Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 23 Eki 2018 10:31

Tüm zamanlar UTC


.

Forum kuralları


Forum kurallarını görüntülemek için lütfen buraya tıklayın



Post Reply - Cevap gönder
Username - Kullanıcı adı:
Konu:
Mesaj gövdesi:
 

Font boyutu:
Font rengi
Options - Seçenekler:
BBCode AÇIK
[img] AÇIK
[flash] AÇIK
[url] AÇIK
İfadeler KAPALI
BBCode kullanma
Otomatik olarak belirlenen URL bağlantılarını kapat
   
Eklenti yüklemesi
Bir veya daha fazla dosya eklemek istiyorsanız alttaki açıklamaları doldurun.
Dosya adı
Dosya yorumu
 
   

Başlık incelemesi - Ankara Antlaşması 1 sene sonra
Yazar Mesaj

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Antlaşması 1 sene sonra  Alıntı ile cevapla
Genel olarak vize uzatmada yeterli gelir elde edilmese de eger hala hayati idame ettirecek kadar paraniz var ise 3 yillik yerine 1 yillik uzatma veriyorlar.
Esinizin vizesi calisma imkani verse de Calisma Vizesi degil, dependent visa. Ana vize , yani sizin vizeniz sona erirse ona da uzatma verilmez.
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 22 Nis 2018 19:42

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Ankara Antlaşması 1 sene sonra  Alıntı ile cevapla
Merhabalar,

Ankara Antlaşması'na başvurulup vize alınabildiği takdirde, beyan edilen işin İngiltere'de kurulması gerekiyor. Fakat eşler başka işlerde çalışabiliyorlar. Bu doğrultuda, bir sene sonucunda beyan edilen iş kurulmuş olsa dahi, beyan edilen gelir elde edilemezse, vizeyi yine de sonlandırıyorlar mı? Öte taraftan eşim başka bir işte maaşlı olarak çalışma imkanı elde ettiyse, vizem sonlansa bile, ülkeyi terk etmek durumunda mı kalıyorum? Yoksa ben de maaşlı başka bir iş bulup hayatıma orada devam edebiliyor muyum?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler,
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 22 Nis 2018 17:13

Tüm zamanlar UTC


Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye