oluyorlar.

https://www.keithmichaels.co.uk/static/pdf/dvla-doc.pdf


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye