Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 23 May 2019 13:24

Tüm zamanlar UTC


.


Post Reply - Cevap gönder
Username - Kullanıcı adı:
Konu:
Mesaj gövdesi:
 

Font boyutu:
Font rengi
Options - Seçenekler:
BBCode AÇIK
[img] AÇIK
[flash] AÇIK
[url] AÇIK
İfadeler KAPALI
BBCode kullanma
Otomatik olarak belirlenen URL bağlantılarını kapat
   
Eklenti yüklemesi
Bir veya daha fazla dosya eklemek istiyorsanız alttaki açıklamaları doldurun.
Dosya adı
Dosya yorumu
 
   

Başlık incelemesi - Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya
Yazar Mesaj

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
Arkadaşlar merhabalar ben Elazığ'da yaşıyorum dil okulu için vize alacağım benim üzerime kayıtlı ahır işletme belgesi var vize verirler mi?dil okulu ne alaka derler mi? (ayrıca makine müh mezunuyum) bankada belli miktar param var birkaç acentayla görüştüm görüştüğüm kişi okula 6 aydan 1 gün fazla kayıt yaparsak 10 11 aylık vize çıkarabiliriz dedi böyle bir şey var mı? 6 aylık kurs konaklama hariç 3300 sterlin+bankada görünmesi gereken ücret 1265 sterlin x kurs ayı (6 ay) + vize 115£ +uçak 300£=85k fiyatlar aşağı yukarı böyle mi?
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 12 Mar 2019 18:39

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
Misafir yazdı:
Arkadaşlar merhaba..

Şuan 6 aylık öğrenci vizesi ile üniversitede Araştırma yapmaktayım ancak ingilterede ki Hocam bi süre daha çalışmama devam etmemi istedi (8 ay kadar sürecek ). Yeni vize için 11 aylık uzatılmış öğrenci vizesi yerine tier 4 çalışma izinli öğrenci vizesine başvurmak istiyorum ancak ielts gibi bir sınava daha önce girmedim sadece 85 yds puanına sahibim. Tiner 4 vizesi için Başvuru şartlarındaki İngilizce dil seviyesini YDS ile belgelendirsem sıkıntı olur ?
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 10 Mar 2019 11:04

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
Misafir yazdı:
Arkadaşlar merhaba..

Şuan 6 aylık öğrenci vizesi ile üniversitede Araştırma yapmaktayım ancak ingilterede ki Hocam bi süre daha çalışmama devam etmemi istedi (8 ay kadar sürecek ). Yeni vize için 11 aylık uzatılmış öğrenci vizesi yerine tier 4 çalışma izinli öğrenci vizesine başvurmak istiyorum ancak ielts gibi bir sınava daha önce girmedim sadece 85 yds puanına sahibim. Tiner 4 vizesi için Başvuru şartlarındaki İngilizce dil seviyesini YDS ile belgelendirsem sıkıntı olur ?

merhaba hangi vize türü ile başvurdunuz benim kızımda tıp fakültesinde öğrenci ve bu yaz ingiltere 3 aylık araştırma görevine kabul edildi fakat hangi vize türüne başvuracağımı bilmiyorum siz beni bilgilendirimşsiniz
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 06 Mar 2019 11:03

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
Arkadaşlar merhaba..

Şuan 6 aylık öğrenci vizesi ile üniversitede Araştırma yapmaktayım ancak ingilterede ki Hocam bi süre daha çalışmama devam etmemi istedi (8 ay kadar sürecek ). Yeni vize için 11 aylık uzatılmış öğrenci vizesi yerine tier 4 çalışma izinli öğrenci vizesine başvurmak istiyorum ancak ielts gibi bir sınava daha önce girmedim sadece 85 yds puanına sahibim. Tiner 4 vizesi için Başvuru şartlarındaki İngilizce dil seviyesini YDS ile belgelendirsem sıkıntı olur ?
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 28 Oca 2019 04:15

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
Arkadaşlar merhaba..

Şuan 6 aylık öğrenci vizesi ile üniversitede Araştırma yapmaktayım ancak ingilterede ki Hocam bi süre daha çalışmama devam etmemi istedi (8 ay kadar sürecek ). Yeni vize için 11 aylık uzatılmış öğrenci vizesi yerine tier 4 çalışma izinli öğrenci vizesine başvurmak istiyorum ancak ielts gibi bir sınava daha önce girmedim sadece 85 yds puanına sahibim. Tiner 4 vizesi için Başvuru şartlarındaki İngilizce dil seviyesini YDS ile belgelendirsem sıkıntı olur ?
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 28 Oca 2019 04:07

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
Merhaba
Esim student visitor vize ile 6 ayligina cooking course’a gelecek. Benim soyle bir sorum olacakti esim beni bagimli olarak student visitor vize ile getirebilir mi? Bir de application formu doldururken medeni hali evli oldugundan benim pasaport bilgilerim gerekecek mi?

Tesekkurler
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 22 Oca 2019 18:44

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
Zeytinnn yazdı:
LondiniumEgitim Merhaba Murat bey öncelikle hem size hemde buradaki arkadaşlara yardımlaşmadan ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bende 2hafta içerisinde kısa dönem öğrenci vizesine başvuracağım 4 ayşık dil kursu için. Burdaki bilgiler ışığında evraklarımı hazırladım. Öncelikle şu bilgiyide vereyim abimin şirketinde 2 yıldır çalışıyorum 2 şirketi var biri diğerinin şubesi. Abim bana sponsor olacak o iki şirketinde hesaplarını vereceğim sponsor hesabı olarak. Belgelere gelecek olursak
-Vukuatlı nüfüs kayıt örneğim (sadece bunu ingilizceye çevirdim diğer tüm belgelerin üzerine belgenin ne olduğunu anlatan yazılar ekleyeceğim ingilizce olarak)
-kimlik ve pasaport fotokopileri
-sgk işe giriş bildirgem
-6aylık bordrolarım
-2şirketin vergi levhası
-2şirketin faliyet belgeleri (ingilizce aldım böyle bir seçeneği olduğu için)
-2şirketin imza sirküleri
-2şirketin resmi ticari gazete ilanı (gazetedeki yazılar küçük olduğu için ilgili kısmı fosforlu kalemle belirttim)
-sponsor mektubum tüm masraflarımı karşılayacağına dair (ingilizce antentli imzalı kaşeli)
-iş yerinden ne zamandır orada çalıştığım ne iş yaptığım ve kurs bıyunca izinli olduğum ve ingilizcemi geliştirdiğim takdirde bir üst pozisyona geçeceğime ve kurs bitip ülkeme dönünce burada çalışmaya devam edeceğime dair bir belge (ingilizce antentli imzalı kaşeli)
-mezuniyet belgem
-burada aldığım ingilizce eğitiminin belgesi
-kendi dolar hesabım var 2bin küsür bakiyeli 2yıldır kullanıyorum bu hesabı ama hiç yüksek bakiyeli giriş yok bazen 5dolar bazen 100dolar yatırmışım çünkü bu kendi birikimim bu hesabın 6aylık dökümü ve ingilizce banka referans mektubu
-kendi üzerime bir motor ruhsatım var onuda ekleyeceğim (bunu eklememe gerek varmı aslında emin değilim)
-abimin şirket hesapları dökümü ve bankadan şirket hesaplarına ing referans mektubu şirketin döviz hesaplarında 30bin paund ve 20bin euronun üzerinde para var
-abimin araba ruhsatı ve üzerine olan tapu
-okul kabul belgem kurs ücretinin ne kadar olduğu ödendiği ve konaklamanın kendileri tarafından ayarlanacağına dair ayrıntılar içeriyor
-ikametgah (koymama gerek varmı nüfus katıt örneğinden dolayı emin değilim)
-niyet mektubum gayet samimi ve açık bir dille neden bu eğitimi istediğimi abimin bana neden sponsor olduğunu işimde ingilizcenin ne işe yarayacağını ve ülkeme dönme niyetinde olduğumu çünkü burada ailemin kardeşlerimin hatta bir erkek arkadaşımın olduğunu yazdım erkek arkadaşım içinde birkaç resim koyacağım kanıt olsun diye ve dönünce işime devam edeceğimi yazdım.
Benim belgelerim bu kadar bunlara bakarak şunuda ekle dediğiniz birşey varmı yada koymana gerek yok dediğiniz bir belge lütfen bana yardımcı olun red almak istemiyorum. Bu arada daha önce hiç yurtdışına çıkmadım bunuda ekliyim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum


Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilecek biri varmı?
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 18 Eki 2018 00:02

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
LondiniumEgitim Merhaba Murat bey öncelikle hem size hemde buradaki arkadaşlara yardımlaşmadan ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bende 2hafta içerisinde kısa dönem öğrenci vizesine başvuracağım 4 ayşık dil kursu için. Burdaki bilgiler ışığında evraklarımı hazırladım. Öncelikle şu bilgiyide vereyim abimin şirketinde 2 yıldır çalışıyorum 2 şirketi var biri diğerinin şubesi. Abim bana sponsor olacak o iki şirketinde hesaplarını vereceğim sponsor hesabı olarak. Belgelere gelecek olursak
-Vukuatlı nüfüs kayıt örneğim (sadece bunu ingilizceye çevirdim diğer tüm belgelerin üzerine belgenin ne olduğunu anlatan yazılar ekleyeceğim ingilizce olarak)
-kimlik ve pasaport fotokopileri
-sgk işe giriş bildirgem
-6aylık bordrolarım
-2şirketin vergi levhası
-2şirketin faliyet belgeleri (ingilizce aldım böyle bir seçeneği olduğu için)
-2şirketin imza sirküleri
-2şirketin resmi ticari gazete ilanı (gazetedeki yazılar küçük olduğu için ilgili kısmı fosforlu kalemle belirttim)
-sponsor mektubum tüm masraflarımı karşılayacağına dair (ingilizce antentli imzalı kaşeli)
-iş yerinden ne zamandır orada çalıştığım ne iş yaptığım ve kurs bıyunca izinli olduğum ve ingilizcemi geliştirdiğim takdirde bir üst pozisyona geçeceğime ve kurs bitip ülkeme dönünce burada çalışmaya devam edeceğime dair bir belge (ingilizce antentli imzalı kaşeli)
-mezuniyet belgem
-burada aldığım ingilizce eğitiminin belgesi
-kendi dolar hesabım var 2bin küsür bakiyeli 2yıldır kullanıyorum bu hesabı ama hiç yüksek bakiyeli giriş yok bazen 5dolar bazen 100dolar yatırmışım çünkü bu kendi birikimim bu hesabın 6aylık dökümü ve ingilizce banka referans mektubu
-kendi üzerime bir motor ruhsatım var onuda ekleyeceğim (bunu eklememe gerek varmı aslında emin değilim)
-abimin şirket hesapları dökümü ve bankadan şirket hesaplarına ing referans mektubu şirketin döviz hesaplarında 30bin paund ve 20bin euronun üzerinde para var
-abimin araba ruhsatı ve üzerine olan tapu
-okul kabul belgem kurs ücretinin ne kadar olduğu ödendiği ve konaklamanın kendileri tarafından ayarlanacağına dair ayrıntılar içeriyor
-ikametgah (koymama gerek varmı nüfus katıt örneğinden dolayı emin değilim)
-niyet mektubum gayet samimi ve açık bir dille neden bu eğitimi istediğimi abimin bana neden sponsor olduğunu işimde ingilizcenin ne işe yarayacağını ve ülkeme dönme niyetinde olduğumu çünkü burada ailemin kardeşlerimin hatta bir erkek arkadaşımın olduğunu yazdım erkek arkadaşım içinde birkaç resim koyacağım kanıt olsun diye ve dönünce işime devam edeceğimi yazdım.
Benim belgelerim bu kadar bunlara bakarak şunuda ekle dediğiniz birşey varmı yada koymana gerek yok dediğiniz bir belge lütfen bana yardımcı olun red almak istemiyorum. Bu arada daha önce hiç yurtdışına çıkmadım bunuda ekliyim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 16 Eki 2018 14:33

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
Huseyinaltan90 yazdı:
Merhabalar application formda Is someone other than you paying for all or a part of your trip? sorusuna yes dediğimiz zaman ek olarak iki tane daha tutar sorusu çıkmakta:

How much will they be paying towards your trip (in GBP £)?

What is the total amount in GBP(£)?

Bu sorulara yukarda yazdığımız miktarlara uygun şekilde mi cevap vereceğiz?


Merhaba bende bu sorulara cevap arıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 16 Eki 2018 10:09

[ Mention this user ]
  Mesaj Başlığı:  Re: Öğrenci Vizesi Başvuruları Buraya  Alıntı ile cevapla
LondiniumEgitim Merhaba, size çok acil bir şey sormak istiyorum haftaya Erasmus ile İngiltere'ye gideceğim fakat hibem yok bu yüzden bankadan ingilizce referans mektubu aldım aynı zamanda banka referans mektubunu imzalayanların orda çalıştığına dair noterden tasdikli belge verdi fakat bu türkçe bir belge bu belgeyi tercüme ettirmeme gerek var mı, kullanmasam referans mektubu sadece işimi görür mü?Yardımcı olabilir misiniz,hiçbir yerden bilgi bulamıyorum? Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Message - Mesaj Gönderilme zamanı: 19 Tem 2018 11:15

Tüm zamanlar UTC


Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye